Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Galiba geçti, vazgeçtim, bitti.. Sanırım bitti...

Ne Olacak Biliyormusun ? İki Yabancı Kazanacak. Ve Biz Seninle 'Kaderdi' Diyeceğiz.....

Ve tamamen bitti. Artık keyfin bilir...
Hala çok sinirliyim sana içimdekileri tam dökemedim ama yok artık daha da yazmam, kafamda sıfırlıcam bir şekilde her şeyi.

Benim yoklugumun atesiyle yanmani istiyorum. Kisa surede olsa bensiz kal. Bu cok iyi olacak degisiminde. Bilirim bensiz yapamazsin ama cidden bunu cok istiyorum. Baska turlu akillanmazsin sen!

Ne şartı.. Böyle şifreli konuşmasan da ne demek istediğini söyleseydin keşke... Artık yapacak bir şey yok...

Iyi anladık kilo aldım vermem lazım kilo bana yakışmıyor. Ezberledim yani. Kolay bişey sanki diyet yapmak pöfff

Ahh ah. Değerliydin... Keşke diyorum ama çaresi yok...

Sana olması gerekeni söyledim, yaptım.. Ama hala bir ileri bir geri gidiyorum içimde.. Bu noktada dönemem de zaten...

Yazim kisim baharim cennetim ❤ senin o bal dudaklarindan dokulen her soz nasil kiymetli benim icin bi bilsen! Bir insan bu kadar cok nasil sevilir inan aklim almiyor. Ne var sende bu kadar beni ceken? Coooooooook seviyorum seni omrum yere goge her yere haykirasim var sevgimi! Ah bir de su odunlugun duzelseydi her sey daha iyi olurdu.

Ben seni hala çok seviyorum bu kadar kırgınlığa bu kadar dusuncesizligine ragmen hemde... Ama artik sevildiğini bilmeyeceksin ben bunları haketmedim sana oyle deger verdim ki anlamadin sevgi ve ilgi bekledim sadece beni düşün istedim. Ama artık senden hicbisey istemiyorum Birgun ne kadar üzdüğünün farkina var yeter...

aayyy ben ne fenayım ne fenaaa

evet sevgilim kanına girer seni mest ederim.
güzelliğim en etkileyici unsur.
gerisi tamamlayıcı, bağlayıcı, büyüleyici detaylar.
zeka, akıl, iyi meslek, para, güç, iyi bir kalp...
daha ne olsun. sen bana ben sana ne güzel yakışıyoruz.

Çocuk gibisin anne.. Büyümemiş gibisin..
Ben de bu yaşımda halen zorlanıyorum sayende.

Ne diyordu şair; yıkıldı yolunu bekleyen şehir, şimdi gelsende bir gelmesen de bir...

insanlara bencil davranma ve biraz ince düşünmeyi öğren. En azından karşında ince düşünceli birileri varken bunu dene...

Sen hep kalbimin en güzel yerinde yaşıyorsun. Sensiz ben bir hiçim derdim ya, gercekten hiçim. Sensizim, kayboldum, senin hayalinle yolumu buluyorum... benden uzakta olsanda mutlu olduğunu biliyorum. Sen hep en degerlimsin.... ve öyle kalacaksin tek sevdigim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…