• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

lanet etmeyi sevmem.
keşke demek huyum değildir.
hayatımda tek keşkem üniverste ile ilgiliydi
2.keşkem oldun.
elimde olsa 29 hazirana dönebilsem ,lojmana geldiğinde uyumak için yukarı çıkarken engellemiştin oturup sohbet etmiştik herşey o gece başlamıştı. çıkar uyurdum.
seni görmezden gelirdim.
bu özlem ve anılar terk etmiyor beni
sana ne zararım oldu ? sevmekten başka ne yaptım?
neden canımı acıtıyorsun ? aylarca sadece destek oldum sana.. gözünün içine baktım. sinirlenme üzülme diye..
bi gün unutucam seni , seni ve yaşadığımız herşeyi ..
o gün hayata karşı kazandığım en büyük zafer olacak.

bi insandan hoşlanırsın,etkilenirsin ve birlikkte olmaya başladıktan sonra sana karşı tavırları,kurduğu cümleler,sana hissettirdikleriyle ona aşık olursun,onu seversin...bu yüzden bana böyle şeyler hissettir lütfen..kendimi kankan mehmetmiş gibi hissetmek istemiyorum..ona msj atar gibi bana atma,onunla konuşurmuş gibi benimle konuşma.bana senin için özel olduğumu hissettir yaa..senden ayrı kaldığımız zamanlarda seni niye özleyemiyorum ben çünkü özleyecek anlar yaşamıyorum,özleyecek cümleler duymuyorum.keşke burda olsada bana şöyle dese YOK...çünkü burdayken de söylemiyorsun..başka sevgililern konuşmalarını duyup iç geçirdikten sonra,aşk filmlerindeki sevgilileri kıskandıktan sonra sevgilim olmasının bi anlamı var mı..tamam kişilik olarak ok iyisin beni 1 kere bile kırmadın ama aşk bu değilki,birliktelik kavga etmeden geçinip gitmek değil..insan bi aşk filmi izlediği zaman sevgilisini düşünür,aşk şarkısı dinledii zaman sevgilisini düşünür..ama benm aklıma sen gelmiyorsun..BEN GETıRMıYOR DEıLıM,SEN BANA SENı DÜŞÜNDÜRECEK DUYGULAR VEREMıYORSUN...şimdiye kadar hep değişir dedim ama yok.1 adım bile ilerleme yok..bence bu ilişkinin fazla ömrü de yok artıksenağlama

Bi kaç gün sonra yine msj atarsan çok pis terslicem seni.
Keşke demicem artık. ıyi ki dicem.
Ve sen iyiki diye başlayan bi cümlede olmicaksın.ancak iyiki bir daha geri dönmemişim sana diye bi cümle içinde yer alabilirsin.
Çünkü defalarca sana döndüğüm için keşkelerimden birisin.
1 ocak yıldönümümüzken artık 1 ocak benim için yeni bi başlangıç olucak.

Back