Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ben yine boğuluyor, nefes alamıyorum. Yine... Benim böyle olmamı sağlayan herkesin Allah belasını versin. Sayet kişiler ve travmalarla alakası olmayıp genetik bir durumsa genetigimin taaa....ilk kez bela okuyorum. Sanırım artık takatim kalmadı. Çok mutsuzum be.

Babaaaaaaa seni çok özledim.
Burayı okuyamazsın bilirim.
Dokunamam duyamam sesini
Ama böyle olmasını ben istemedim ki.
Sen istedin sen gittin babaaaaaa
Seni hiç affetmeyeceğim babaaaaa.

Ne kadar kolay vazgeçtin benden
Nasıl gitmeme izin verdin
Kalbini kırdım evet haklısın ama
Beklerdim arkamdan gelmeni
Yada elimden tutup gitme demeni
Gidemezsin benimsin demeni
En azından sonra da diyebilirdin
Hayalimsin diyebilirdin
Gerçeğim ol diyebilirdin
Senden tek dileğimdin
Oturucaktın yanıma kalkmayacaktın, beni de bırakmayacaktın tek başıma
Savaş veriyorum
Ruhumla, ailemle, seninleKalbimle
Yoruldum artık
Seni istiyorum, ama kimse bana şans vermiyor
İhtimal oluştursaydın keşkeÖnümü açsaydın
Yolumu çizseydin
Ya en azından
En azından bekle beni deseydin
İnan beklerdim..
Sonuna kadar beklerdim

Ruh halim değişiyor biliyor musun ama her an da seni seviyorum. Bazen unutmak istiyorum cümlesini kurarken daha cümlem bitmeden gel diye dua ederken buluyorum kendimi. =) Seni sevmeyi de seviyorum galiba. Bugün yazasım yok, bugün içimden konuşuyorum eskisi gibi.. Bir gün uzun uzun neden sürekli aynı cümleyi yazdığımı anlatırım, sen çok özel birisin.. Allah'a emanet ol..

Günaha bedeldin, of ne tükendim..
Senle aşk zor.
Seni ne severdim kalbimi verdim,
Herkese bir sor.
Sev beni yeniden desen bile istemem yarım kalanları.
Ver yine yeniden o aşk yanan alev alev zamanları.

Bilirsin her bahaneyi,
Hayalse tam şahaneyi.
Yıkar zaman o kalbime bıraktığın harabeyi.
Yarattığın bu son hüzün,
Konuşma hic bu son sözüm.
Adın geçer acım düşer,
Yaşarsın ah divaneyi.

Aksam oldu mu bir tuhaf oluyorum. Icimde derin sancilar oluyor. Aciyor sanki kalbim. Bir yandan gelmenide istemiyorum. Cunku benim dedigim degil Rabbimin dedigi olsun istiyorum. O^nun dedigi olursa huzur olur sadece. Ama bu masal bitmedi biliyorum. Rabbim sadece biraz ara verilmesini istedi. Cunku masalin iki karakteride yorulmustu. Dinlenmemiz lazimdi. Masal yine kaldigi yerden devam edecek. En tatli en sevgi dolu haliyle hemde. Seni cok seviyorum biricik masal kahramanim. ^_^ Disima gulucukler sacsamda icimde firtinalar kopuyor. Ask belkide ozlemekti sevileni beklemekti. Aski ask yapan buydu cunku. Icine ozlem ve bekleyis girmeden ask tamamlanmiyordu. En guzeli imkansiz olandi. Ve ask Allaha teslim olunca yasaniyordu en muhtesem haliyle...

Seni o kadar çok seviyorum ki, sen benim için o kadar özelsin ki.. Sen benim için çok özel birisin, seni çok ama çok seviyorum. Seni çok seviyorum, seni çok seviyorum.. Şuan sürekli bunları tekrarlayasım var =) Seni çook seviyorum, sen benim için çok özel birisin.. Seninle konusmayı isterdim, keşke arasan..

Sürekli göndermeli şarkılar türküler paylaşıp durma bana ergen gibi. Sanki çok peşinde koşuyorum da "Gölge etme başka ihsan istemem" stili şarkılar paylaşıp duruyorsun, kulağıma gitsin diye de uğraşıyorsun. Asıl sen bana gölge etme, ne halin varsa da gör.

Öff daralmıştım kimseye söyleyememekten, buraya yazmak iyi geldi.

Ölüm var bu hayatta. Kin nefret ofke kizginlik bunlar bos seyler. Sana karsi ne bir kinim ne bir kizginligim var. Yasattigin onca aciya ragmen hala sadece saf bir sevgi barindiriyorum icimde. Ne kadar beni uzsende sacinin tek teline zarar gelse icim yanar benim. Cunku istemem sana bisey olmasin sen uzulme. Senden ayrildigim icin sen benim seni sevmedigimi dusunsende ben seni cok seviyorum. Allah seni hep korusun. Sen kendini hic dusunmezsin bilirim. Dikkat falanda etmezsin ama Allah senle olsun hep. Ben seni cok sevdim. Hep iyi ol diye ugrastim. Seni aylarca cektim. Sabrettim sustum. Karsinda hic konusmadim. Seni incitmedim. Ne desen kabullendim. Ama bir yerde artik gitmek zorunda kaldim. Sana olan sevgimin bitmesinden korktum. Seni sevmemek benim en buyuk eksikligim olurdu. Her seye ragmen hala aklimda fikrimde zikrimde ve kalbimdesin. Iyi ol cok cok iyi ol istiyorum. Kimse kiymetini bilmeyecek ben gibi biliyorum ama insallah Allah karsina kiymet bilen insanlar cikarir. Biz yeniden bir araya gelemesek bile omrum boyu seni hep guzel anacagim. O kadar cirkin hatiraya ragmen ben seni iyiliklerle guzelliklerle anacagim. Ben senin yuregini sevdim. Yuregi seven insan kolay kolay kendine gelemez. Ben senin yuzunu sevmedim. Huylarini sevmedim. Hareketlerini giyinisini sevmedim. Onlar zerre umrumda degildi. Ben senin yuregini sevdim. Ondan bu icimdeki atesin sonmeyisi. Yuregi severse bir insan o sevgiyi hicbir sey bitiremez.

Hem uzun uzun yazasım var hemde biraz yorgunum.. Ne yapacağımı şaşırmış bir vaziyetteyim. Keşke bir yolu olsa da gerçek düşüncelerini bilsem.. Yalvarırım bunu yapma bana lütfen.. Ben tam bir çıkmazdayım keşke gerçekleri bilsem keşke.. Bir işaret olsa bir şey olsa da bilsem.. Seni seviyorum Allah'a emanet ol canımın içi..

Şuan iyi misin?? Ben neden bu kadar kötü hissediyorum.. Iyi olup olmadığını bile bilemiyorum Kalbim neden böyle sıkışır gibi oluyor şuan nolur iyi ol.. Allah'a emanet ol..

Ben en başta seni sevdim sana inandim sende beni sevdigini suylemistin oysa senin bir sahtekar oldunu ogrendim bunun senin yaninda kalacagini mi zannetin Allah bir yerde bunun acisini senden cikar sen sevmedigin biriyle niye yola cikiyorsun ne diye hayelerini yikiyorsun

adindan ve memleketinden baska hic bir seyini bilmiyorum. peki neden kalbim seni 4 yildir bir turlu unutmuyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…