çokk güzell ablacım gerçektenn saglıklı ve yiyerek kilo vermişşn bnde not aldımm kendimce uygulamaya çalışcamm çook tskr edrmm yardımcı oldugun için :)))
ne güzel yaa masallahh sana ablacım :))
peki kilo vermeye nasıll karar verdn abla kendini nasıl motive edip basardın diyetisyene gittinmi ?? inan zayıflara cok imreniorum bnde öle olabilsemm(
anladım abla :))kilolu olmak kötü bi duygu psikolojiyi acayp etkiliyo moral bozuklugu oluo bn hayatmda hiç zayıf olmadım cünkü bilmiodum saglıklı beslemeyi bnde burdaki kilo veren kişilerden ögrenmeye basladımm alışkanlıgı degiştirmek cok zor oluo ama bn bi an önce zayıflamak istiorum oda olmuo zman gereio maleseff
20 yasındayım ablacım :)) gerçekten öleee özellikle hiç dısarı çıkmak istemiorumm bnde cok kez karar verdm zayıflıcam hemen tekrar vazgeçtim yemekleri zevkle yedmm bi türlü motive olamadım ama bu siteye girdikten sonra daha dikkat ediorumm ama zayıflmayı çok istiorumm şimdi yazda geldii
yaaa ne güzel :)) inş bnde basaracagımmm çook istiorum coookk
uzun bir aradan sonra bugün yine tartıldım 54 filanımdır diye içimden geçiriyorum ama nerde 52.6 kg yım gün geçtikçe istemeden de olsa kilo veriyorum ben ya
merhaba farmasi:)..
anladığım kadarıyla siz kilo verme işini hayat felsefesi haline getirmişsiniz o sebeple bu alışkanlıklarınız süregeldiği için halen kilo veriyorsunuz. bunun formülü nedir? benim canım çok istesin gözüm dönsün tıka basa yiyorum. gerçekten sizi tebrik ederim mutlaka alışkanlık haline gelmiştir dengeli beslenmek. ama ilk başta zor olsa gerek? mesela önünüzde börek çörek var? ya da sarma? ne kadar yiyorsunuz ki beslenme alışkanlığı zayıflama haline dönüştü ve hayat boyu devam ediyor? bunu hepimiz istiyoruz dimi:)daimi ve zorlanmadan kilo vermek çok zor. sizin koruma değil de kilo verme menülerinizi nereden okuyabiliriz?
slmm farması ablacım nasılsın :)) masallah kilonuda koruyosun :) bişey merak ettm hala aynı sekildemi ,içtigin suya ara ögününe dikkat ederek besleniorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?