Sevgili teyze senin oğlunun 3 yıl kuzeninin elini tutan kızla sözlenmiş olması, benim hala evlenmemiş olmamdan çok daha mühim. Neyseki aile terbiyesi almışımda susabildim.
Ozlemim yogunlasiyor dayanma gucum azaliyor. Beni cok uzdun ama hala seni istiyorum. Ayrildigima pismanim. Artik biz diye bir sey yok. Aglamak care degil biliyorum. Ama baska turlu olmuyor. Cok hastayim ben. Eski sagligim kalmadi. Seninleyken bile hasta olmadim. Yoklugunu kaldiramadim. Mutlu ol sevgilim. Rabbimiz bilir en iyisini. O^ndan gelene razi olalim. O isterse birlestirir istemezse boyle birakir. Rabbime teslimim ben. O ne dilerse o olur. Sen ah desen benim canim gider burda. Kendine iyi baktiginida sanmiyorum. Iyi bak lutfen. Lutfen iyi bak kendine.
Seni cok özlüyorum. Sen benim yoldasimsin, cocuklugumsun. Üzüldügümde, hastalandigimda bir bakisin kaldirir beni ayaga.. Seni her daim bekleyecegim, sevgilim..
Ruyam cikiyor. Cikmasini istemedim ama cikiyor iste. Ruyalarimi umursamadin. Bilincalti dedin! Hani bilincaltiydi? Niye cikiyor simdi bu ruyalar? Seni tanidigim ilk gunlerde bir ruya gormustum. O ruyayi dusunerek mutlu oluyorum. Ruyam cikarsa ciksin. O ruyam guzelliklerin habercisi. Simdi karanliktayiz. Aydinlikta yakindir. Gece olmadan sabah olmazmis.
Ben boyle olsun istemedim. Sitem etme bana. Umrumdasin hickimsenin olmadigi kadar! Canimdasin bana kendimden yakinsin. Sartmis bu ayrilik demekki. Belki sonu vuslat olur. Rabbim buyuk. ❤
Bir mesaj atıp konuşmanı o kadar isterdim ki.. Gideceksin demi, bir gün artık hiç gelmeyeceksin belkide, ışte ben bunu kendime söylüyorum ama.. Ama pek etkisi olmuyor? Bir şey soracağım. Sen gerçekten konuşmak istemiyor musun, bir ben mi böyle konuşmak istiyorum sadece? Gerçekten o kadar bilmek isterdim ki bunun cevabını. İçimden geçen senin de konuşmak istediğin , son zamanlarda içimdeki sese engel olmazdım ama artık belkide yanılıyorumdur diyerekten aklıma hep içimden geçen şeyin yanlış olabileceğini getirmeye çalışıyorum. Ne kadar oluyor bilmiyorum.
Konuşmayacaksın değil mi, keşke uyumasaydım
Unutmadim seni unutamadim. Icimdeki bu aşkı yok edemedim. Şimdi benim yerime başkalarını koyduğunu görmek o kadar zor ki. Benden başkasına bakman bile ağrıma gidiyor. Rüyalarımda görüp aglayarak uyanıyorum. Bütün gün aklimda oluyorsun. Sensiz geçen 1gunum yok inan. Allahtan tek dileğim beni unutmamis olman. Bu satten sonra biz birlikte olamayiz ama beni ara sira da olsa hatırla inan o bile yeter bna... allahim nolur1kez görebileyim seni. 5dk bile olsa kokunu duyayım ins...