Farmasicim bana da yol göster canımDışardan bakıldığıda ideal kilodayım fakat ben uzun bir süredir göbeğime takmış durumdayım . Yemekle aramda yoktur ama göbeğim çok rahatsız ediyor beni . Bunun için nelere dikkat etmem gerek . Önerilerini bekliyorum .
Sağol canım ama ben zaten çayı şekersiz içiyorum . Ayrıca çikolata tarzı şeyleri de çok sık tüketmem kiNormal ekmekte yemiyorum . Çavdar ekmeği tükmeye özen gösteriyorum .
Göbek hala duruyor ama ya
Farmasicim ben bu konunu yeni gördüm canım. Ben de evlenme aşamasında ve evlendikten sonra kilo aldım. Şu an 10 kg fazlam var. 5 kilo bile versem kar sayacağım.
1 ay aerobike gittim ama sıcaklar var diye bıraktım. Sıkılaştım biraz.
Yediklerime de dikkat ediyorum aslında. Ekmek falan çok çok az yiyorum. Sebze ve küçük porsiyonlar yiyorum. Ama işim masabaşı ve çok fazla hareket edemiyorum. O yüzden yakamıyorum ben
ballı elmasirkeli su karışımını öneririm canım
ac karnina mi icilecek?
1 su bardağı suya 1tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı elma sirkesi aç tok farketmez
Her gün mü içeceğim bunu farmasi canım? Yağ yaktırmaya mı yarıyor?
1 su bardağı suya 1tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı elma sirkesi aç tok farketmez
ballı elmasirkeli su karışımını öneririm canım
slm sizin yazdıklarınızı okudum inandırıcı geldi elma sirkesi market mi dogalmı kullandıgın marka varmı sirke bal yardım edermisiniz teşekkürler
bildiğiniz marketlerde satılan fersan elma sirkesini
bal olarak yöremizde üretilen çiçek balını kullandım
piyasada güvendiğiniz balı kullabilirsiniz
kolaylıklar dilerim
farmasicim sana bi pm yollamış olmam gerek gördünmü acaba:)
bildiğiniz marketlerde satılan fersan elma sirkesini
bal olarak yöremizde üretilen çiçek balını kullandım
piyasada güvendiğiniz balı kullabilirsiniz
kolaylıklar dilerim
farmasi bişey sorcam sana ben
cok fazla çikolata istegi var bende sabah uyandıgımda bile tatlı yiyebilirim kendime dur demek istiyorum çokta faydalı bişey değil zaten ne kdr tatlı olsadaaaaaaaa
ne önerirsin bunun için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?