Canım yandı. Sessizleşince bunu daha iyi anladım. Yıllardır beklediğini vermeyi denedim ama kırdın.
Kırmak istemediğin için yaptın güya ama daha çok kırdın, aralık kalsın tamamen kaybetmek istemiyorum seni kırarak üzerek düzeldiğim zaman deneyelim dedin ama sağlam kapattın kapıyı istemeden... Ne olacağımızın garantisini verebilir misin bu sürede.
Sana ağız dolusu kızmak istiyorum ama senin kalbinin temizliğini de biliyorum tutuyorum kendimi ama çok kızgınım.
Yaptığın bana göre çok yanlış, çok çok yanlış.. Geçmişinde benzer örneklerin vardı biliyorum fazla duygusallıktan duyarlılıktan direnmek yerine karşındaki zorlanmasın üzülmesin kırılmasın diye farklı kararlar alıyorsun bense çok büyük meseleler yoksa özellikle birbirimizle alakalı gerisi boş gerisine direnmeli gerisini zorlamalı sert çıkmalı derim. Benim için sevmek, bir şeylere başlamak, güvenmek nasıl zorsa bitirmesi de öyle zor, başka etkenler yüzünden olmasını içim hiç almıyor. Konu biz olsak baştan tamam olmuyor deriz ama değil. Ve bunu yapmayan insana da aşık olmak istemiyorum. Bir engel bir üzüntü yaşayınca sanki vazgeçecek yarı yolda bırakılacakmışım gibi. Evet tamam sevmemekten değil aksine ama elimde değil, benim sevgi anlayışım bu değil.
Biliyor musun %60 olmayacaktık zaten, hele bir konu var ki kaldıramazdım, başka bir boyut olan başka bir konu da vardı daha konuşamadığımız.. Uzaklık cabası zaten ama yıllardır uzağız ve bunu düşündüğünü düşündüm, buna gücün olduğunu düşündüm sana güvendim de denemek istedim.
Yılları ittin bir kenara bıraktın, o çok istediğin şeyi..
Bir daha deneyemem, kaldıramam bu yaptığını.