• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

bogarıma dügümlendi kaldı..kusmalıyım bunu...saglam papuc olmadıgını bile bile kaptırcagımı bile bile kück de olsa b adım attım sana..sen ki 1 yıldr bendn hoslandgnı söyleyen adam (!) yüzyüze konusmaya basladıktn sen bana acıldktan 1 hafta sonra b mesajla baskasıyla b ilişkiye basladıgını söyle..yedek klubesine koymask için mi 1 yıldır konusmaya cesaret edemeyeck kdr etkilendn onn içn mi tanımaya can attın onn içn mi gzl b birlkyttelign sinyallerini verdin!ama hatanın büyügü bende sennle konusarak sana cesaret vermemelydm.şu kadarını söylyrm BU YANINA KALMAYACAK!

Bebeğimmm şebek suratlımmm
Bugün sabaha doğru rüyamda gördüm seniii arkadaşlarla pikniğe gitmişiz(bu havada -tatlicadiarzu-)sana süpriz var diyorlar sen geliyorsun öyle seviniyorumki dünyalar benim oluyo..
Ama aradılar işim çıktı gitmem gerek diyorsun hemen gidiyorsun sana doyamadan...
Gel artık bebeim gel.... senağlama

dün gece farketttim artık sana aşık değilim.
ama ayrılmk yerine sana ulaşmamı engelleyerek sessiz sedasız hayatımdan gittin için
ilişki bitmiş değilde yarım kalmış gibi.
gel bi ara son noktayı koyalım sonra herkes yoluna gitsin.

Ne olduğu sevgi pıtırcığı... Ne oldu 'aşkım X için ölürümopuyorumnanaktan...' ler? Samsuna kız istemeye gidiyordun ne oldu? Her şey seni faceden silene kadarmış galiba. Masken düştü değil mi? Sevinmem lazım aslında, mutsuzsun sen de çünkü... Ama... Yapamıyorum. Dayanamam ki seni mutsuz görmeye... Bir mutsuz görmeye dayanamam sanırım, bir de bana eskisi gibi bakmana. Hayır istemiyorum, bakma sakın. Karşılaştığımızda yüzünü çevir hatta, çevir ki güç almayayım senden. Nişanlan, evlen hatta bu yaz. Gelirim ben de düğününe. Köyde 3 gün 3 gece düğün yaparız. Dayanabilir miyim ki? Bir zamanlar beraber kurduğumuz evlilik hayallerinde, benim yerimi onun almasına, dayanabilir miyim ki?..:sinifsinif: Elbette dayanırım, sanırım seninle olmaktan daha fazla yakamaz canımı. Çocuklarınız olur sonra... 'Nazlı' koy adını. Nazlı nazlı bebekleriniz olsun...

mafoldumben

Back