Buraya yazdıktan birkaç saat sonra uyudum, fikrinin değiştiğini gördüm.. Oysaki ben rüyamda şimdiye kadar pek yanılmıyordum. İşte bunu asla istemiyorum biliyor musun. Gün içinde zaten boş yere yeteri kadar ümit ediyorum bir de rüyamda bu olsun istemiyorum. Rüyamda da gerçeklerle yüzleşeyim hatta bana kalırsa rüyamda huzurlu olayım sadece. Sadece uyuma eylemini gerçekleştirebileyim.. Hani çevreden duyuyoruz ya birkaç ay sonra döndü ben cevap vermedim gitsin vs diyorlar ya ben anlayamıyorum biliyor musun? Yani haklı bir gerekçe olmadığı sürece anlayamıyorum. Ama zaten ben normal düşünmüyorum. Mesela sen gelsen bir ay sonra sadece iyi geceler diye iki kelimelik bir mesaj yazsan ben altına sanırım birçok cevap yazarım. Gelmezsin ama gel sen, yanıldığımı göster hatta bir ay bekleme şimdi gel. Biliyor musun gitmediğimi anlıyorsun. Ben o fotoğrafı kaldırmadığım sürece sen o fotoğrafı her gördüğünde seni beklediğimi anlamış olacaksın. Doğrusu ne? Fotoğrafı kaldırmak biliyorum. Ama bunu yapacak ne gücüm var ne cesaretim var. Şuan cesaretim olmadığı için yapamıyorum ama olurda aylar sonra bu gücü kendimde bulabilirsem o zaman yine kaldıramayacağım o fotoğrafı.. Neden biliyor musun o zaman da endişe duygusu olacak bende. Ben o fotoğrafı sadece seneye kaldırabilirim o gün geldiğinde.. Muhtemelen yine kaldıramayacağım ama eğer sen gelmeyeceksen, bu ay gelecek ay dönüp yazmayacaksan aklımdan ve kalbimden çık olur mu? Muhtemelen çıkamazsın ama çık. Sadece dualarımda ol yeter.. Seni seviyorum.. Allah'a emanet ol canımın içi..