Biraz konuşmuyoruz iyi oluyorum, bir konuştuk mu yine bir yakınlık oluşuyor.. Tam diyorum evet bitti, kararlıyım ama konuşunca hele ki güzel sözler söyledin mi o kararlılık kırılıyor. Kalbime dokunuyorsun bir şekilde, bir etkilenme yaşıyorum. Ama olmadı işte, deneyemedik bile. Hala o kararını da anlayamıyorum, olmuyor. Bana göre fazla dramatik hareketlerde bulunuyorsun..
Zaten zordu olması gerçekten. İşin içine karşı cinsle alakalı durumlar girdi mi özellikle kabullenmem çok zordu. Daha konuşamadığımız çok şey var belki biri her şeyi götürecekti yine.. Uzaklık zaten ayrı bir şey.. Yüz yüze de gelemedik.. Tam olarak ne olacağını bilemiyoruz bilemedik.. Ben sadece senin bu davranışına, kararına anlam veremiyor ve kızıyorum, ters geliyor. Olmayacaksa bile anlamayı beklediğim yol bu değildi ama yanlış dursa da erken olması iyi oldu belki de. Ama işte en son kırıntılar yok bitti demiştim kendi kendime, yarımlık hali yok demiştim cidden iyiydim belki bir kaç gün sonra yine düşünmeyeceğim ama son konuşmamızda yine farklı hissettim.
Umarım ileride yanlış yerde karşılaşmayız.. Kendime inanamıyorum bir konuda resmen ve umarım şuan hissettiğim şeyler olmaz, biter gider her şey...
Tekrar gelmeye niyetin var farkındayım ama beni unutman daha iyi olacak...
Bu hikaye burada bitsin.