• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

ne kadar güzel zayıflamışsın maşallah. ama bişey dikkatimi çekti, bacakların incelmiş. ben ne kadar zayıflarsam zayıflıyım, bacaklarım ve kalçamdan çok veremiyorum. düzenli spor da yapıyosun ama sanırım sen. ben hiç istikrarlı bi şekilde spor yapamadım şimdiye kadar. ama bebeğim biraz büyüsün başlıcam inşallah.

ne kadar güzel zayıflamışsın maşallah. ama bişey dikkatimi çekti, bacakların incelmiş. ben ne kadar zayıflarsam zayıflıyım, bacaklarım ve kalçamdan çok veremiyorum. düzenli spor da yapıyosun ama sanırım sen. ben hiç istikrarlı bi şekilde spor yapamadım şimdiye kadar. ama bebeğim biraz büyüsün başlıcam inşallah.

canım ben kilo alırken de verirken de her yanımdan alıyorum veriyorum orantılı bir şekilde
spor yapamıyorum maalesef ama okulda evde oldukça hareketliyim ondan olsa gerek :34:

ve aylar sonra bu sabah yeniden kilomu ölçüğümde 52.2 kg olduğumu gördüm ve de paylaşmak istedim.:16:

baştan beri olduğu gibi hiçbir kısıtlama getirmeden herşeyden ama ölçülü yiyerek kilo verdim ve de korumayı başarmaya devam ediyorum.:16:

slm arkadasım tbr edeım senıı ınsllah bende senın gıbı devam etmek ıstıyorum,
aralık ayından bu yana 11 kıo verdım 74*5 dan 63*5 a dustum ama 54 olmak ıstıyroum bunu ıcın sennle saglıklı beslenmeye devam etcem ınsallah neler yapıyosun sımdı...

slm arkadasım tbr edeım senıı ınsllah bende senın gıbı devam etmek ıstıyorum,
aralık ayından bu yana 11 kıo verdım 74*5 dan 63*5 a dustum ama 54 olmak ıstıyroum bunu ıcın sennle saglıklı beslenmeye devam etcem ınsallah neler yapıyosun sımdı...

ve aleyküm selam canım
çok teşekkürler

inşallah arzu ettiğin kiloya düşersin.

ben baştan beri nasıl besleniyorsam aynen devam ediyorum . :34:

örnek beslenme listelerim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-oykusu-farmasi-kilo-koruma-programi-184.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-oykusu-farmasi-kilo-koruma-programi-185.html

Son düzenleme:
bugün 52.4 kilo ile temmuz ayına başlamış bulunmaktayım :34:

dün kendime kotondan 34 beden 2 tane pantalon aldım
2 sene öncesini düşünürsem bugünleri de görmek varmış ömürde şükürler olsun :119::119::119::119:

bugün 51.9 kg olduğumu gördüm tartıda kilo vermek gibi bir niyetim olmadığı halde :23::23::9::9:

çok imrendim sana. ben de 1.60ım ve 60ın altına bile düşemedim. kafayı yemem an meselesi artık:/

canım ben şunu da öğrendim bu süreçte stres yapmaz ve de kararlılıkla durağan dönemlerde bile dengeli beslenme düzeninden taviz vermezsen istemesen bile kilo verebiliyorsun
ama herhangi bir rahatsızlığın var mı kilo vermene engel örneğin troid ,insülin direnci vs gibi bunların da araştırılması lazım:34:

canım ben şunu da öğrendim bu süreçte stres yapmaz ve de kararlılıkla durağan dönemlerde bile dengeli beslenme düzeninden taviz vermezsen istemesen bile kilo verebiliyorsun
ama herhangi bir rahatsızlığın var mı kilo vermene engel örneğin troid ,insülin direnci vs gibi bunların da araştırılması lazım:34:

cnm daha yeni tahlil yaptırdım 2 gün önce. hiçbi sorunum yok çok şükür.. ben zaten 28 kilo verdim şimdiye kadar ama 55 koymuştum hedefimi... zaten ideal kilom da 52 falan çıkıyo.. vücudum durdu artık hiçbişey işlemiyo.

cnm daha yeni tahlil yaptırdım 2 gün önce. hiçbi sorunum yok çok şükür.. ben zaten 28 kilo verdim şimdiye kadar ama 55 koymuştum hedefimi... zaten ideal kilom da 52 falan çıkıyo.. vücudum durdu artık hiçbişey işlemiyo.

maşallah tebrikler :nazar::nazar:

tek yapman gereken şey o zaman sabırlı davranmak , hayırlısıyla ideal kilona kavuşman dileğiyle:38:

s.a Farmasicim bir sene aradan sonra kilolarımla buradayım:25: hatırlarmısın bilmiyorum ama seninle beraber 55 kiloya düşmüştüm ama 1 sene evden uzakta çalıştım hazır gıdalar akşam geç saatte yemeler ev yemeklerine hasret kaldım vee sonuç 1,60 boya 65 kilo:56::27::25: 2 haftadır evdeyim ve tekrardan başlamak istiyorum ama bir türlü başlayamadım zaten başlasam gelicek buraya yazmadan olmıycak galiba:(((

s.a Farmasicim bir sene aradan sonra kilolarımla buradayım:25: hatırlarmısın bilmiyorum ama seninle beraber 55 kiloya düşmüştüm ama 1 sene evden uzakta çalıştım hazır gıdalar akşam geç saatte yemeler ev yemeklerine hasret kaldım vee sonuç 1,60 boya 65 kilo:56::27::25: 2 haftadır evdeyim ve tekrardan başlamak istiyorum ama bir türlü başlayamadım zaten başlasam gelicek buraya yazmadan olmıycak galiba:(((

ve aleyküm selam mavlicimmmmmmmmmmmmmmmmm
hatırlamaz mıyım seni hiç
ev yemekleri konusunda çok haklısın evde insan daha sağlıklı besleniyor gerçekten ve de öyle olunca kilo vermek de korumak da gerçekten çok kolay oluyor umarım hayırlısıyla gene verirsin kilolarını ve de korursun canım benimmmmmmmmm:38::38::38:

gel yaz her zaman beklerim :38::38::38:

hayırlı günler farmasicim bugün moralmen çok kötüyüm 2 senelik kpss mataronundan sonra dün sonuçların açıklanmasıyla yıkıldım 0.1 puan farkla atanamadım ve bugünkü sınava başvurduğum halde girmedim yaş 32 ve hayatta hiçbir baltaya sap olamadım:( şimdiye kadar karşıma çıkan olumsuzluklara hayırlısı deyip geçmiştim ama artık geçemiyorum hiç bir yere çıkmak istemiyorum hiçbirşey yapmakta istemiyorum hatta yemek yemek bile istemiyorum ama mecburen yiyorum işte biliyorum buda geçicek yine gülücek konuşucam isyan etmiyorum ama hiçbişey yapmak istemiyorum kendime okadar kızgınımki 20 kilo birden verip cılız bişey olmak istiyorum başaramadıklarımdan sonra hala böyle yemek yiyebilmeme sinir oluyorum...

Farmasi öncelikle tebrik ederim resimler harika kaç kilo verdin? Bende cok istiyorum ama bı türlü basliyamadim başlıyorum bırakıyorum sıkıldım acilen bişeyler yapmalıyım yardımcı olursan tabiki:17:

Back