Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

canım ya kıyamam ama bizler çok şükür inançlı insanlarız mutlaka hayır bildiklerimizde şer , şer bildiklerimizde de bir hayır vardır

sabret canım
bugünkü sınava niçin girmedin başvurduğun halde ?

Farmasi öncelikle tebrik ederim resimler harika kaç kilo verdin? Bende cok istiyorum ama bı türlü basliyamadim başlıyorum bırakıyorum sıkıldım acilen bişeyler yapmalıyım yardımcı olursan tabiki

teşekkürler canım 64.5 kilodan 52 kiloya düştüm 2010 yılının yazından 2011 in kışına kadar sonrasında da koruyorum
42 bedenden 34 -36 bedene düştüm
elimden ne gelirse seve seve yardımcı olmaya çalışırım

bende hayır budur diyorum ama üzülmeden edemiyorum sınava girmedim çünkü hiç çalışmadım ayrıca 2 sene daha beklemek umutlanmak istemiyorum artık

bende hayır budur diyorum ama üzülmeden edemiyorum sınava girmedim çünkü hiç çalışmadım ayrıca 2 sene daha beklemek umutlanmak istemiyorum artık

canım niçin çalışmadın sınava
işte ben de arkadaşlara herhangi bir sınav sözkonusu olduğunda girecekseniz mutlaka çalışın çalışmayacaksınız boşuna başvuru masrafı yapmayın diyorum.

bir de elbette tevekkülümüzü yapıp takdir-i ilahiyeyi umutla bekliyeceğiz bitanem ya

biz nasibimizin peşinden koşmak zorundayız yoksa ayağımıza gelmez bütün kapıları çalacağız bıkmadan yılmadan elbette Rabbim en doğrusunu bilir

öncelikle merhaba fazla zorlamıyordum kendimi ama artık bende burdayım Farmasi ne güzel verişsin kilolarını tebrik ederim
bende kpss maduruyum mavli çok geçmiş olsun içim aglıyor

öncelikle merhaba fazla zorlamıyordum kendimi ama artık bende burdayım Farmasi ne güzel verişsin kilolarını tebrik ederim

merhaba hoşgeldin canım, teşekkür ederim

inşallah kpss den yana da kilolarınızı vermekten yana da herşey dilediğiniz gibi olur

vallaha supersin bende istiyorummmm. ben az yemege basliyinca kendimi oruc tutuyormusum gibi hissetiyorum acikma hissi olmuyor oglen. acil biseyler yapmam sart kapanmayi dusunuyorum 73 kiloyum yaglar firliyor 3 tane oglum var 5, 3,5 ve 2 yasinda bu kilolarla ortunursem kendimi yasli hissetecegim moral bozuklugu ve ben canim sikilsin yemek yemek baska bisey bilmem ivir zivir arar dururum.

sağol canım benimde içim nasıl ağlıyor bir bilsen gözümü her kapadığımda aklıma geliyor uyku uyuyamıyorum sanada geçmiş olsun

Allah bağışlasın kararında hayırlı olsun haklısın kilo insanı yaşlı gösteriyor inşallah kilolarımızı beraber veririz arkadaşım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar hayırlı sabahlar

inşallah hayırlısıyla istediğin kiloya kavuşursun

Allah bağışlasın kuzucuklarını maşallah barekellah onlara
inşallah gönlünce de kapanmayı Rabbim nasip eder

Allah bağışlasın kararında hayırlı olsun haklısın kilo insanı yaşlı gösteriyor inşallah kilolarımızı beraber veririz arkadaşım[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım inşallah

inşallah hayırlısıyla istediğin kiloya kavuşursun

Allah bağışlasın kuzucuklarını maşallah barekellah onlara
inşallah gönlünce de kapanmayı Rabbim nasip eder

İnşallah canım.

Bugün yaptıklarım
Elma sirkeli su
Yarım litre su
Ev sporu bacak hareketleri

Bir dilim kepekli ekmek 1 yumurta 2 zeytin yarım biber domates ve biraz maydonoz

Benim içtiğim su günlük 3,5 4 litre fazlamı abartıyorum galiba?

canım günlük en fazla 3 ortalama 2 -2.5 iyi
ben şu anda günlük 1 lt içemiyorum bile ama sulu gıdalar çok tüketiyorum.

yoğurdu öğlen ve akşam öğünlerinde eksik etme. güzel yağ yaktırır.
domates biber salatalık bunları istersen 2şer 3 er tane ye kilo yapmaz çoğu sulu yiyecek bol enerji ve dinçlik ferahlık veriyor vitamin ve mineral açısından zengin gıdalar

ben şahsen 1 salatalık 1domates 1 -2 biber yerim hemen şişirir tokluk hissi verir. ve de dediğim gibi dinç tutuyor.
peynir kalsiyum için önemli
bal pekmez 1-2 tatlı kaşığı faydalıdır fazla değil.

ara öğünlerin de 1 bardak süt
1 porsiyon meyve

grissini
badem fındık ceviz vs gibi kuruyemişler kuru kayısı hurma
ama miktarı önemli

kuruyemişler en fazla toplamda 15- 20 adet eğer hepsinden yiyeceksen
tek birini yiyeceksen örneğin fındık 6 adet
ceviz 2 adet

kabak çekirdeği 1 kahve fincanı

1 kahve fincanı beyaz leblebi ama kaplanmış olanlardan değil
onlardan olursa 10-15 tane gibi

günaydın hanımlar yağların yakıldığı fazlalıkların gittiği güzel bir hafta dileğiyle....

Kız dün kaçırdım yemekleri bide üstüne cocuklara babası seker aldı löp onlarida ye şimdide kendime bakıyorum kızıyorum

Bugün yediklerime gelince cok az kahvaltıyı erkenden yemeyi hiç sevmem canımda bisey istemedi bir küçük salatalık yedim iki saatte domates aldım oda bı isirik şimdi devam edecem. Benim sorunum açıkmuyorum ve aksam ne bulursam yemek istiyorum ne yapsam şaşırdım

acıkmasan da gündüz saatlerinde de ye ki akşam saatlerine kan şekeri seviyen düşmüş ve de acıkmış bir şekilde girme
eğer o şekilde düzen tutturursan hem daha sağlıklı beslenme saatleri oluşturmuş hem de çok rahat kilo verdiğini ve koruduğunu görürsün canım

bugün tartıldım veeeeeeeeeeeeeee 51.6 kg olduğumu gördüm

benim kilo vermek gibi bir niyetim olmadığı halde üstelik
ve de yediklerimi yazsam sen ne yapıyorsun kilolarını geri alacaksın derler herhalde ama öyle değilmiş vücut gene de fazlasını yakıyor demekki

Farmasicim bana da yol göster canım Dışardan bakıldığıda ideal kilodayım fakat ben uzun bir süredir göbeğime takmış durumdayım . Yemekle aramda yoktur ama göbeğim çok rahatsız ediyor beni . Bunun için nelere dikkat etmem gerek . Önerilerini bekliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…