Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Melek kız, melek oldun bugün.
Yaktın o annenin ciğerini.
Ne çok seviliyormuşsun, mekanın cennet olsun. Keşke gelinlik fotoğrafını görseydim kefenin yerine. :KK42:

Sizi anlamıyorum ben ya.
O çirkin bu güzel, o ne güzel giyinmiş o hoş olmamış, evi ne güzel temizlemişler onu bunu şunu yapmışlar ıvır zıvır.. Kadın çirkin olsa ön yargılar türeteceksiniz heralde.
Size ne ki? Ne yapacaksınız bu bilgileri konuşup?
Ben ileride evlenirken bir ton laflar dolanacak heralde demek ki böyle.

Sevgili nişanlım, sana güvenmememin sebebini eski ilişkime yorup "bulup döveceğim" diyorsun ya aslında hiçbir alakası yok. Sadece sütten ağzım yandıydı eskiden şimdi seni ondan daha çok çok çok seviyorum o yanında bit bile olamaz düşün. İşte onda canım o kadar yandı ise şimdi daha çok yanar mantığı ile hareket etmemin sebebi aslında senin için bir iltifat olmalı. :KK14: Bir de o kız arkadaşından haz etmiyorum senden hoşlanması falan mevzu değil sadece bir iticilik var onda. Herhalde senin vaktinin çoğu benle geçiyor diye sana küsüp bana da yansıtıyor. Askerden gel sana güzel bi ayar çekicem. :KK53:

Anneler gününde seni belki ararım kv'ciğim. Henüz karar veremedim. Sanki mesafe koyan gelin-kaynana daha mutlu oluyor. :KK53: Gerçi bana kötülük etmiş değilsin henüz ama belli olmaz kızz. :KK53: Oğlun annemi ararsa, ben de seni arıcam söz. :rolleyes:

Bazı şeyler o kadar ayarındaki sen de, bazı şeyler de yanlış ayarda...

Anne sen benim yaptıklarımı söylediklerimi alakasız bir şekilde inat olarak algılayıp kafanda kurup bana "bilerek" inat yapıp ters gidince ben "asıl o zaman" sana inat yapıyorum. Yani davranışların benim davranışlarımı belirliyor.
Ben sırf inat olsun terslik olsun diye bir şey yapmıyorum durduk yere.
Durduk yere de sinirlenmiyorum hiç, bana sinirli sinirli diyorsun ya hani.
Şu evde olanı biteni görseler sinirin kaynağını da görürler...

Çok güzel bir kızdın. Çok güzel. Keşke daha uzun olsaydı ömrün ve yaşanacak çok anın olsaydı. İnan aklımdan gitmiyorsun. Çok etkiledin beni. Aileni yarım bıraktın. Ömrün bu kadarmış, hayat bu kadar kısaymış be. Canım benim, herkes seni çok seviyormuş. Ben de seni tanımadan sevdim çünkü kardeşini çok seviyorum çok belli benzediğiniz. Mekanın cennet olsun.

Seni çok seviyorum, konuştuğun tüm arkadaşlarından, dostum dediğin tüm insanlardan daha çok seviyorum ama sen gittin. Hani şiirde diyor ya ben seni sevdim sense gitmeyi..

Bazen pişman oluyorum.. Keşke o zamanlara geri dönsem.. Belki şuan farklı yerde olurdum..... Belki de hakettim...

Bazen diyorum gelir mi, geri döner mi? Buraya bile içimden geçenleri tam olarak yazmaya cesaret edemiyorum biliyor musun? Gelmeyeceğini biliyorum ya da kötü düşünüp iyi olmasını bekliyorum. Ama içimde hala bir umut var. Belki döner, belki yazar diye. Ben kabuğumu öyle bir kırdım ki.. Biliyor musun nerden bileceksin ki. Senin için çok normal sıradan gelir belki de.. Bunu sana söylesem yine sana haksızlık yaptığımı söylersin muhtemelen. Ben hayatımda ilk kez o yolda tek olmadığıma inanmıştım biliyor musun? İlk kez kendime dedim ki tek değilsin. O var. İlk kez bu kadar güvendim. Bak dikkat et güvenmiştim demiyorum, hataymış gibi yazmıyorum. Niye biliyor musun ben hala o kadar çok güveniyorum ki.. O yolda sen yoksun artık, sen gittin. Artık geri dönmeyeceğim dedin. Dedin tamam ama ben hala bekliyorum. Senin ilk zamanlarda dediğin şeyleri düşünüyorum, hani kötü olduğunda yıllar geçsede hep benim yanıma gelmek isteyecektin, hani benimle konuşmak iyi gelirdi sana. Ne değişti? Biliyor musun beni kırmadın hiç. Üzmedin de. Ben sadece çok sevdim seni. Ve senin beni sevmeni de beklemedim. Ben seni karşılık bekleyerek sevmedim ki.. İnan bana seni o konuştuğun kişilerden daha çok düşündüm. Daha çok değer verdim, çok sevdim. Senden tek isteğim senin yanında olmaktı, seninle konuşmaktı, sana iyi gelmekti, o yolda seninle olmaktı tıpkı senin eskiden istediğin gibi. Bu olmadı. O zaman sadece yanında olayım dedim bir arkadaşın olarak. Buna da izin vermedin. Sen benim seni uzaktan sevmeme de izin vermedin. Şimdi ne mi oldu? Çıkardın hayatından tamamen. Sen çıkardın ama ben seni çıkaramadım işte. Beklicem, gelmeyeceğini bildiğim halde bekleyeceğim. Aradan bir gün geçicek iki gün geçicek, sonra 5. gün olacak belki.. Sonra sen yine yazmayacaksın, yine aramayacaksın, dönmeyeceksin. Bekleyeceğim ben. Gelmeyeceğini bildiğim halde. Sonra bir gün artık sadece seveceğim, beklemeden sadece seveceğim. Nolur o gün olmasın işte. Dön olur mu? Döneceğini sanmıyorum, içimde umut yok belkide bilmiyorum. Ama sen bana demiştin ya hatırlıyor musun? O cümlenin aynısını buraya yazamıyorum ama Bir şeyi çok istersen eğer o olur, işaret olur, hissedilir demiştin. Buna benzeyen o cümleyi demiştin.. Bak işte ben bu kez çok istiyorum. Seni kaybetmemeyi, gitmemeni çok istiyorum. Ama sen hissetmiyorsun bunu. Gittin. Hani çok isteyince oluyordu. Ben çok istiyorum işte, gitme geri dön nolur.. Hisset, geri dön nolur geri dön. Senin için yazıyorum işte bunları, hadi hisset sende geri dön. İşaret olsun, kalbine ses olsun. Sonra sende o sesi dinle geri dön, nolur geri dön bu akşam dön işte.. :KK43:Allah'a emanet ol..

Son düzenleme:
Seni çok seviyorum, izin ver uzaktan seveyim bu beni kötü etmezdi. Nolur geri dön ya.. Allah'a emanet ediyorum seni canım..

2 hafta demiştim aslında ama bilmiyorum tam olarak süreyi, ne zaman hissederek tamam buraya kadar dersem o zaman süre bitecek, ve ben onu diyene kadar konuşursan ciddiye alacağım sadece(1 ayı geçeceğini sanmam).. Yoksa tamamen bitireceğim.
(inşallah diyeyim, çünkü sağlam bir tokat yemeden yarım kalmışlıkları, hislerimi bitirmem hep güç olmuştur olmayacağını bilsem bile)

Falcı bacı uygulamasını yöneten her kimse iyi sallıyor heee, burayı akrabaları bilmemnesi okuyorsa herkese aynı yorumu atmaması gerektiğini söylesin. Nasıl yapar bilmiyorum da artık silicemm yani. :KK53:

Ben sana bunları niye takıyorsunuz her şey olduktan bittikten sonra önemsemeyin diyorum boş yere negatif yükleniyorsunuz diyorum sen bana iyice karamsarlaştın diyorsun istediğin cevapları vermiyorum diye:KK57: Ne alakası var söylediğimle, aksini söylüyorum ben:KK57: Çünkü çok sıkıldım bu muhabbetlerden, bu muhabbetler negatif yüklüyor beni.
Karamsarlığın dibini sen yaşıyorsun.

şaşıran benmiyim...senmisin bilemediiiimmm,öyle bir dert verdinki kendime gelemedimm,çıkmaz bir sokaktayım,yoluumuu bulamadımm....oooooof of of oooffffff

Yaziklar olsun. Icimdeki seni yok ettin hayirli olsun. Ne istedin benden sevgimden. Yazik ettin bize. Yazik ettin hayallerime. Yaziklar olsun binlerce kez...

Yav kayinpedercigim iyi hos geldin basimin ustunde yerin var oglunun evi deyip. Daha gelinin dogum yapali 10 olmus olmamis lohusa kadinin yanina yatiliya gelmissin e hadi geldin ben hizmet beklerken sen benden nasil hizmet beklersin yemegin asin vs. Hadi temizliinide gectim bari diger torununla ilgilende bende dinlenmeye azcik firsat bulayim. Gonderdin bas belasi kizini yanimiza onunla tin tin gezmelere gitmeyi alisveris yapmayi iyi biliyosunda eve iiki market esyasi almayi bilmiyo musun. Aslinda var ya sen herseyi biliyosunda isine gelmiyi. Ha bide unutmadan o cok kiymetli kizinizi istemiyorum yaninda lutfeb giderken onuda gotur valla paran yoksa bn aliverecem biletinu

X