Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bugün seni görmeyi tam 1 ay 10 gün oldu. Ne komik , günleri bile sayıyormuşum farkında olmadan... Bu başlık ilk açıldığında sana yukarıda yazdıklarımı harfi harfine söylemek istemiştim. Nitekim söylemeyeceğim dediğim halde geçtiğimiz yaz söyledim bir bir her birini.. O zaman bi defa daha aşık olmuştum sana ama, dayanma gücümü kırmıştın sen Gülhane Parkı'nda..
Şimdi... O günleri hiç unutamıyorum ve unutamadığım için sana çookk kırgınım. Biiyorum umurunda bile değil sana kırgın olmam. Arkadaşlığımın bile sende hatrı yokmuş bunu gösterdin bana. İnsanlara zırnık değer vermediğini gördüm. Ne acı ki hepsini kabul ediyorum ama benim olsaydı yine de diyorum. Ben kendim kaşınıyorum aslında. Eskisi gibi oturup ağlamıyorum senin için, saatlerce benim olman için dualar etmiyorum artık. Şimdi de bunları söylemek istiyorum sana biliyor musun? Biraz Kaf dağından yeryüzümüze in diye bunları tek tek söylemek geçiyor içimden.
Asla inkar edemem hakkını, etmiyorum da. Sen çok başkaydın, başkasın da. Ne olursa olsun başkasın ama diğer taraftan da aynısın diğerleriyle. Sen benim mükemmelim değilsin artık bunu bil istiyorum. Seni seviyorum ama ne olduğunu bile bile seviyorum
artık.
Şimdi tek isteğim bi an evvel okulunu bitir ve uzaklaş yakınımdan. Seninle aynı okul sınırları içinde nefes almadığımı bileyim artık. Belki rastlarımlar, belki ararlar kafamdan dağılsın tamamiyle. Ufacık bir zırnık dahi kalmasın... O zırnıklar beni öyle sımskı sarmalıyor ki tahmin bile edemezsin çünkü.
Umursamaz görünmeye çalışıp, içinde umut beslemek ne demek sen bilemezsin. Hayırlısıyla bitir okulu, git yoluna ve kır bütün umutlarımı yalvarırım...

Hey gidi anayolda yağmur yağdğı halde 150 ile giden aptal sürücü..ohaoldumsmile
Sen bilebilirmiydin karşıyola geçip park halde duran bir suçsuzun arabasına vuracağını..
Aptal..Hiç üzülmedim acımadım sana.şakkıdı
İyi oldu bile dedim...benneyaptımki
İnşallah bu şok sana yeter de bir daha hızlı araba kullanmamayı öğrenirsin,gerizekalı..boshayallersmile

Aşkım bugunlerde hep baskalarını dusunuyor onlar ıcın herseyı yapıyorsun
ama sıra bana gelınce ya zamanın olmuyor ya da ıstegın..
Bu sabah da o yuzden tartıstık bılıyorsun.Uc gundur yaparmısın dıye rıca ettıgım seyı son gune bıraktın ve ben de bugun cocuklara sunum yapamadım. Suratı benım yapmam gerekıyordu ama nedense bır hafta boyunca sen bana yapacaksın. Bıl kı bu benım cok canımı sıkıyor !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…