Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Havasından suyundan aşk damlayan yârim var gül renginde.
Dünyaları verseler kâr etmez, olmaz ki sen denginde.

:KK60:

O can ki sevdası sonsuzumdur aldığım her nefeste.
Son aşkım, ilk yârim, can bildiğim..
Vefalı sevdiğimsin..
Derdimi derdinle böldüğünde, ömrümü verdiğimsin.

:KK60:

Neden hissetmedin, neden gelmedin.. Ne kadar çok bekledim biliyor musun? Hala bekliyorum. Lütfen gel artık. Nolur vazgeç gel artık gel işte gel.. :KK43: Bugün gel işte,yaz, Allah'a emanet ol :KK43: :KK43: :KK43:

neden

neden benden vazgeçtin

neden beni sevmeyi bıraktın

neden ellerimi bıraktın

neden beni yalnız bıraktın...

Rüyamda seni gördüm biliyor musun. Rüyanın içeriği güzel değildi galiba ama seni görmek çok güzeldi.. Hani çok isteyince işaret olurdu hissedilirdi. Ben eminim çok istiyorum.. Neden sen hala yazmadın?

Ya bu kadar mı zor yazmak? Bu kadar mı zor aramak? Nolurdu sanki arasan? Madem aynı o halde niye dediğimi yapmadın? Ya sen anlamıyor musun, anla artık beni lütfen.. Ben seni neden sevdim ki.. Neden ya? Niye sevdim ki, niye seni bu kadar çok seviyorum ki.. Yanlış anlama sevmek güzel, sende sevilmeye layık birisin evet ama sen izin vermiyorsun ki. Ya seni uzaktan sevmeme bile izin vermiyorsun sen. Bilmiyorum bugün o rüyamda gördüğümü düşünüyorum da.. Ya çok bunaldım tamam mı, artık şuan dayanamayacak kadar sıkıldım. Bir arkadaş vardı onunla konuşuyordum oda iyi değil, şuan onunlada konuşamıyorum. Ya neredesin, hani hissederdin. Neden hissetmiyorsun, neden yazmadın? Ya hisset o zaman. Ya da o dediklerimi tamamen uygula. Nolur artık bugün bu bekleme işi son bulsun... Allah'a emanet ol canım..

ben sanırım evlilik muhabbetinden sıkıldım.. annen beni gelini olarak görmüyomuş ya çok zoruma gitti ama ben kimse için bi seçenek değilim kendim bile artık ayrılalım muhabbetinden sıkıldım ama sen hala sen bilirsin bitsin demedin seni bu yüzden de seviyorum ama anneni hiç sevmiyorum sevmicem alt tarafı annelik edicekti o yanımda olmak yerine hep karşımda durdu sevmicem işte :KK14::KK14::KK14::KK14:

Hediye aldım dedin 2 hafta geçti hatta 3 oldu hala hediyeler yok sevgili arkadaşım? Unuttun mu başkasına mı verdin? :KK70:

Yıllardır anlatıyom7, eşşek olsa anlardı...
Daa naapmam lağzım.
Ah bi benim çeneme kalmadan kendi kendine ağzının payını alsan olmazmı.
Bi de beni meşgul ediyon işim gücüm yetmez gibi..

Seni çok seviyorum ama sana çok kırgınım ve söylediğim herşeyi yanlış anladığın için artık susuyorum. Eminim bunu da okuyup yine kızarsın. İlla telefonu karıştırıp göreceksin nasılsa.

üffffff...gölge gibi konuşup durmaaa beee..k..... yiy....sa çık adam gibi konuş.dalgamı geçiyon kardeşim.korkakmısın yoksa.arkadaşsan yanımdaysan bileyim

Rabbimden dileğim,en yakın zamanda,belanızı bulup doğruyu anlamanız,ama belanızı bulun mutlaka.Bulmadan anlasanız bile,siz yine de bulun.
Çok amin,çok amin,çok amin.

X