Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Allah senin de annenin de hergun yeniden belasini cerse icim sogumayacak. Riyakar kopekler

içim daralıyor artık. deliler gibi sevdiğim her şeyi ama her şeyi bi kenara atarak canım dediğim adam bu mu diyorum. enerjimi aldın bitirdin. huyun suyun davranışların nasıl bu kadar değişti artık anlam veremiyorum. bir gün gelip benim için deli oluyorum derken ertesi gün nasıl huysuz çekilmez biri oluyrsun. nasıl canımdan can kopartıyorsun. içim ağrıyor. yeter yorma beni. bu genç yaşımda enerjim kalmadı hayata tutunacak.

Abime şunu derdim ' ben senin mutluluğun için maddi manevi herşeyimi ortaya koyarken senin bana yaptıkların arkamdan konuşup namusuma ettiğin laflar evden kovmalarin hiç aklımdan çıkmıyor.ben evlenip yaşadığım şehri terk ettim senin yüzünden.aradan 3 yıl geçti bana haber gönderiyorsun barisalim diye.ben sana kusmedim ki sadece hayatımdan çıkardım.sana olan kırgınlığım ve kızgınlığım geçmek bilmiyor.sen benim hayatımda gördüğüm en bencil en nankör insansın.arada çocukluğumuz geliyor aklıma o masum yavrular nasıl bir canavar çıktı anlayamıyorum. Benden uzak dur.

İyi ki gitmişim senden. O kadar eminim ki çok yalnızsın ve hala mutsuzsun. Hala kendinle boğuşuyosun. Sen kimseyi sevemezsin. Kimse de senin sevgini hak etmiyor. Mutsuzluklarınla boğul !

Eger okuyor olsaydin ... sana yazacak pek biseyim kalmadiginida bilirdin biliyorsunda ... bittik seninle farkli yollar cizdik farkli hayatlar farkli sehirleri sevdik seninle ben izmiri sen istanbulu ama sorsalar bana ben en cok seni sevdim .. Ama sevmek yetmiyordu yetmedi de .. sen simdi gercekten okuyor olsaydin attigin özür mesajinin bile yetmedigini anlardin sen smdi baska sehirde baska biriyle ben simdi beni seven sehrimde beni sevenle bitmezdin de yurekte sevgilim sen sevmeyi bilseydin faydasida yok oysa artij ozur dilemenin ben seni allaha havale ettm o affederse bende affetm gitti seni ...

İkna edemedim seni. Keşke edebilseydim. Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. O sorduğun soru var ya inan nedenini bende bilmiyorum. Yani neden senin iyi olmanı bu kadar çok istiyorum, neden bu kadar düşünüyorum, seni bu kadar çok severken ve senin umrumda degilsin sözün benim için hiç onemli değil ve kötü etkilemiyordu, ama bunu sana anlatamadim inandiramadim. Tek isteğim seninle konuşmak ve senin iyi olmandi. Birgün fikrin değişirse lütfen yaz,fikrin değişsin lütfen, ben hep senin yaninda olmak isterim. Sadece iyi olmanı ve mutlu olmani istiyorum. Ben seni çok sevdim. Sana çok güvendim. Hani uç nokta diyordum ya ışte sen benim için uç nokta oldun. Çok saçma ama hala o dediğin kötü şeylere inanmıyorum. Nedenini bilmiyorum, ama kendinle alakalı söylediğin olumsuz şeylere içimden bir ses sürekli farklı olduğunu söylüyor. O sesi susturamıyorum da. Artık yazamıyorum engelledin, rüyam da sonu iyiydi, ama geri dönmedin ikna olmadın. Ben senin için doğru kişi olmayı çok isterdim, ilk kez hayatımda böyle bir şeyi istedim. Seni çok sevebilirdim ki gerçekten çok seviyorum da. Senin mutlu olmanı , hayallerini gerçekleştirmeni, kalbinde ve aklında hiç bir yaranın olmamasını ve günün birinde doğru kişiyi bulup onunla çok mutlu olmanı isterim. Umarım sevdiğin kişi seni hak eder. Senin ne kadar özel ve değerli biri olduğunu bilir ve seni çok sever. Hep mutlu olursun inşallah. Benim için çok değerlisin ve özelsin seni çok seviyorum. Allaha emanet ol.. 13.04.2017 16:42

Sen dusundugum gibi degilsin degil mi? Yoo sen masumsun ve ben iftiraciyim! Sen masum ol ben iftiraci olmaya raziyim...

Bütün bunlar rüya olsa uyusam ve sabah olsa seni görsem ve hep görsem gelir misin çünkü bazen çok özlüyorum...

Muthis bir rahatsizlik duydum. Sucun yok ama ben yinede uyuz oldum. Senide onuda parcalayasim var. Sen benimsin adam! Sana kimse yanlislikla bile bakamaz.

Sen niye uyuyorsun ki? Sana uyumayi yasaklamak istiyorum. Ozluyorum iste. Cok hemde. Deli gibi. Derinden. Cok ozluyorum seni. Aksamlari bi seninle olabiliyorum. Ondada uyuyorsun. Yetmiyor bana 2-3 saat. Sabaha kadar konusmak istiyorum. Uyuma uyutma istiyorum. Ama beyfendi hemen uyuyor iste! Uyursan uyu pis uyuz n^olacak! Cok merakliydim sana. Bende gidip yatayim askim. Ne yapim sen uyuyorken oturmak cok anlamsiz geliyor.

sen hayatıma girmeseydin, tutkulu, kör, mantığımızı yok eden bir ilişkimiz olmasaydı; ben şu anda hayatımdaki insanın kıymetini bilemeyecektim belki de.

bdv konularını okuyunca fark ediyorum.
Allah bana iyi ki insanların dizilerde, filmlerde görüp
iç geçirdiği bol aksiyonlu, inişli çıkışlı, mutluluktan uçuran ama bazen de diplere sürükleyen, deli gibi ağlamama sebep olan bu aşkı doyasıya yaşattı.
binlerce şükür. seninle olduğum ve her şeyi deneyimlediğim ve ayrıca ilişkimizi yerinde bitirebildğim için çok şanslıyım.
içimde hiç ukte kalmadı aşırı tutkulu aşklara dair.
her adımını, her zerresini biliyorum.

bunları gördüğüm için şimdiki ilişkime dört elle sarılıyorum. huzur özlemimi gideriyorum.
evlilik yolunda bana gereken bu. sevgi ve huzur ve güven.

Sana sarilip uyumak istiyorum. Beynim sanki parcalanacakmis gibi cok agriyor askim. Kafami duvara duvara carpasim var. Ben kendimi iyi hissetmiyorum. Gozlerim kapanmak uzre. Gel yat yanima huzur icinde uyut beni. Ben iyi degilim. Hemde hic.

Kinleniyorum sana biliyorsun demi? Bana ne yaptiysan odeticem biliyorsun demi? Ama sen nasilsa bu is olmaz kafasindasin ay pardon unutmusum. Oldugu gun hayatin cehenneme donecek! Rabbim buyuk O bizim yanimizda merak etme sen her sey guzel ilerlicek bir sey de bozulmayacak. Sen gercekten bittin ben koymam yanina. Burnundan getiririm yaptiklarini pis cadi!

Askim sevdicegim biricigim benim. Allahim seni seve seve bitiresim var benim! Sen var ya canima can omrume gunessin. Kisimin bahari gonlumun sahibisin! Icinde sen olan her sey oyle tatli ki.ben seni yerim yerim ölürüm sana benAllahiiiim ben boyle bir adam gormedim hayatimda.Bu nasil bir sey! Sev sev doyamiyor insan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…