Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

ben seni çok sevdim hemde çok sana verdigim degeri ben hiç kimseye vermedim senin varlıgınla var oldum yoklugunla yok oldum sırf sen baba ol diye bir sürü tedavi gördüm ve hamile kaldım tam mutlulugu yakaladım derken bana hayatımı zindan etin beni benden aldın çok bekledigim ugruna ne tedaviler gördügüm bebegimi kucagıma aldım en sonunda ama tam mutlu olduk derken senin itirafın benim hayatımı mahvetiiii sanada o kadınada lanetler okudumm sen benim sevgimi görmeyecek kadar körmü oldun evet kör oldun ne çirkindim nede bakımsızzz ha beni aldatında ne oldu söylesenee şuan oldugun durum berbat kendi hayatını benimhayatımı bir hiç için harcadın şu anda sana karşı inan ne hisetigimi bilmiyorum hemde hiç yeni yeni kendime geldim daha dogrusu gelmeye çalışıyorum ya ne zormuş degilmi aldatılmak güvensizlik sevgisilik eeee hamilelin bu kadar ahını aldınızzz şuanki durumdan inan nefret ediyorum keşkeee bunlar olmasayd ve senin yüzüne sevgiyle saygıyla baksaydım sana verdigim bu şansı bence sen çok zorluyosun bence fazla kaşınma bu yuvaaa dagılır inan çünkü bazı şeylere katlanacak güç bırakmadın bendeee kızım olmasa bir daka bile durmazdım yanındaa ama onun için inşalah herşey düzelirr ne diyim beni aglatıgın yalan söyledigin günleri hiç unutmuyorum

Harıka bı gundu bıtanessıııı cok guzeldı sevgılımm,senı cok ozlemısım bunu anladımm yerimseniben
sen bnm herseyımsnn beeeee pıslk senıı Şeniz
Gercı bunları bugun sana yuzkere soledım ama olsun olurda gorursen bıde burdan oku kaydirigubbakcemile3​

ıçimde birşeyler kırıldı çoktan.. diyordu en son dinlediğimde Cengiz kurtoğlunu...

sadece şunu bil; ben birşeyi az sevemem ! Bende sevginin azı olmaz... birini sevdim mi ya ölürümmm ya da gömerim...
Şimdi sevgim kanserlenmiş durumda...
Kemoterapilere yanıt çok güzel, olumlu amaaaa
her an ölme riski var BıLESıN !
(kanserliyken sigara içilmez) :sinifsinif: :mymeka:

Böyle davrandığıma inanamıyorum ama davranıyorum işte
Zaaflarım vardı sana, ama gururumun senden önemli olduğunu bilmiyordun yıktın geçtin.
Sen beni yıkmaya çalıştın ama ben bitmedim :)
Bendeki seni sen bitirdin :))

Rüyamda gördüm seni...

Bir yolculuğa çıkmışız, nereye gidiyoruz ben de bilmiyorum. Gri bir arabamız var, sen sürüyorsun. Mutlu gibisin, ben de mutluyum. Bir yerde mola veriyoruz sonra. Seninle son maceramızdaki gibi dağlık bir yer, tepede. Arabadan inince sarılıyorum, sımsıkı. Öyle özlemişim ki... Göğsüne yaslanmanın verdiği inanılmaz huzur... hissettim sanki. Gerçekmiş gibi hissettim. Oradan öylece manzarayı izliyoruz sonra.

....

Çok özledim ben seni nazlı bebek. Her şeyini özledim. Gülüşünü, gözlerini, o çocuksu tavırlarını, bana bakışını, dokunuşunu... Ama sen de biliyorsun değil mi, biz hiç ayrılmadık ki...

Severek ayrılanlar, bilirler ayrılığı...
Sen benim eş ruhumsun,
Unutmuş olsan hissederdim.
Unutmuş olsan, yanımda durmazdı her sabah hayalin...
Seni görmek için geri geldim,
Sen gideli çok olmuş. bilmiyorumkismile
Nereye gidersen git,
Çantanda bir resmim, aklında gülüşüm olsun.
Ben seni gerçekten sevdim.
Bitmez demiştim, bitmedi.

Son düzenleme:
Seni ne çok seviyorum farkettin mi...
Sende seviyorsun ama benim kadar değil..
Bekleyeceğim beni çok seveceğin güne kadar...
Şu sorunların bitmesini bekleyeceğim..
Bırakıp git diyor herkes..Seni, senin onu sevdiğin kadar sevmiyor diyorlar..
Bekleyeceğim aşkım...Sabredip bekleyeceğim..
Ne demiş Mevlana...

Aşk bir davaysa eğer cefa çekmek şahididir.Şahidin yoksa eğer hangi davayı kazanabilirsin ki..

sevgi başka, bağımlılık başkadır. seninki hangisi çözemedim hala...

ayrıca bu olayları çözme değil sadece üstünü kapamadır. birdahaki deprem ne zamana bakalım, hayırlısı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…