ne kadar güzel zayıflamışsın maşallah. ama bişey dikkatimi çekti, bacakların incelmiş. ben ne kadar zayıflarsam zayıflıyım, bacaklarım ve kalçamdan çok veremiyorum. düzenli spor da yapıyosun ama sanırım sen. ben hiç istikrarlı bi şekilde spor yapamadım şimdiye kadar. ama bebeğim biraz büyüsün başlıcam inşallah.
sağlıklı süper bir hikaye tebrik ederim....
slm arkadasım tbr edeım senıı ınsllah bende senın gıbı devam etmek ıstıyorum,
aralık ayından bu yana 11 kıo verdım 74*5 dan 63*5 a dustum ama 54 olmak ıstıyroum bunu ıcın sennle saglıklı beslenmeye devam etcem ınsallah neler yapıyosun sımdı...
bugün 51.9 kg olduğumu gördüm tartıda kilo vermek gibi bir niyetim olmadığı halde
maşallah tebrik ederim boyun kaç? 34 bedene düşebildiğine göre boyun uzun olmalı
boyum 1.60 cm canım öyle çok aman aman uzun değilim .
çok imrendim sana. ben de 1.60ım ve 60ın altına bile düşemedim. kafayı yemem an meselesi artık:/
canım ben şunu da öğrendim bu süreçte stres yapmaz ve de kararlılıkla durağan dönemlerde bile dengeli beslenme düzeninden taviz vermezsen istemesen bile kilo verebiliyorsun
ama herhangi bir rahatsızlığın var mı kilo vermene engel örneğin troid ,insülin direnci vs gibi bunların da araştırılması lazım
cnm daha yeni tahlil yaptırdım 2 gün önce. hiçbi sorunum yok çok şükür.. ben zaten 28 kilo verdim şimdiye kadar ama 55 koymuştum hedefimi... zaten ideal kilom da 52 falan çıkıyo.. vücudum durdu artık hiçbişey işlemiyo.
maşallah tebrikler
tek yapman gereken şey o zaman sabırlı davranmak , hayırlısıyla ideal kilona kavuşman dileğiyle
s.a Farmasicim bir sene aradan sonra kilolarımla buradayımhatırlarmısın bilmiyorum ama seninle beraber 55 kiloya düşmüştüm ama 1 sene evden uzakta çalıştım hazır gıdalar akşam geç saatte yemeler ev yemeklerine hasret kaldım vee sonuç 1,60 boya 65 kilo 2 haftadır evdeyim ve tekrardan başlamak istiyorum ama bir türlü başlayamadım zaten başlasam gelicek buraya yazmadan olmıycak galiba ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?