Arıyorum seni. Sevesim geliyor. Görüşsek nasıl olurdu diye merak ediyorum, çocuk gibi tepinesim geldi bi an "görüşmek istiyorum" diye. Acaba denesek olur mu diye çok düşündüm ama olmuyor işte, olsa da olmazmış gibi zaten, öyle hissediyorum, o kadar çok da tanışmıyoruz gibi. Keşke bıraksan bazı hassaslıkları, bazı konularda kendi asıl istediğine göre davransan, sen nasıl istersen demesen, çok tatlı geldiği zaman da oluyor ama her zaman değil, tersini istediğimi tahmin ettiğin zamanlar dilimden çıkanı yapma mesela, biraz daha sert bir kararlılık göstersen bazı konularda, sık değil arada sırada... Bir yandan da yeni birinin çıkma ihtimalini düşünerek sinir oluyorum. Hoş bu sefer sen kendi başına da çok sinir ettin beni, düşüncelere ittin. Ama sonucu ne olursa olsun, hangi sıfatla olursa olsun bir görmek istiyorum aslında seni. Yanlış zamanda denk gelmesek keşke desem de diğer yanım görmemiş olmayayım da diyor. Ama keşke o yanlış vakitler gelmeden bir kere olsa en azından... Otururdu sanki bir şeyler.