• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

bayramı geçirdik , tatilde açık büfe tatlı tuzlu herşeyden gerekli miktarda yedim sonuç tartı bugün 51.6 kg yı gösteriyor :16:

resimlerini gördüm. gözlerim açık kaldı. o bacaklar incelmiş mi yani :53:
uygun zamanda konuyu okuyup özet çıkartmalıyım :9:

resimlerini gördüm. gözlerim açık kaldı. o bacaklar incelmiş mi yani :53:
uygun zamanda konuyu okuyup özet çıkartmalıyım :9:

selam buraya cevasp yazamamıştım.tek kelimeyle OLAĞANÜSTÜSÜN

uygun tüyoları almam lazım
senin ilk resimlerindeki gibiyim neredeyse:(

farmasi cnm mrb toikten hatırlıyorum seni sonra bi ara giremedm vs şimdi buldum seni tebrik ediyorum kilo harika

bende diyetisyen eşliğinde yeniden başladım sağlıklı beslenmeye menümü yazıyım fikrini istiyorum canm

sabah
yarım litre su
1 dilim lıght ekmek
1 yumurta
yarım domates

ara
3 kırmızı erik

öğlen
taze fasulye 5 kaşık
küçük kase yoğurt
yarım domates

ara
ıce tea şeftali

akşam
tavuklu salata yağsız

gece
bilmiyorum:44::44::44::44:meyva yada ufak bi avuç kuruyemiş

2 ltre su oldu şimdilik
bitki çayları nasıl cnm hergün yazarım sana :37::37::37::37:

farmasi cnm mrb toikten hatırlıyorum seni sonra bi ara giremedm vs şimdi buldum seni tebrik ediyorum kilo harika

bende diyetisyen eşliğinde yeniden başladım sağlıklı beslenmeye menümü yazıyım fikrini istiyorum canm

sabah
yarım litre su
1 dilim lıght ekmek
1 yumurta
yarım domates

ara
3 kırmızı erik

öğlen
taze fasulye 5 kaşık
küçük kase yoğurt
yarım domates

ara
ıce tea şeftali

akşam
tavuklu salata yağsız

gece
bilmiyorum:44::44::44::44:meyva yada ufak bi avuç kuruyemiş

2 ltre su oldu şimdilik
bitki çayları nasıl cnm hergün yazarım sana :37::37::37::37:

merhaba canım hoşgeldin

ben şu an hiç dikkat etmiyorum ama kilo da almıyorum :34:
listene bakınca sabahleyin domatesi bütün olarak yiyebilirsin hatta yanına salatalık biber de yiyebilirsin bol vitamin neredeyse yok denecek kadar az kalori
peynir
pekmez
tahin pekmez vs de yiyebilirsin kahvaltıda ölçülü olduktan sonra kasma kendini

öğleyin yediklerinin yanına 1 dilim kepek ekmek de yiyebilirdin aç bırakma kendini metabolizman yavaşlar ona göre

akşam tavuklu salatanın yanına yoğurt ya da ayran
1 dilim kepek ekmek
ya da fırında patates
ya da 2 kaşık pilav ya da makarna yiyebilirdin canım

diğerleri iyi

farmasicim ben de öğretmenim ve seninle aynı yöntemle zayıflamışız kendimi hiç kasmadan ve spor yapmadan 80 kg den 59.5 kg ye düştüm ve düşmeye devam ediyorum boyum da 1.70 aslında 58den sonra aynı kalsın istiyorum çok mutluyum hayat çok güzel :46:
istediğini giymek,kaliteli yaşamak,etrafınızdan güzel sözler duymak mükemmel :51:
ayrıca dün değerlerimi ölçtürdüm herşeyim normal kan seviyem eskiden düşüktü şimdi normale döndü her sabah pekmez içiyorum çünkü :7:
kısacası farmasiye kulak verin arkadaşlar bu yol çok güzel bir yol...
biz başardık sıra sizde:13:

farmasicim ben de öğretmenim ve seninle aynı yöntemle zayıflamışız kendimi hiç kasmadan ve spor yapmadan 80 kg den 59.5 kg ye düştüm ve düşmeye devam ediyorum boyum da 1.70 aslında 58den sonra aynı kalsın istiyorum çok mutluyum hayat çok güzel :46:
istediğini giymek,kaliteli yaşamak,etrafınızdan güzel sözler duymak mükemmel :51:
ayrıca dün değerlerimi ölçtürdüm herşeyim normal kan seviyem eskiden düşüktü şimdi normale döndü her sabah pekmez içiyorum çünkü :7:
kısacası farmasiye kulak verin arkadaşlar bu yol çok güzel bir yol...
biz başardık sıra sizde:13:

merhaba canım aynen dediğin gibi sağlıklı huzurlu ve mutlu yaşamak gibisi yok :34:

ben en son 2 yıl önce kan tahlili yaptırmıştım ( o zaman hiçbir sıkıntı yoktu )
bir de geçen ay hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen yaptırmak istedim hamd olsun kan değerleri hormon değerleri hepsi harika çok şükür gene bir sıkıntı çıkmadı .

giden 13-14 kilodan sonra özellikle ne durumdayım diye görmek istedim :1:

canım ben sayfaları okuyorum ama okudukça çıkaıyorum işim içinden ne yapsam gitse bu kilolar aslında birçok imkanım var ama beceremiyorum galiba şöyle ödev verir gibi banada talimatlar verseniz yönlendirseniz açık açık yazsanız anlamıyorum sağlıklı ve dengeli beslenme protein karbonhidrat yok nişastalı besinler oooooooooo kafam oluyor bir milyon YAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRDDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMM

Kilo vermeniz hiç durdumu..benm durduda napabilirm

elbette aylarca yerinde saydığı oldu kilomun ama bu da bir artı idi artmasından iyidir dedim aynen beslenme programıma devam ettim
sonuçta vücudum yeni kilosunu sindirme çabasındaydı bunu biliyordum sabırla devam ettim :34:

Canım tebrik ederim..Seni bir kaç yıl öncesinden sanırım 60-69 kg topiğinden tanıyorum.

O zamanlar bol bol yazışmıştık ben de bol bol kilo vermiştim. (12-13 kg kadar)

Ben verdiklerimin bir kısmını aldım bazı nedenlerden dolayı.Ama o günlere geri dönmek için

gene kollarımı sıvadım.Bu arada sen maaşallah bu işi çözmüşsün.

Fotolarını gördüm gerçekten kutlarım.Azmin zaferi.Daim olsun iyişallah...:nazar::46:

Nefis olmuşsun tebrikler... İnceciksin :)

Nerelerde zorlandın ve nasıl çözdün ?

canım herşey beyinde bitiyormuş onu anladım
sadece kilo vermem durakladığı anlarda sabretmeyi öğrettim kendime bunun geçici olduğunu söyledim sürekli kendime:34:

Canım tebrik ederim..Seni bir kaç yıl öncesinden sanırım 60-69 kg topiğinden tanıyorum.

O zamanlar bol bol yazışmıştık ben de bol bol kilo vermiştim. (12-13 kg kadar)

Ben verdiklerimin bir kısmını aldım bazı nedenlerden dolayı.Ama o günlere geri dönmek için

gene kollarımı sıvadım.Bu arada sen maaşallah bu işi çözmüşsün.

Fotolarını gördüm gerçekten kutlarım.Azmin zaferi.Daim olsun iyişallah...:nazar::46:
çok teşekkürler canım umarım herşey gönlünce olur :34:

MAŞALLAH :nazar:DARISI BAŞIMA

inşaallah canım olmayacak bir yanı yok emin ol sadece stres yapma sabırla uzun zaman dilimine yay kilo vermeyi işte o kadar :34:

Back