hayırlı günler farmasicim bugün moralmen çok kötüyüm 2 senelik kpss mataronundan sonra dün sonuçların açıklanmasıyla yıkıldım 0.1 puan farkla atanamadım ve bugünkü sınava başvurduğum halde girmedim yaş 32 ve hayatta hiçbir baltaya sap olamadımşimdiye kadar karşıma çıkan olumsuzluklara hayırlısı deyip geçmiştim ama artık geçemiyorum hiç bir yere çıkmak istemiyorum hiçbirşey yapmakta istemiyorum hatta yemek yemek bile istemiyorum ama mecburen yiyorum işte biliyorum buda geçicek yine gülücek konuşucam isyan etmiyorum ama hiçbişey yapmak istemiyorum kendime okadar kızgınımki 20 kilo birden verip cılız bişey olmak istiyorum başaramadıklarımdan sonra hala böyle yemek yiyebilmeme sinir oluyorum...
Farmasi öncelikle tebrik ederim resimler harika kaç kilo verdin? Bende cok istiyorum ama bı türlü basliyamadim başlıyorum bırakıyorum sıkıldım acilen bişeyler yapmalıyım yardımcı olursan tabiki
bende hayır budur diyorum ama üzülmeden edemiyorum sınava girmedim çünkü hiç çalışmadım ayrıca 2 sene daha beklemek umutlanmak istemiyorum artıkcanım ya kıyamam ama bizler çok şükür inançlı insanlarız mutlaka hayır bildiklerimizde şer , şer bildiklerimizde de bir hayır vardır
sabret canım
bugünkü sınava niçin girmedin başvurduğun halde ?
bende hayır budur diyorum ama üzülmeden edemiyorum sınava girmedim çünkü hiç çalışmadım ayrıca 2 sene daha beklemek umutlanmak istemiyorum artık
hayırlı günler farmasicim bugün moralmen çok kötüyüm 2 senelik kpss mataronundan sonra dün sonuçların açıklanmasıyla yıkıldım 0.1 puan farkla atanamadım ve bugünkü sınava başvurduğum halde girmedim yaş 32 ve hayatta hiçbir baltaya sap olamadımşimdiye kadar karşıma çıkan olumsuzluklara hayırlısı deyip geçmiştim ama artık geçemiyorum hiç bir yere çıkmak istemiyorum hiçbirşey yapmakta istemiyorum hatta yemek yemek bile istemiyorum ama mecburen yiyorum işte biliyorum buda geçicek yine gülücek konuşucam isyan etmiyorum ama hiçbişey yapmak istemiyorum kendime okadar kızgınımki 20 kilo birden verip cılız bişey olmak istiyorum başaramadıklarımdan sonra hala böyle yemek yiyebilmeme sinir oluyorum...
öncelikle merhaba fazla zorlamıyordum kendimi ama artık bende burdayım Farmasi ne güzel verişsin kilolarını tebrik ederim
bende kpss maduruyummavli çok geçmiş olsun içim aglıyor
teşekkürler canım 64.5 kilodan 52 kiloya düştüm 2010 yılının yazından 2011 in kışına kadar sonrasında da koruyorum
42 bedenden 34 -36 bedene düştüm
elimden ne gelirse seve seve yardımcı olmaya çalışırım
sağol canım benimde içim nasıl ağlıyor bir bilsen gözümü her kapadığımda aklıma geliyor uyku uyuyamıyorumöncelikle merhaba fazla zorlamıyordum kendimi ama artık bende burdayım Farmasi ne güzel verişsin kilolarını tebrik ederim
bende kpss maduruyummavli çok geçmiş olsun içim aglıyor
Allah bağışlasın kararında hayırlı olsun haklısın kilo insanı yaşlı gösteriyor inşallah kilolarımızı beraber veririz arkadaşımvallaha supersin bende istiyorummmm. ben az yemege basliyinca kendimi oruc tutuyormusum gibi hissetiyorum acikma hissi olmuyor oglen. acil biseyler yapmam sart kapanmayi dusunuyorum 73 kiloyum yaglar firliyor 3 tane oglum var 5, 3,5 ve 2 yasinda bu kilolarla ortunursem kendimi yasli hissetecegim moral bozuklugu ve ben canim sikilsin yemek yemek baska bisey bilmem ivir zivir arar dururum.
vallaha supersin bende istiyorummmm. ben az yemege basliyinca kendimi oruc tutuyormusum gibi hissetiyorum acikma hissi olmuyor oglen. acil biseyler yapmam sart kapanmayi dusunuyorum 73 kiloyum yaglar firliyor 3 tane oglum var 5, 3,5 ve 2 yasinda bu kilolarla ortunursem kendimi yasli hissetecegim moral bozuklugu ve ben canim sikilsin yemek yemek baska bisey bilmem ivir zivir arar dururum.
inşallah hayırlısıyla istediğin kiloya kavuşursun
Allah bağışlasın kuzucuklarını maşallah barekellah onlara
inşallah gönlünce de kapanmayı Rabbim nasip eder
İnşallah canım.
Bugün yaptıklarım
Elma sirkeli su
Yarım litre su
Ev sporu bacak hareketlerie
Bir dilim kepekli ekmek 1 yumurta 2 zeytin yarım biber domates ve biraz maydonoz
Benim içtiğim su günlük 3,5 4 litre fazlamı abartıyorum galiba?
Kız dün kaçırdım yemekleri bide üstüne cocuklara babası seker aldı löp onlarida ye şimdide kendime bakıyorum kızıyorum
Bugün yediklerime gelince cok az kahvaltıyı erkenden yemeyi hiç sevmem canımda bisey istemedi bir küçük salatalık yedim iki saatte domates aldım oda bı isirik şimdi devam edecem. Benim sorunum açıkmuyorum ve aksam ne bulursam yemek istiyorum ne yapsam şaşırdım
acıkmasan da gündüz saatlerinde de ye ki akşam saatlerine kan şekeri seviyen düşmüş ve de acıkmış bir şekilde girme
eğer o şekilde düzen tutturursan hem daha sağlıklı beslenme saatleri oluşturmuş hem de çok rahat kilo verdiğini ve koruduğunu görürsün canım[/QUOTE
Hersey zayıflamak adına olunca caba göstermem gerekir. Dartim bozulacak zamani buldu dartilamiyorum iyimi kötü benim için bilmiyorum ama
acıkmasan da gündüz saatlerinde de ye ki akşam saatlerine kan şekeri seviyen düşmüş ve de acıkmış bir şekilde girme
eğer o şekilde düzen tutturursan hem daha sağlıklı beslenme saatleri oluşturmuş hem de çok rahat kilo verdiğini ve koruduğunu görürsün canım[/QUOTE
Hersey zayıflamak adına olunca caba göstermem gerekir. Dartim bozulacak zamani buldu dartilamiyorum iyimi kötü benim için bilmiyorum ama
canım strese girmeden keyifle mutlulukla vermeye çalışırsan çok daha üzülmeden sıkılmadan veriyorsun inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?