Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Kardeşim Halide'm...

Kazanın üzerinden geçen zaman mı yoksa ölümün mü beni büyüttü bilmiyorum. Sadece seni çok özlediğimi bugün bir konu sayesinde yine o anları hatırlayarak derinden yaşadım. Psikiyatristin anlattığı kadarı ile zaten böyle anımsamalarım olacakmış seni. Sanki onun demesiyle olacak? Yine bir şeye daha muhalefet oldum görüyorsun dimi?

Yan koltukta melek olduğun zaman seni son kez o harap olmuş arabanın içinde göreceğimi bilseydim sağlıkçılara beni çıkarmamaları için yalvarırdım. Uzun süre bakardım sana. Saçlarının rengini, dişlerinin güzelliğini iyice incelerdim. Hiçbirisini unutmadım. Ses tonunu bile. Sanki arayacaksın gibiyim hala. Sanki "bensiz evlenemezsin" diyeceksin bana. Geleceksin "enişte beyinin" de benim de kulağımızı çekeceksin. Sahi, gelsene?

Gelemezsin biliyorum, Cennet güzel mi kardeşim? İnşalah mutlusudur.. Beni görüyor musun? Uzun zamandır mezarlığa uğrayamadım ama enişte beyinle seni birliğe teslim olmadan önce görmeye geldik. Enişte beyin asker oldu. "Hoooooo" diye ağzın dolu dolu o takılışlarını duyar gibiyim. Uzun zamandır plan da yapamıyorsunuz he, beni şaşırtmak için yapardınız ya birlikte. Ben sana kardeşim demişim ya, ablamı sevdiğim gibi içimden severek kardeşim demişim sana onu anladım...

Halide, isminin güzel olduğunu bilirdim de bu kadar güzel olduğunu bilmezdim. 5 aya düğünüm var. Tabiki de ayakkabımın altının en başında yazacak adın; HALİDE.
Tabiki de bir kızımız olursa, bizimle yaşayacak adın. Ona adaşı Halide ablasını anlatacağım..

Enişte beyin ve ben seni çok seviyoruz..
Baban, seni çok özledi..

O'na seni benimle tanıştıranlar hepsi girsin Cennet'e derdim ya takılırdım. Sen tanıştırmıştın bizi "amin" der gülerdin.
Şom ağzımı tutamadım mı? Keşke demeseydim de bu kadar erken gitmeseydin.
Bizi kahrettin Halide.. O gün kaza yerinden bizim aileleri aramışlar biliyor musun? Hepsinin durumu iyi demişler herhalde korkmasınlar diye.. Baban bize sarılıyor şimdi biz seni en son gören kişiler olduk diye mi? Bazen sanki kokunu duyuyorum biliyor musun. O an gülümsüyorum. Belki hayal belki de gerçektir diyorum. Ama bence gerçek.. Sürekli tekrarlıyor baban da kendini suçluyor keşke bir şey bulsaydım sizi göndermeseydim önden diyor. Birisi bunları bana bir gün anlatsa yalan der yaftalardım. İnanmazdım hiçbir şeye.
Zaten sen, bu dünya için çok fazla güzeldin.

Sadece bir eziğim kaldı o günden geçmeyen.. Sadece bir morartı. O da 4 ay önceydi farkettim bir baktım kaybolmuş. Oturdum ağladım. Sanki sen orama son kez dokunmuştun da orası artık kaybolmuştu. Senden kalan son şeyim geçti diye oturdum ağladım. Enişte beyin sildi gözümü ve bana dedi ki o anları unutmanı istiyor onu hep iyi hatırla istiyor o yüzden kayboldu iz dedi. Uzun zamandır seni en son gördüğüm anın kazanın sabahında arabada şarkı söylerkenki halimiz olduğunu söylerdim ama artık o günü de reddediyor beynim. Biz tatil yoluna çıkmadık, o araba oradan uçmadı, bizi kimse sıkıştırmadı. Gözümü açtığımda kolumda serum acısı burnumda acı oksijen kokusu yoktu. Sadece o günün öncesi yaptığımız plan gününü benimsiyorum artık. Biz yola çıkmadık, sen ölmedin, biz kaza yapmadık.

Buradan yazıyorum içimi döküyorum. Buradaki insanları tanımıyorum, tanıdıklarım zaten artık olayın her şeyini biliyor. Sadece seninle olan sırlarımızı bilmiyorlar geri kalan her şeyden her anımızdan dostluğumuzdan haberleri var.
Biliyor musun kime "ondan uzak dur" dediysen hepsi bana zarar verdi. Kıskanıyorsun sanıyordum Halide'm ama sen kalbinin güzelliğinden meğerse insanları hemen tanıyormuşsun.
Sen bana gönderilen bir melektin.. Hala da öylesin sadece yüzünü göremiyorum..
Halide dön n'olur dayanamıyorum çok özledim..

Son düzenleme:
Ne yaptıysam yaranamadım sana. Ne yaptıysam yetmedi. Her davranışım hatalıydı. Söylediklerim kötü niyet taşıyordu.

Her fırsatta ittin beni. Sevgimin gerçekliğine inanmadın. Hep anlayış bekledin, bir parça anlayışı çok gördün bana.

Ne diyebilirim ki, varsın öyle olsun.

Hoşçakal. Mutlu ol.

Bizi saldın. Niye?
Onca yıl bekledin, ben geldim ama sen gittin.
Niye!
Araya başkalarının girebilme ihtimaline nasıl göz yumuyorsun?
Daha da denemem... Hele ki başkası girerse araya, sakın yazma bana...
Belki olmıcaktı ama deneyemedik bile doğru düzgün.
Yaptığın yanlış.. Anlayamıyorum..
Biliyor musun ama, bana iyi gelmişsin.. Biraz ruh halim kendine gelmiş. Aftlarım falan geçti resmen, tekrarlamaz inşallah:KK57:

Son düzenleme:
Sana 1-2 hafta süre veriyorum kendi içimde..
Söyler miyim bilmiyorum.
Ya düzel, hatanı anla ya da sonsuza dek seni "bizden vazgeçen" olarak anacağım.

Sevgini sen kendin kaybettin, bundan sonra küçüklük bekleme benden. Anneler gününü bile haketmiyorsun. Beni sana karşı ruhsuz bir hale donusturdun

Yine ruyama geldin. ^bana karsi hic mi umudun yok^ dedin. Yok iste yok umudum. Olsa dururmuyum be adam? Cekermiyim bu aciyi! Ozledim deli gibi. Yaniyor icim...

Sana Bu Kadar Güzel Bakma Demiştim,

___'Hırsızı Var, Arsızı Var, Âşığı Var_!...

Hep soğuk olacaksın dimi? Bugün kaçıncı gün oldu biliyor musun? Gelmeyecek misin? Sadece normal sıcak davranmanı isterdim ama oda şu saatten sonra sanırım çok zor..

Bi iki kere ah ettim sana içimden.. o ahlar hep tepende dursun .. o pişkinliğin .. yalanların.. hiçbirsey olmamış gibi davranışın.. elbet bırgun sen de yaşattığını yaşayacaksın .. işte o zaman sen de benı anlayacaksın .. tabı anlayacak beynin varsa ??? Allah'a havale ettim ..

Canım yandı. Sessizleşince bunu daha iyi anladım. Yıllardır beklediğini vermeyi denedim ama kırdın.
Kırmak istemediğin için yaptın güya ama daha çok kırdın, aralık kalsın tamamen kaybetmek istemiyorum seni kırarak üzerek düzeldiğim zaman deneyelim dedin ama sağlam kapattın kapıyı istemeden... Ne olacağımızın garantisini verebilir misin bu sürede.
Sana ağız dolusu kızmak istiyorum ama senin kalbinin temizliğini de biliyorum tutuyorum kendimi ama çok kızgınım.
Yaptığın bana göre çok yanlış, çok çok yanlış.. Geçmişinde benzer örneklerin vardı biliyorum fazla duygusallıktan duyarlılıktan direnmek yerine karşındaki zorlanmasın üzülmesin kırılmasın diye farklı kararlar alıyorsun bense çok büyük meseleler yoksa özellikle birbirimizle alakalı gerisi boş gerisine direnmeli gerisini zorlamalı sert çıkmalı derim. Benim için sevmek, bir şeylere başlamak, güvenmek nasıl zorsa bitirmesi de öyle zor, başka etkenler yüzünden olmasını içim hiç almıyor. Konu biz olsak baştan tamam olmuyor deriz ama değil. Ve bunu yapmayan insana da aşık olmak istemiyorum. Bir engel bir üzüntü yaşayınca sanki vazgeçecek yarı yolda bırakılacakmışım gibi. Evet tamam sevmemekten değil aksine ama elimde değil, benim sevgi anlayışım bu değil.
Biliyor musun %60 olmayacaktık zaten, hele bir konu var ki kaldıramazdım, başka bir boyut olan başka bir konu da vardı daha konuşamadığımız.. Uzaklık cabası zaten ama yıllardır uzağız ve bunu düşündüğünü düşündüm, buna gücün olduğunu düşündüm sana güvendim de denemek istedim.
Yılları ittin bir kenara bıraktın, o çok istediğin şeyi..
Bir daha deneyemem, kaldıramam bu yaptığını.

Şuan seni özlüyor olmaktan nefret ediyorum. Ama geçecek....

Senden nefret ediyorum. Ama cokta seviyorum. Bulsam bi kasik suda bogarim. Ama kocamanda sarilirim. Farkli ruh halindeyim...

Keşke sorunlarını bana anlatarak rahatlayabilseydin.
Keşke seni dinlememe izin verebilseydin...

X