Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Kabus gördüm resmen. Buraya yazdıklarımı okuyor yine bana kızıyordun. Ama rüya olduğunu anlayınca seni gördüğüm için mutlu oldum. Mutsuz musun? Yoksa ben mi yanılıyorum. Artık neden uzun uzadıya yazamıyorum? Oysa içimde birçok birikmislikler var, sevgim var. Sanırım artık eskisi gibi yazamıyorum kendi kabuğuma çekiliyorum. Ya gel ya da ben artık içimde kalan sana dair yazacagina dair son umudu da yitireyim..

Sana ne kadar çok ihtiyacım var biliyor musun.. Sen ise yoksun. Keşke sana hiç bu kadar guvenmeseydim. Bir gün gidebileceğini bilseydim. Sana ne çok ihtiyacım var su an
.

Söylediğin bir kelime bile farklı hissettiriyor bana eskiye göre, neden.

Çok özlüyorum seni.. Nolur ya dön işte artık. Lütfen, lütfen..

Ne yapiyorsun sen derdin ne senin? Bezdim ben ya. hic mi acimiyorsun bana? Ben kendimi cok onemsiz hissediyorum. Hayalet gibisin ayni. Yeter ya vallahi yeter. Degis artik degis. Ben seninle hayatta evlenmem bu sartlar altinda. Omrumu tuketmeye niyetim yok...

Sevgili babacığım sen bu dünyadan gideli 4 gün oldu...
Sana senelerdir söylemedim ama seni gerçekten çok seviyorum, anneme yaptıklarına o yüzden bu kadar tepkiliydim çünkü sen benim en sevdiğim erkektin ve bütün bu yaptıkların sana yakışmıyordu.
Şimdiyse herşey boş...
Göçtün gittin buralardan ebediyete. Nur içinde yat canımın içi babam...

Konuştuk valla.. Ya seviyorum... Ama aşksız çok eksik be.. Mantık da belli değil...

Benim ruh halimi olumsuzlaştıran, bana negatif enerji yükleyen herkese buradan saygılar!
Bir çıkış yolu bulmam lazım, kimseyi çekesim yok...

bugün biraz gripal enfeksiyonum var..hatta birkaç gündür.Evde olmak güzel,bazen yalnız kalmayı seviyorum.Helede hafif kapalı yağmurlu günlerde..herkesin olduğu gibi benimde iç dünyam duygularım var..bazen uyutmayan gündelik sorunlar..iş dünyası..v.b.Ama beni yoran iletişimsizlik.Sen çırpınırsın,mücadele edersin..yakınına gelirsin..kılı kırk yararak ziyaret edersin..iç dünyan karışıktır..hatta yanlış anlaşılmaktan korkarsın..Daha ne yapabilirim ki diye düşünürsün.Oysa seni suçlar..çünkü bencildir yada korkak ya da sana güvenmiyordur..ne bileyim. bir arkadaşım demiştiki:))sevdiğim çocuk peşime ..sanırım annesini babasını gönderiyor..tepkimi merak ediyor herhalde dedi.iyi de kız bilmiyor ki tanışmamış ki..fotoğrafını bile görmemiş onların..ne desin kızcağız.Sadece acaba diyor ..:))çok enteresan yani..gel kızın yanına kendini tanıt..öyle değilmi..Diyorum yaa..en büyük problem iletişimsizlik..sonra kimse..kendini haklı görmesin Fazla mı karamsar konuştum..içinizi sıkmayım:)güzel hatırladığınız, çıkarsız ,içinizi titreten,gördüğünüzde bile ayaklarınızı yerden kesen,kalp ritminizi fazlasıyla arttıran..ve sizi hep güzel yada yakışıklı hissettiren..evet bu!!diyeceğiniz ilişkiyle kalın..Hoşçakalın(eğer böyle birileri varsa..onları üzmeyin)

Yaz artık. Cevap ver lütfen. Eğer kararında kesinsende artık nolur çık aklımdan, kalbimden, düşüncelerimden, rüyalarımdan. Çık ki ben artık kendimi tamamen kapatayım. Ama sana ihtiyacım var, bu kadar ihtiyacım varken ve seninde yararına oluyorsa lütfen gitme. Allaha emanet ol.

Ya artık yoruldum, lütfen kararından vazgeç artık. Bana seninle olmak kotu değildi, ben seninle güçlü hissediyordum kendimi.. Seni çok seviyorum, lütfen dön artık. Arkadaşın olarak da olsa lütfen artık dön lütfen.. Senin dönmeyeceğini bildiğim halde ben hala bekliyorum of. Seni Rabbime emanet ediyorum... Sabaha kadar yaz lütfen, rüyanda gor ve yaz .

"Unutamayacağını bile bile unuttum ışte edasıyla yürümek ne demek bilir misin? Çalmadığını bile bile telefonu yoklamak ne demek bilir misin? Canını yaktığını bile bile keşke tanımasaydım seni diyememek ne kadar zor bilir misin? Acizlik ne demek bilir misin sen? Resimlerle avunmak, her gece binbir günaha girmek ne demek bilir misin? Unuttum diyorum, evet evet unuttum.. ama seni unutmak kendimi kaybedişim oluyor her defasında. Kendini nerede unuttuğunu bile bilememek ne demek bilir misin? Sen ağlamayı bilir misin, gözden akan yaş değildir ağlamak. Dilinin ucuna gelen sevda sözcüklerine dişini batırmaktır.
Haklısın sen gitmeyi, ben yalnız seni sevdim.." bak gunlerdir, haftalardir, aylardır bunu dinliyorum. Ve her cümlesini yaşıyorum bu ne demek bilir misin sen?
Lütfen artık dön kararından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…