Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Niye gelmedin? Rüyamda geldiğini görüyordum gerçek sandım biliyor musun, rüya olduğunu anlayamadım. Bu kez sanırım benim çok zor oluyor. Çünkü gelmiyorsun. İçim yanıyor biraz biliyor musun? Sen biraz dediğime bakma, nasılsa burayı okuyamıyorsun ama buraya bile canımın yandığını yazamıyorum. Seni çok özlüyorum. Ya beni sevmeni istemedim ki senden. Sevme tamam ama nolur gitme, nolur ya. Bırak sadece normal arkadaşın olarak kalayım yanında buna ihtiyacım vardı. Senin yanında olmaya, sana ihtiyacım var. Bir gün geri gelecek misin bilmiyorum.. Artık gelmeyeceksin ama ola ki gelmek istersen gel olur mu? Çünkü ben her zaman seni bekliyor olacağım ( Nolur çok bekletme, sen gelmeyeceğim dedin ama olmuyor nolur artık nolur ya dön işte dön.. Yalvarırım dön ya, sadece konuş, beni sevme tamam ama benimle konuş lütfen bu şekilde hayatından çıkarmış olma.. Nolursun dön hadi. Hani ben küçükken beni kızdıran, üzen ya da o an beni anlamayan kişilerin gece rüyasına girip hatalarını anlaması için dua ederdim.. Yıllar geçti o küçük kız o dualarından yıllar sonra yine aynı duayı ediyor. Canımdan çok sevdiğim senin için aynı duayı ediyorum. Rüyana gireyim diye, hisset diye, anla diye geri dön diye. Bak yine gecenin bir yarısı sana yazıyorum. Artık nolur yeter dön. Seni sevmek bana kötü gelmiyor ki, zamana ihtiyacım var.. Nolur artık dön ya lütfen. Hayatında olmama, seninle konuşmama, arkadaşın olmama izin ver.. Engelllerimi kaldır.. Ya bu kadarını istiyorum sadece senden lütfen geri dön artık Allah aşkına dön ya nolur dön Allah'a emanet ediyorum canımın içi..

Buraya yazdıktan birkaç saat sonra uyudum, fikrinin değiştiğini gördüm.. Oysaki ben rüyamda şimdiye kadar pek yanılmıyordum. İşte bunu asla istemiyorum biliyor musun. Gün içinde zaten boş yere yeteri kadar ümit ediyorum bir de rüyamda bu olsun istemiyorum. Rüyamda da gerçeklerle yüzleşeyim hatta bana kalırsa rüyamda huzurlu olayım sadece. Sadece uyuma eylemini gerçekleştirebileyim.. Hani çevreden duyuyoruz ya birkaç ay sonra döndü ben cevap vermedim gitsin vs diyorlar ya ben anlayamıyorum biliyor musun? Yani haklı bir gerekçe olmadığı sürece anlayamıyorum. Ama zaten ben normal düşünmüyorum. Mesela sen gelsen bir ay sonra sadece iyi geceler diye iki kelimelik bir mesaj yazsan ben altına sanırım birçok cevap yazarım. Gelmezsin ama gel sen, yanıldığımı göster hatta bir ay bekleme şimdi gel. Biliyor musun gitmediğimi anlıyorsun. Ben o fotoğrafı kaldırmadığım sürece sen o fotoğrafı her gördüğünde seni beklediğimi anlamış olacaksın. Doğrusu ne? Fotoğrafı kaldırmak biliyorum. Ama bunu yapacak ne gücüm var ne cesaretim var. Şuan cesaretim olmadığı için yapamıyorum ama olurda aylar sonra bu gücü kendimde bulabilirsem o zaman yine kaldıramayacağım o fotoğrafı.. Neden biliyor musun o zaman da endişe duygusu olacak bende. Ben o fotoğrafı sadece seneye kaldırabilirim o gün geldiğinde.. Muhtemelen yine kaldıramayacağım ama eğer sen gelmeyeceksen, bu ay gelecek ay dönüp yazmayacaksan aklımdan ve kalbimden çık olur mu? Muhtemelen çıkamazsın ama çık. Sadece dualarımda ol yeter.. Seni seviyorum.. Allah'a emanet ol canımın içi..

Seni de aileni de alllaha havale ediyorum.yillarimi aldin hic gitmem sandin umarim yaptigin bütün pislikler kendi ayagina dolanir ve sen her düşusunde beni hatirlarsin.kalpsiz ruhsuz adam.hayatin boyunca asik olamazsin sen. Seni unutturacak birileri de cikacak karsima senden daha adamlar. Öyle bir bosluga attin ki beni etrafimdaki küçük ilgileri bile tutunacak bir dal gibi görüyorum siginacak bir liman ariyorum hepsi senin yüzünden. Umarim seni unutturacak biri çıkar karsima da artik seni dusunmem aklım dan da kalbimden de git senin gibi kalbi kir baglamis insanlar bul.beni de merak etme arama ona buna sorma sensiz huzurluyum.

Ya çok teşekkür ederim gerçek yüzünü gösterip de terk ettiğin için. Suçu kendimde aramama neden olabilir, benden gizleyebilirdin. Ama yapmadın. Belki amacın bana fazladan acı çektirmekti ama sadece içimi rahatlattı.

Bir gün anladığında üzülme. Hoşçakal.

Sana hiç sarılıp seni seviyorum, annecim vs. falan diyemedim. Bir döverken falan demişimdir çok eskiden.
Maalesef beni sen ittin, içimden de gelmiyor ne yazık ki.
Şimdi yapmaya kalksam iyi gününde değilsen ya da öyle olsa bile 2. dk sonra uyduruk bi konuda bana kızsan yine bir ton bana söyleyecek laf bulur beni bin pişman edersin. "Bilmem ne bilmem ne yaptıktan sonra ne anlamı var bunun" dersin ki yaptığım tek şey senin yanlış davranışlarına tepki vermek. Yapmayınca da bir şey demiyorsun çünkü hiç yapmadım ama yapsa nolur ki dediğini duydum bir kere başkasına söylerken.
Maalesef ittin beni hep... Buraya her şeyi sığdıramıyorum... Beni bu hayatta kim olursa olsun rahatsız uzak hissettirdiğinde çok kırdığında kıracağını artık bildiğimde böyleyim ben.
Kalbin çok temizdir, beni çok seviyorsundur ama durum da bu maalesef.

Bir kadinin yeni dogmus bebeginin babasinin yuzune karsi hislerini soyleyememesi ne kadar kotu.
Asik oldugum ve evlendigim adami cok ozledim ben. Eski heyecanimizi ozluyorum. Bana deger verdigin ve bunu hissettirdigin, gosterdigin mutlu gunlerimizi ozluyorum.
Artik heyecanimiz kalmadi. Artik senin bana karsi duygun oldugunu da dusunmuyorum. Yoruldum ben. Evliyken kendi kendimi mutlu etmeye calismaktan yoruldum.
Devam edersek yine benim beklentilerim olacak yine senin davranislarin ayni olacak..
Bitirelim gitsin artik...

Yasanilan her sey bir tecrubedir. Sana kizmiyorum. Hayatima cok guzel seylerde kattin. Bana bir konu da oyle guzel iyilik yaptin ki omur boyu unutmam. Her seye ragmen iyi ki vardin. Iyi ki tanimisim seni. O yaptigin iyiligin hakki cok buyuk. Yapamadigim bir seyi basardim sayende. Adam keske seni tanisalardi ben gibi. Her neyse boylesi de varmis. Iyi ol sen gerisi muhim degil. Hayat iste. :)

Bugün çok özel bir gün. Çok değerli bir gün.. İyi ki doğmuşsun canımın içi.. Seni çok seviyorum. Bu yeni yaşında hayallerini gerçekleştirir sevdiklerinle olduğun huzurlu olduğun nice mutlu yılların olur inşallah.. Biliyor musun ben aylar öncesinden hep bugün bu cümleleri sana diyebilmeyi bekliyordum. Az önce mesaj attım engellenmiş olduğumu tekrardan gördüm ben yinede yazdım sen ne kadar okuyamayacak olsanda yazdım belki hissedersin. Senin arkadaşların o kadar şanslı ki, seninle konuşan senin konuştuğun kişiler o kadar şanslı ki.. Ben seni çok seviyorum.. Keşke en başından hatalar yapmasaydım. Keşke bir şeyleri düzeltme şansım olsaydı. Ben hep sana zarar vermekten korktum ve hep seni kaybetmekten korktum. Şuan ise hem ısrarlarımla zarar verdim belkide.. Ve seni kaybettim galiba. Bunu demeye pek razı değilim, daha kabullenemedim. Ben seni kaybetmeyi hiç istemedim.. İnsan hayattaki en değer verdiği özel kişiyi kaybetmeyi ister mi? Sen benim ailemden sonra değer verdiğim tek kişisin. Sen çok özel bir insansın. Mesela seninle konuşssak her saniye sana seni ne kadar sevdiğimi anlatmak isterdim. Seni çok seviyorum. Ben bu kadar sevebileceğimi düşünememiştim yani sevginin bu boyutta olabileceğini sadece biliyordum hiç yaşamamıştım. Ama çok farklıymış. Şimdi söylesene sen benim yerimde olsan senden nasıl vazgeçerdin, nasıl sevmeyi bırakırdın? Hani bana bırak diyorsun ya bırakamıyorum işte. Çok seviyorum. Bak sen beni sevme tamam ama nolur ya yanında arkadaşın olarak kalmama izin verseydin. Buna ihtiyacım vardı. Sana gerçekten ihtiyacım vardı. Ah be.. Sen gittin ama ben bekliyorum gelmeyeceksin bunu da biliyorum ama nolur ya hisset bilmiyorum o evrende işaret olur diyorsun ya hadi olsun işte işaret.. Hadi nolur artık gel.. Gel.. Her şey için özür dilerim seni sevdiğim içinde özür dilerim. Keşke gelsen, sadece gel, engelleri kadır ben yazayım.. Keşke Allah'a emanet ol sevdiğim aşık olduğum güzel insan Allaha emanet ol sen..

Bir güzellik yapıp gelsen keşke.. Gelsen keşke.. Ah beee bir kere gel ya ..Allaha emanet ol..

Seni çok seviyorum =) nolur gel ya, iyi ol ve gel hisset ve gel Rabbime emanet ediyorum seni..

Ben sensizlik istemiyorum.. Beni sevme ama yanında olayım, nolur izin ver.. Seni çok özledimm.. Bir gelsen var ya dunyanin en huzurlusu olurum, yeterki su engeli kaldir

O yağmurlu gün vardı ya o bardaktan bosanırcAsına yağmur yağan şemsiyesiz sırılsıklam olduğum gün.. arkamdan o ikiliyle yürüyüşün... o sana ait olmayan bakışların .. yada bakışların hep öyleydi de ben başka görmüşüm .. eve geldiğimde bi lokma bile yiyemeyişim.boğulurcasına tıkanışım ... gözyaşlarım...
Hiç biri aklımdan çıkmıyor .. güzel olan hiç bir şeyi asla haketmiyorsun ...
Ne yaşattıysan birebir yaşa ... Ne yaşattıysan!!
Haberlerin iyi degıl gibi.. gibi.. gibi .. yinede aklın başına gelmemiş belli ki....
İçim hiç soğumadı .. soğumayacak....

Bilip bilmeden yorum yapma! Insanlarin hakkinda yalan yanlis konusma hakkin yok senin tamam mi? Kendinden emin emin konusmuyormusun bir de sinir oluyorum sana! Sen kimsinde yargiliyorsun onu? Senin amacin belli beni uzmek. Bencil insan. Kasten yaptigina adim gibi eminim. Sana soranda kabahat. Uzak dur benden. Senin gibisini istemiyorum hayatimda!

Allaha teslimiyet bu dunyadaki en harika sey. Tamamiyle O^na biraktim kendimi. O verirse verir vermezsede vardir bir bildigi der susarim. Uzulmuyorum inan. Sadece sendeki neseli beni ozledim. O icten attigim kahkahalari ozledim. Cocuklasmayi ozledim seninle. Cocuk gibi konusurduk ya hani beraber onlari ozledim. Hatirliyormusun bir gun bana soyle dedin ^biri beni boyle gorse saskinliktan dili tutulur^ demistin. Ah be adam cocuk gibi konusmak ama sana cok yakisiyordu. Biz oyle uyumluyduk ki seninle. Belkide cok guzel oldugumuz icin ayrildik. Bu da bir imtihan. Sabretmek lazim. Sen cidden cok ozeldin. Seni birakmak zorundaydim. Baska turlusu olmuyordu. Affet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…