Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Kendi küçük dünyanızda kendinizi büyük görüp diğerlerini küçük görüyorsunuz ya... Size acıyorum. Acınası haldesiniz.

Ara verecektik sozde demi? Bizim bir gun bile sabredecek halimiz yok ki! Baskalarina aslan kesiliyoruz birbirimize gelince iki kucuk kedi yavrusu oluyoruz ilgiye sevgiye sefkate muhtac. Bizi var ya kimse anlayamaz. Oyle tuhaf bir iliskimiz var ki. Ne seninle ne sensiz durumundayiz. Ama hala suphelerim var. Korkuyorum bilmiyorum...

Allah belası versin dilerim allahtan benim yandığım kadar yanarsın nefes alamazsın ben nasıl yanıyorsan sende yan inş sana hakkımı helal etmiyorum dilerim son nefesinde bile pişmanlıktan yanarak ölürsün kalleş hayatta acaba kaç gün dürüst oldun sen bizi haketmiyorsun senden nefret ediyorum seni yüzüne bile bakmak mezara girmekten beter Allah'ım ben nasıl acıdan için için yandıysam 1 ayda 25 kilo eritip öldüysem onunda yaptıklarını yanına bırakma yarabbimm

Arıyorum seni. Sevesim geliyor. Görüşsek nasıl olurdu diye merak ediyorum, çocuk gibi tepinesim geldi bi an "görüşmek istiyorum" diye. Acaba denesek olur mu diye çok düşündüm ama olmuyor işte, olsa da olmazmış gibi zaten, öyle hissediyorum, o kadar çok da tanışmıyoruz gibi. Keşke bıraksan bazı hassaslıkları, bazı konularda kendi asıl istediğine göre davransan, sen nasıl istersen demesen, çok tatlı geldiği zaman da oluyor ama her zaman değil, tersini istediğimi tahmin ettiğin zamanlar dilimden çıkanı yapma mesela, biraz daha sert bir kararlılık göstersen bazı konularda, sık değil arada sırada... Bir yandan da yeni birinin çıkma ihtimalini düşünerek sinir oluyorum. Hoş bu sefer sen kendi başına da çok sinir ettin beni, düşüncelere ittin. Ama sonucu ne olursa olsun, hangi sıfatla olursa olsun bir görmek istiyorum aslında seni. Yanlış zamanda denk gelmesek keşke desem de diğer yanım görmemiş olmayayım da diyor. Ama keşke o yanlış vakitler gelmeden bir kere olsa en azından... Otururdu sanki bir şeyler.

Son düzenleme:
Saklamak cozum degil. Beni kaybedeceksin be omrum. Kaybedeceksin amma erken amma gec farketmeyecek. Eninde sonunda biz bitecegiz. Nolur dusundugum gibi olmasin. Cok seviyorsun beni farkindayim. Yinede sevgi yetmez ben bu gercegi kaldiramam...

Ben niye sensiz yapamiyorum he niye? Yok olmuyor yapamiyorum. Canimi yakiyorsun beni uzuyorsun ama yok ben senden bir adim uzaklasamiyorum. Herkes ayni seyi soyluyor birak gitsin diyorlar. Ama ben cok seviyorum seni gormuyorlar. Biraktiktan sonraki yasayacagim aciyi nasil kaldiracagim? Ne kolay degil mi birak demesi? Ben bilmiyorum sanki! Sevginin atesi dustu mu yurege yakar kavururmus insanin benligini. Ya ben cok mu sey istiyorum hep benim ol iste benimle ol iste. Ben senle olmayinca hircinlasiyorum. Ya niye niye bu kadar cok seviyorum seni? Seninde deli gibi sevdigini adim gibi iyi biliyorum. Birbirimizi bu kadar sevmeyelim cok sevmek de iyi degil. Ben bilmiyorum ama bir seyler sakliyorsun sen. Korkuyorum hic hayra alamet degil bu durum. Sevmek yetmez sevmek yanlisa surukler. Bir yanlis yapmayalim nolur. Dusundugum sey cikmasin nolur. Ama artik iyice belli olmaya basladi. Yapma bunu bize. Ben bu yuku kaldiramam. Asla sevsemde senle olamam.

Tartışmak istiyorum seninle, kafamdakileri sormak istiyorum!

Bunca guzelligin sonu bu mu olacakti? Rabbimden baska kimsem yok seni havale edecek. Hayallerimi ziyan ettin be. Degermiydi? Hep dersin ya insanlar hic olmeyecek gibi yasiyor diye onlardan biri de sensin unutma bunu! :KK66:

Seni çok seviyorum. Sanki burayı okuyabilecekmişsin gibi yazmaya bile çekiniyorum. Çok özledim seni, hissedebiliyor musun? Sadece merak ediyorum biliyor musun? Niye böyle yaptığını merak ediyorum. Acaba geri dönüp yazacak mısın? Yazmayacaksın demi.. Ama merak ediyorum işte..

Seni çok seviyorum. Sen sevmiyorsan bunu hissedeyim ve içimdeki umut bitsin..
Biraz karışığım..

Unutmamissin ama bu bana surpriz oldu ki. Ay gercekten beklemiyordum. Ben seni yanlis anlamisim. Vallahi duygulandim.:KK42:

Çok özlüyorum seni aşkımmm..
Son 9,5 ay..:KK43:

X