Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

sabah kalkınca
500 ml ılık su
2 kuru kayısı

kahvaltı menüm

1 dilim kepek ekmek
2 tk tahin- pekmez
1 dilim kaşar peyniri
250 ml şekersiz çay

ara: 200 ml muzlu süt
3 adet limonlu -kepekli bisküvi
ara: 1 elma

ara: 250 ml su
1/2 salatalık

öğlen menüm
2kepçe tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmek

ara: 750 ml su

ara: 1 büyük dilim yaş pasta
2 badem
3 fındık
6-7 beyaz leblebi

100 ml çay

ara: 250 ml tarçınlı süt
1 kk elmalı kurabiye
ara: 1/2 dilim kepek ekmek
1.5 tk tahin-pekmez
ara:1 kivi

akşam menüm

2 tavuk baget
3 yk makarna
3 yk yoğurt
1 tabak salata

ara :500 ml su

çokk güzell ablacım gerçektenn saglıklı ve yiyerek kilo vermişşn bnde not aldımm kendimce uygulamaya çalışcamm çook tskr edrmm yardımcı oldugun için :)))

çokk güzell ablacım gerçektenn saglıklı ve yiyerek kilo vermişşn bnde not aldımm kendimce uygulamaya çalışcamm çook tskr edrmm yardımcı oldugun için :)))

rica ederim canım ne demek elimden gelen birşey olduktan sonra seve seve yardımcı olmaya çalışırım

uzun bir aradan sonra bugün yine tartıldım 54 filanımdır diye içimden geçiriyorum ama nerde 52.6 kg yım gün geçtikçe istemeden de olsa kilo veriyorum ben ya

peki kilo vermeye nasıll karar verdn abla kendini nasıl motive edip basardın diyetisyene gittinmi ?? inan zayıflara cok imreniorum bnde öle olabilsemm (

peki kilo vermeye nasıll karar verdn abla kendini nasıl motive edip basardın diyetisyene gittinmi ?? inan zayıflara cok imreniorum bnde öle olabilsemm (

canım 2 doğum yaptım 3 yıl arayla ben deyim yerindeyse doğum kilolarımı vermiş oldum aslında

evlenirken 52 kiloydum.

bol bol internette diyet listelerini inceledim ve bu arada da kadınlar kulübünü keşfettim. diyet listeleri aslında birçok fikir oluşturdu bende ben de et-süt tahıl -meyve sebze tüketimlerine özen göstermekle zaten oldukça hareketli bir yapım var bilinen bir rahatsızlığım da yok en iyisi kendi kendime bir deneyeyim dedim ve başladım, o kadar.
diyetisyene bu işi kendi kendime aldığım tüm önlemlere rağmen başaramazsam gideyim diye düşünmüştüm ama ona da gerek kalmadı.

anladım abla :))kilolu olmak kötü bi duygu psikolojiyi acayp etkiliyo moral bozuklugu oluo bn hayatmda hiç zayıf olmadım cünkü bilmiodum saglıklı beslemeyi bnde burdaki kilo veren kişilerden ögrenmeye basladımm alışkanlıgı degiştirmek cok zor oluo ama bn bi an önce zayıflamak istiorum oda olmuo zman gereio maleseff

yaşın kaç ?

elbette kilolu olmak çok canını sıkıyor insanın .özellikle giysi için yapılan alışverişlerde .hiçbir şeyin üzerine denk gelmediği anlarda .
işte öyle bir duyguyu yaşadığım anda dükkandan hiçbirşey almadan çıktım ve ben mutlaka zayıflayacağım dedim.sonrası çok şükür yaklaşık 1 yılıma malolsa da inan sonuca değdi. son 1 yıldan fazlaca bir süre de kilomu aynen koruduğum hatta istemeden de olsa kilo verdiğim düşünülürse .
inşallah darısı senin ve tüm isteyen dostların başına

20 yasındayım ablacım :)) gerçekten öleee özellikle hiç dısarı çıkmak istemiorumm bnde cok kez karar verdm zayıflıcam hemen tekrar vazgeçtim yemekleri zevkle yedmm bi türlü motive olamadım ama bu siteye girdikten sonra daha dikkat ediorumm ama zayıflmayı çok istiorumm şimdi yazda geldii

canım senin metabolizman çok daha hızlı çalışıyordur o nedenle kararlı olduktan sonra aslında çok da güzel kilo verirsin.

benden tam 15 yaş küçüksün 33 yaşımda başladım mücadeleye ve 34 te bitti. hala da koruyorum.
bugün bile neler yemedim ki ama vücut iyice alıştı

uzun bir aradan sonra bugün yine tartıldım 54 filanımdır diye içimden geçiriyorum ama nerde 52.6 kg yım gün geçtikçe istemeden de olsa kilo veriyorum ben ya

merhaba farmasi:)..
anladığım kadarıyla siz kilo verme işini hayat felsefesi haline getirmişsiniz o sebeple bu alışkanlıklarınız süregeldiği için halen kilo veriyorsunuz. bunun formülü nedir? benim canım çok istesin gözüm dönsün tıka basa yiyorum. gerçekten sizi tebrik ederim mutlaka alışkanlık haline gelmiştir dengeli beslenmek. ama ilk başta zor olsa gerek? mesela önünüzde börek çörek var? ya da sarma? ne kadar yiyorsunuz ki beslenme alışkanlığı zayıflama haline dönüştü ve hayat boyu devam ediyor? bunu hepimiz istiyoruz dimi:)daimi ve zorlanmadan kilo vermek çok zor. sizin koruma değil de kilo verme menülerinizi nereden okuyabiliriz?

merhaba canım çok teşekkür ederim.

bir de ocak ayında olduğum bademcik ameliyatı sonrasında da ne yiyiyorsam pek bi tadını alamıyorum bu durumda da hiçbirşey ama hiçbirşey yemek istemiyorum.
inan zorla yemeden içmeden kesilmeyeyim diye yiyiyorum ama zaten midem de küçüldü iyice.

sarma 5-6 tane yesem yetiyor da artıyor.
künefe yerim yarım porsiyon
baklava yerim sadece 1 tane çok fazla
kola içmiyorum içsem bile 1 yudum 2 yudum.
çikolatadan hele bu aralar midem bulanıyor.

canım ben 60-69 topiğindekilerle zayıfladım ama bu topiği açtığımda da oradaki beslenme listelerimin aynısıyla beslendim.değişen birşey yok yani
zaten orada en çok tepki çektiğim yer az az ama herşeyden yiyerek zayıflarım ben demem ve de bunu başarmam oldu.
özellikle de spora zaman ayırmamam hareketli yaşantım sebebiyle spor yapamayacağımı ifade etmem ama mutlaka spor yapabilenlerin de yapması gerektiğini söylemem.
ama sporsuz ama herşeyden az az ve dengeli yiyerek zayıflamış olmam konusunda bazılarıyla anlaşamamış olmam sebebiyle her yazdığım kişilere batmaya başlamıştı .ben o sebeple bu topiği açtım ama listelerim hiç değişmedi.

bugün kilomun buraya en son yazdığım zamandan beri aynı olduğunu gördüm 52.5 - 53 kg deyim.
çok şükür Rabbime

slmm farması ablacım nasılsın :)) masallah kilonuda koruyosun :) bişey merak ettm hala aynı sekildemi ,içtigin suya ara ögününe dikkat ederek besleniorsun :)

slmm farması ablacım nasılsın :)) masallah kilonuda koruyosun :) bişey merak ettm hala aynı sekildemi ,içtigin suya ara ögününe dikkat ederek besleniorsun :)

ve aleyküm selam canımmmmmmmmmmmm

hayır artık yediklerimi yazmıyorum
zaten en başında herşeyden ama az az fikri kilo vermemi kolaylaştırmıştı şimdi de aynen devam ediyorum ama tatlımı tuzlumu herşeyimi midemin aldığı kadar yiyebiliyorum çikolata yesem bile ki canım bile çekmiyor kolay kolay örneğin 3-5 gr kadar anca yiyebiliyorum içim istemiyor
kola içeyim dedim bir - iki gün önce akşam yemeğinde bizimkilere eşlik edeyim diye1 su bardağı kolanın yarısını içemedim ağzımın tadını bozuyor kusmak istiyorum neredeyse o tadı

tatlı olarak daha çok arada canım çok isterse künefe , sütlaç, güllaç, kadayıf vs ama dediğim gibi istesem de ölçüyü kaçıramıyorum
midemden sinyal geliyor çatlıyacağım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…