bugün niyetliyim allah kabul etsin yarıdna oyle olucam ınsallah sahurda domates salatalık peynır az ekmek 2 kasıkta yogurt yedım su içip yattım aksama ne olur bılmıyorum kacırırım heralde bıraz ama dün aksamda yürüdüm gene evde 35 dk kosu bandında
Selam canlar.
Sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 bardak çay
domates
salatalık
yarım dilim salam
Öğlen:
4 köfte
1 dilim ekmek
1 kase light yoğurt
Ara:
10 fındık 1 bardak süt
biraz sonra: 2 porsiyon meyve
Bu arada yürüyüş sıkıılaştırır mı? günde en az ne kadar yürümeliyim?
Merhaba ablacım :) Ben Esra . Oncelikle basarından doolayı tebrik ediyorum darısı basımıza :) Ben 73 kiloydum az yedim falan cabalarımla 69a kadar inebildim , 1-2 hafta ara verince kendimi biraz mutsuz hissettim tabii ve bugün tekrar basladım yolculuguma ins 59a kadar düsmeyi planlıyorum :) Ramazana kadar 59a kadar düsmesemde 65 e düsmek istiyorum. Bugün yaptıklarımı soylemek istiyorum
Sabaah 9 bucukta kalktım ve kocaman bir bardak suyumu ictim . Daha sonra 35dk-290 kcal yaktım 10 mekik cektim ve güzelce kahvaltımı yaptım.Aksama kadarda metabolizmam yavaslamasın diye yesilcay ictim ve 10 mekik daha cektim , yemekten 1-2 saat once de bi adet domates yedim . Aksamda patlıcan kavurması varmıs cook az 1 yemek kasıgı kadar yedim bol salata ve 3-4 kasık yogurt yedim . Yemekten 1-2 saat sonra 35 dk-300 kcall daha yaktım. Ve tabi 3 ltre suyumu eksik etmiyorum
Ekmegi tamamen kestim , abur cuburlarıda. Boyle devam edersem ramazana kadar 65 e düser miyim? Önerilerini, uyarılarını bekliyorum simdiden tsk ederm
iftarda
önce 1 bardak su sonra 1 kepce yogurt corbası
4 kasık yogurtlu ve domates soslu erişte
1 bardak şekrsiz lımonata
1 dilim ekmek
2 kasık bezelye yedim
suyum yatana kadar 1 lt yı gectı birde cezerye yeıdm tatlı nıyetıne
sahurda yıne 3 kasık bezelye 3 kasık yogurt 1 dilim ekmek 1 kayısı ve bol su içtim
gerçekten çok süper olmuş menülerin canım afiyet olsun ve de Allah kabul etsin .
Haklısın aslında ablacım . Ben erken uyanamadıgım icin öğlen yemegini kahvaltı diye gecistiriyorum.Yanlıs oldugunu biliyorum ama sabahları canım bir sey yemek istemiyo ama uyarılarını dikkate alarak hic degilse nesfit+elma yicem :) Karatay diyetinde okumustum ara ögün yok diye onun icin bir sey yemiyorduum ki dedigini duyunca hemen bugün bi kac degisiklik yaptım. Tesekkür ederim :) Bugün ne yedim ?
Yine kahvaltısızdı malesef 10 bucukta uyandıgım icin . Kalktım 1 bardak elma sirkeli su+3 kuru kayısı yedim. Daha sonra 1 kase naneli yogurtlu corba ictiim ve biraz yumurtasız menemen yedim . Ara ögünde 3 kayısı + yesilcay ictim . Aksamda 1 yemek kasıgı bulgur plavı, 1 ızgara tavuk ve 2 fırında patates yedim + bol salata .
Yürüyüşüme baslamadan once bir bardak daha yesilcay ictim (36 dk/300 kl) . ve suan 3 ltremden kalan bir bucuk lt. suyumu iciyorum .
Bu arada kandilin mübarek olsun. Ve önerilerini bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?