Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ne olur ölmesen. Daha gidilecek çok tatil, görülecek çok yer vardı. Çocukluğumdan beri ne zaman hayatim çıkmaza girse siginagima koşar hemen iyilesirdim. Şimdi ben nerede kimin yanında iyileseyim. Deli kızım diyorsun bana. Ben iyice delirdim dayım. İkinci babam, canım. Bak ne olursun ölme. Biliyorum bencillik bu söylediklerim. Sen ağrılarla savaşırken ben sensiz kalmaktan korkuyorum. Çok korkuyorum hem de. Bir insan bir insanı ne kadar sevebilir ki? Ben bazen babamdan bile çok sevdim seni. Ne olur gitme. Bekle oğlum buyusun. Bekle ben buyuyeyim. Ben sensiz dünya nasıl döner bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum. Ölme canım dayım, ikinci babam.

Sana ikinci bi şans vericem.. ama iyi kullanabileceğini hiç zannetmiyorum.. bakalım artık:)

Kesin yargılar öyle mi.
Buna izin veren sensin, bu yargıları yapmama sebep senin davranışların!

Biraz konuşmuyoruz iyi oluyorum, bir konuştuk mu yine bir yakınlık oluşuyor.. Tam diyorum evet bitti, kararlıyım ama konuşunca hele ki güzel sözler söyledin mi o kararlılık kırılıyor. Kalbime dokunuyorsun bir şekilde, bir etkilenme yaşıyorum. Ama olmadı işte, deneyemedik bile. Hala o kararını da anlayamıyorum, olmuyor. Bana göre fazla dramatik hareketlerde bulunuyorsun..
Zaten zordu olması gerçekten. İşin içine karşı cinsle alakalı durumlar girdi mi özellikle kabullenmem çok zordu. Daha konuşamadığımız çok şey var belki biri her şeyi götürecekti yine.. Uzaklık zaten ayrı bir şey.. Yüz yüze de gelemedik.. Tam olarak ne olacağını bilemiyoruz bilemedik.. Ben sadece senin bu davranışına, kararına anlam veremiyor ve kızıyorum, ters geliyor. Olmayacaksa bile anlamayı beklediğim yol bu değildi ama yanlış dursa da erken olması iyi oldu belki de. Ama işte en son kırıntılar yok bitti demiştim kendi kendime, yarımlık hali yok demiştim cidden iyiydim belki bir kaç gün sonra yine düşünmeyeceğim ama son konuşmamızda yine farklı hissettim.
Umarım ileride yanlış yerde karşılaşmayız.. Kendime inanamıyorum bir konuda resmen ve umarım şuan hissettiğim şeyler olmaz, biter gider her şey...
Tekrar gelmeye niyetin var farkındayım ama beni unutman daha iyi olacak...
Bu hikaye burada bitsin.

Sevgili boyaci daha erken gelirsin umarim soyledigin tarihten. :) cunku ben gunlerce bu sekilde bu odada yasayamam!

Şu 1-2 hafta içinde konuştun konuştun.. Ki yine de garanti veremiyorum...
Kendi hayatımda oturmadı aslında, ben çalışmadıkça rahat olamıcaz o da var...
Of..
Ama senin yapman gereken madem bu hislerdesin, konuşman.. Beklenilen bu olur her zaman...
Sana söylediklerim hep normalde beklediğim, beklenilen şeyler..

Seni çok özledim lütfen geri dön.. Allaha emanet ol canımın içi sevdiğim değer verdiğim insan.. Seni çok seviyorum, Allah'a emanet ol..

Ne yapiyorsun acaba simdi. Insallah dedigini yapmazsin. Yaparsan da Rabbim korusun seni geri donene dek. Bana haber vermeseydin keske. Cok korkuyorum sana bisey olmasin.

9 yıl oldu.. Niye tanıştık ki... O internet dünyasında nasıl buluştuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…