Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Senin kötü dediğine ben ucundan bir laf etsem bir ton laf ediyorsun anne, ben kötü ve düşman oluyorum.
Söylediklerime sürekli yalan gibi yaklaşmandan da çok usandım.
Şu hayatta çevrende en söylememen gereken kişi ben olduğuma eminim ve ağrıma gidiyor her seferinde.

Kalbim kaldirmiyor bu olanlari. Daha simdiden fazla hareketli degil mi hayatimiz? Ay ilerisini dusundukce icim daraliyor! Ben sorundan bunaldim....

Bir fotograf karesinde unutulmalıydık iste o zaman hep mutlu kalırdık....

Farkli dünyalarin insaniyiz biliyorum, ama günlerce düşünüp, cesaretimi toplayip sana içimi açtıktan sonra; "Abin olmam daha hayırlı olur " demen cok canımı yakti...
O kadar çok yakti ki cevap veremedim.
Şimdi Icimdeki seni söküp atmaya çalışırken daha cok canim yaniyor. Keşke hissedebilsen duygularimi keşke. ..

Ah ah.. Keşke senin için "o" ben olsaydım.. Benim için "o" sen. İsterdim ama olmuyor işte. Keşke bir yüz yüze olabilseydik, bir görüşebilseydik. Karşılık veremiyorum sana olmuyor işte.. Aynı hislerde değiliz. Belki seninki de bir yanılsama, bir yarım kalmışlık bilmiyorum, daha derin duygusallıkların var. Tam olarak da tanımıyoruz birbirimizi aslında hem bir ilişkide olabilecek duygusal reaksiyonlar hem mantıksal durumlar açısından. Ne bilim mesela ben uyuma çok önem veririm, kısıtlamak istemiyorum artık hem kendimi hem karşımdakini yorarım ama uymazsak rahatsız olurum bu konuda ve yapma isteği yaşarım. His olarak karşılık verebilsem bile o kadar şey var ki konuşulabilecek ve hiç başlamamasını sağlayabilecek. Neyse işte. Ama bu iyi hissin hep sürmesini isterdim, tanıdığım kadarıyla değerlisin benim için, ama bu kadar işte.. İlerisi olmuyor, ihtimal varsa da(ki sanmam, anlardım muhtemelen bu kadar muhabbete) görüşme şansımız yok.

Yoğun his olmadığı için bu kadar düşünebiliyorum belki de...

Neden sürekli bana hakaret ediyorsun? Hani bir gece mesaj atmıştın uzun uzun. Hiç kırmak istemediğini yazmıştın, hani ben kırılmıyorum ama neden bu şekilde bana davranıyorsun bana onu anlayamadım. Biliyor musun dilim varmıyor bunu demeye ama keşke seni sevmeseydim. Eğer seni bu kadar sevmiş olmasaydım belki bu kadar sözü işitmezdim, belki senden uzak durmam zor olmazdı, seni kaybetmek bu kadar koymazdı. Keşke seni sevneseydim demeye dilim varmıyor ama .. Ama bak söz veriyorum artık senden sonra biraz daha akıllanmış olacağım. Birde o ilk aramızdaki bağ vardiya artık o bu saatten sonra olmaz galiba. Ben seni çok sevdim lan.. O kadar sevdim ki hayatım boyunca yapmayacağım şeyleri yaptım. O kadar sevdim ki gurursuz oldum. O kadar sevdim ki lan çok sevdim ışte anla ..Sen ne yaptin, defalarca aynı sözleri söyledin. Dediğin gibi aptalım ben. Seni sevdigim için, sana baglandigim için aptalım. Keşke hiç paylasmasaydim seninle bunlari, keşke hiç sevmeseydim seni lan.. Yarin nolur olumlu birşey söyle lütfen. Bu gece rüyanda gör ve hatanı anla pişman ol ve olumlu şeyler söyle. Hayatından çıkmaya seni kaybetmeye şimdi hazır değilim .. Lütfen olumlu birşey şöyle lütfen.. Allah'a emanet ol sevdiğim..

su an seni izliyorum . ne kadarda yakismis pembe gomlek sana oyle. simdi bir baskasinin dugununde halay cekiyorsun. okadar korkuyorum ki birgunde seni kendi dugununde bir baska gelinle halay cekerken izleyecegim diye ...

Özlüyor ve arıyorum. Biraz da kıskanıyorum. Ama çare yok bu hisse..
Karşılaşacaksak şayet başkaları olmadan karşılaşalım ya da sonsuza dek karşılaşmayalım...

Sonunda huzur denen arkadaş geldi sevgilim artık yolumuza içimiz rahat ilerleyebiliriz

Güzel şeyler yazdım ama kızgınım da sana çok. Bunu belirtme isteğini duyuyorum....

Gerçekten ne düşündüğünü ne yapmaya çalıştığını bilmeyi o kadar isterdim ki

Bir agzini burnunu kirmadigim kaldi hala hic sesin cikmiyor. Ne desem yutuyorsun. Ben seni cozemedim ki. Sevmek istemiyorum seni. Bu kadar bilmece icinde sevmek istemiyorum. Su karmasik durumdan cikmak istiyorum. Niye kalbe soz gecmiyor ki? Niye he? Soz gecse ilk terkeden sen olurdun eminim. Soz gecmiyor gecmiyor iste. Gecse bu durumda zaten hala beraber olmazdik. Sevgi dustumu yurege caresizlesiyor gurursuzlasiyor insan. Bir yandan sen agliyorsun bir yandan ben agliyorum. Biz niye boyleyiz?

Cikmayacak degil mi ruyalarim? Almayacak degil mi biri elimden? Her sey benim kuruntum degil mi? Yapma bu ihaneti bana. Bir oyun donuyor cozemiyorum cozemiyorum. Ama sevginden oyle eminim ki. Hicbir seyden emin olmadigim kadar eminim. Korkuyorum ben cok. Ailen beni neden istemiyor? Bu yuzden mi istemiyor? Bir hata mi var yillar oncesine dayali? Delirecegim artik ben. Ne donuyor ne! Saklama gercekleri. Bunlari sana diyemiyorum. Diyebilsem keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…