Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sen benden soğuduysan ben senden bin kat soğudum. Boşuna devam etmişim seninle. İyiyken iyisin sen zor zamanımda yanımda yoksun. Hayat arkadaşlığı değil çıkar ortaklığı olur ancak bu. Sadece sana yararı olan ortaklık beni ise tüketen. Bir an önce bitsin gideyim yeni hayatıma. Yanımda bana destek olmayacağını anladım. Üzülmüyorum ayrıca, nötr durumdayım sana karşı. Yorgunum, çok yorgun hissediyorum sadece..

Sevgili Nişanlım

Askerliğini yapıyor olman her fırsatta bana saldırman sonra da üzülüp pişman olman manasına gelmez. Bak bunları biriktiriyorum yüzüne çarpacağım. Beni sinir etme sonra başına gelecekleri biliyorsun.

Yine de psikolojin orada normal değil ve özlemini duyuyorsun her şeyin biliyorum.. Geçen sabah "seninle bir kahvaltı sofrasında olmak vardı" diyip her zaman yapabildiğimiz şeyi lüks olarak gözünde büyütmüşsün orada. Bence bize iyi oluyor, bana şu an seninle el ele gezmek bile lüks görünüyor. Bazen yürürken falan sıkılır elini bırakırdım ya söz geldiğinde bunalmayacağım. Zaten düğün yaklaştı, artık sabahları istemediğin kadar kahvaltı edeceğiz evimizde sen merak etme inşallah o zaman bu sözleri sana hatırlatmak zorunda kalmam. Hadi bakalım göreceğüükkk.

Bu aradaa bak sana ne dicem yatak odası takımı da geldi. Babamın suratını görmen lazımdı. Sen gelince seni iyi bir öpecekkkk bence.

Evimiz çok da güzel oldu, sana süprizlerim var. Bizim içimize çok sindi her şey. Orası bize şans getirecek ben inanıyorum.

Oradan bize ettiğin duaları biliyorum. İyi ki seni sevmiş iyi ki seni seçmiş bu gönlüm.
Seni çok seviyorum.

Son düzenleme:
Aşk güzel bir şey değil mi? Tabi karşılıklı olunca..

Birisini seviyorsun sonra onun da kalbinde sen olduğunu öğrenince bir ilginç bakıyorsun her şeye. Dünya'da milyonlarca kadın-erkek içinden ikinizin özel bir çekimi oluyor. İkiniz bir olmaya karar veriyorsunuz.

Karşılıksızı mı? O cehennemi de yaşadım. Şimdi ne salakmışım boşuna ağlamışım diyorum.. Ve o karşılıksızın aklı başına geliyor "beni senin kadar sevecek kadın bir daha bulamam" diyor sen de dönüp "ben de şu anki sevgilim kadar kimseyi sevemem" diyorsun.

Yarına kalsa da yanına kalmaz.

Biliyor musun şimdi buraya sana söyleyemediğim her şeyi söylemek istiyorum ama yine de yapamıyorum. Ne yapmaya çalışıyorsun sen, sana sadece bunu sorasım var. Senden sadece gerçeği söylemeni istedim her zaman. Keşke senin yerine ben gidebilsem. Bilmiyorum nedenini bilmiyorum. Ya keşke diyorum keske bu ben olmasaydım, yani gidebilseydim. Gitmek kolay olsaydı benim için. O zaman bunlar olmazdı. Arkama bakmadan gitseydim. Bu gece bunu istiyorum sadece. İmkansızı istiyorum. Hani sen gidebiliyorsan bende gidebileyim, ama içim yanmasın, aklıma düşmesin, kalbim sesini kessin, gittiğim için uzulmeyeyim, hiç pişman olmayayım, canım yanmasin, olurda aglarsam aglamayayim, yani öyle gideyim. Ama yapamiyorum ışte yapamıyorum. Yapamiyorum. Yapamiyorum.

Neden hergun ruyama geliyorsun? Anlamli anlamli seyler soruyorsun! ^biz olmayi ozlemedin mi^ dedin. Cok dokundu bu soz icime. Olmaz artik bizden bittik biz. Boylesi daha hayirli. Ayrilmam gerekiyordu senden herkesin huzuru icin...

Bu sefer eskisinden daha iyi bitti sanki, ya da daha mı kötü oldu?
Daha çok sinirlendim daha bir olmayacağını gördüm ama daha bir benimsediğim için, her şeyi net öğrenemediğim için yine kırıntılar kaldı, yarımlık hissi yok olmadı. Senin sayende bu sefer... Gelsen yüksek ihtimalle istemem güvenebileceğimi sanmıyorum aklımdaki soruların önüne geçiyor bu ama yine de yarımlık hissediyorum.
Ne olacağını biliyor olsam bile bazı şeyleri yaşamadan, netleştirmeden içimden yok olmuyor bir türlü, sinir oluyorum.
İlla yaşayıp göreceğim, illa tüketeceğim, bilmem gereken her şeyi bileceğim ki acabam kalmasın, tüm senaryo otursun kafamda... Çünkü tam göremedim seni yine, tam anlayamadım tam tanıyamadım, hele ki o benim için çok önemli meseleyi tam öğrenemediğim için kafamdaki düşünceler netleşmiyor. Onu bilsem ve sandığımdan fazlası olsa mesela çok daha net biterdi kafamda muhtemelen. Saçma durmayacağını bilsem sadece bunu sormak için yazardım.
Umarım bu yarım kalmışlık ileride bizim tekrar karşılaşmamıza yol açmaz.
Umarım geçicidir bu hissim, sadece her şey yeni olduğu içindir.
Bilmiyorum belki de hayırlısı buydu, çok üzülmeyelim diye...

Gurursuz diyorlar bana senin yuzunden. Ayrildim hala bu laflardan kurtulamadim. Ben seni seviyorum ve bunu soylerken utanmiyorum! Beni uzen mahveden bir adami seviyorum! Sevmek utanilacak bisey degil zaten. Aramizda ne gecerse gecsin seni bir daha goremeyecek de olsam hep sevecegim seni. Icimdeki sevgi hic degismedi. Simdi ayriyiz farkli hayatlarimiz olacak ama ben seni unutmayacagim. Iyi veya kotu yasadik biseyler ve en guzel gunlerim yinede seninleydi. Kim ne derse desin ben pisman degilim seni tanidigima. :)

Duamdasın biliyor musun.. Kendine dikkat et, çok iyi bak. İnşallah iyi olursun, seni çok seviyorum, Allah'a manet ol canım..

Anne, bana laf sokma çaban neden..
Burçları okuyup imalı imalı vay be ne kinciymişsiniz diye gülmenin amacı nedir?
Ben öyle biri değilim deyince de "sana öyle geliyor" deyip bir daha gülmene ne diyeyim?
Beni daima yanlış anlayan sen mi beni çok iyi biliyorsun? Kafanda kurduklarını doğru gören sen mi?
Ne gerek vardı şimdi?
Sonra ben kötüyüm, ben sinirliyim falan filan.
Eminim sohbet ya da laf olsun diye demediğine...
Valla çevrendekilerin hıncını benden, evden çıkarıyorsun.

Son olarak da şunu ekleyeyim; ben kinci biri değilim, çok kırılgan, önemseyen biri olduğum için bu duruma karşı çok temkinli olmaya çalıştığımdan kırıldığım, üzüldüğüm zamanları o kişiye onlarca kez şans versem de unutmuyorum, ne zaman tüketirse beni bıçak gibi kesiyorum iletişimimi, üzerimde anca ağırlık yapıyor bu insanlar çünkü enerjimi toparlayamıyorum. Zamanla bu durumu daha erkene de alıyorum farkedersem, bazen büyük şeyler değilse yine duygularımı öne alıp deniyorum. Bunun adı kin değil.
Ömür boyu bilenmiyorum kimseye, intikam da almıyorum, hayatımdan çıksın yeter diyorum ama yaşadığım hiç bir tecrübeyi, dersi unutmuyorum çünkü duygularımı yoğun yaşıyor ve önemsiyorum.
Şimdi sana birebir anlatmaya kalksam bunları konu ne olursa olsun sana zıt bir fikir söylediğimde kavga çıkarıyorsun, konu çok uzuyor, canım sıkılıyor, "anayım ben, kalp hastasıyım ben!" e bağlanıyor konu, zaten 5. snde amaann sus diye bağırmaya başlarsın, buraya yazıyorum napalım. Yine dayanamıyorum çoğu zaman ama...

Eğer Mune burayı okuyacak olsaydı,derdim ki,mune,bahar geldi,her yer sebze fidesi.Bir "balkonda sebze"topiği mi açsan,birer saksı da olsa ilgilenenler yetiştirse, resmini paylaşsa.Ama nereden aklına gelecekte, buraya bakacakki

2 yıl önce bugünlerde sana doğru kocaman bir adım attım. bu umutla bile öyle mutlu oldum ki,yüzüm güldü,hayata tutunacak umudum arttı. Bu 2 senenin her gününü seni düşünerek,hayal ederek, bazen umudumu yitirmiş ama genelde coşkulu,bazen korkmuş ama büyük bir cesaretle seni bekleyerek geçirdim. NE ZAMAN GELECEKSİN? Sen yokken ben çok yalnızım,kimsesizim,kocaman bir boşluktayım..Konuşacak,benimle aynı heyecanı yaşayan kimsem yok.Nasıl eksiğim bilmiyorsun...Odan hazır,öyle güzel oldu ki... Ama sen yoksun.Gelirmisin artık...ben ağlamaktan ve kimsesizlikten yoruldum.. ANNEN

Icimde derin bir yorgunluk var. Dostum gun gectikce sana benziyorum. Sana benzemek bile hosuma gidiyor. O zekana asigim. Sende kendimi buluyorum. Artik yesile hayranim sen gibi. Odam sadece yesil tonlarda. Yesilden huzur buluyorum sen gibi. Artik sen gibi olgunum. Deliligimden eser kalmadi. Gittikce sana donusuyorum. Sessizlestim uzaklastim herseyden sen gibi. Canimsin biliyorsun degil mi? 2.5 yildir en yakinim sensin. Canimdan da otesin. Seni cok seviyorum guzel melegim. Iyi ki varsin.

Seni çok seviyorum biliyor musun? Böyle seninle konuşmak istiyorum sonra konuşmanı yarıda kesip seni seviyorum demek istiyorum. Sana seni ne kadar çok sevdiğimi demek isterdim. Seni çok seviyorum. Seni çok seviyorum. Seni çook seviyorum. Bunları sana söyleyemiyorum ama seni çook seviyorum, çok seviliyorsun. Senin iyi olmanı o kadar çok istiyorum ki. Mutlu olmanı o kadar çok istiyorum ki senin huzurlu olmanı o kadar çok istiyorum ki.. İyi ol, dikkat et kendine =) Sen bilmesende çok seviliyorsun, sen bilmesende her gün her duamda sende varsın. Seni çok seviyorum. Seni çok seviyorum. Allaha emanet ol..

Sevgili teyze senin oğlunun 3 yıl kuzeninin elini tutan kızla sözlenmiş olması, benim hala evlenmemiş olmamdan çok daha mühim. Neyseki aile terbiyesi almışımda susabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…