• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

öğlen menüm

5 yk makarna
1 büyük boy sosis
300 ml ayran
domates ,salatalık ,biber

bugün niyetliyim allah kabul etsin yarıdna oyle olucam ınsallah sahurda domates salatalık peynır az ekmek 2 kasıkta yogurt yedım su içip yattım aksama ne olur bılmıyorum kacırırım heralde bıraz ama dün aksamda yürüdüm gene evde 35 dk kosu bandında:21:

bugün niyetliyim allah kabul etsin yarıdna oyle olucam ınsallah sahurda domates salatalık peynır az ekmek 2 kasıkta yogurt yedım su içip yattım aksama ne olur bılmıyorum kacırırım heralde bıraz ama dün aksamda yürüdüm gene evde 35 dk kosu bandında:21:

Allah kabul etsin inşallah canım ya maşallah barekellah. Rabbim sabır versin.
sahur menün de çok şıkmış.:38:

kahvaltım
1 dilim beyaz ekmek
2 tk tahin pekmez
1 yaprak dilim kaşar peyniri
200 ml çay

ara öğün
yaklaşık 1/2 simit
1 dilim yaprak kaşar peyniri
4 zeytin
1 domates

öğlen menüm

5 yk makarna ve 1 yumurtadan oluşan yumurtalı makarna
200 ml kayısı suyu
2 yk yoğurt

Selam canlar.
Sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 bardak çay
domates
salatalık
yarım dilim salam (:
Öğlen:
4 köfte
1 dilim ekmek
1 kase light yoğurt
Ara:
10 fındık 1 bardak süt
biraz sonra: 2 porsiyon meyve (:
Bu arada yürüyüş sıkıılaştırır mı? günde en az ne kadar yürümeliyim? (:

Selam canlar.
Sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 bardak çay
domates
salatalık
yarım dilim salam (:
Öğlen:
4 köfte
1 dilim ekmek
1 kase light yoğurt
Ara:
10 fındık 1 bardak süt
biraz sonra: 2 porsiyon meyve (:
Bu arada yürüyüş sıkıılaştırır mı? günde en az ne kadar yürümeliyim? (:

canım haftada 3-4 gün günde 45 dk - 1saat arası tempolu yürüyüş çok ideal

Merhaba ablacım :) Ben Esra . Oncelikle basarından doolayı tebrik ediyorum darısı basımıza :) Ben 73 kiloydum az yedim falan cabalarımla 69a kadar inebildim , 1-2 hafta ara verince kendimi biraz mutsuz hissettim tabii ve bugün tekrar basladım yolculuguma ins 59a kadar düsmeyi planlıyorum :) Ramazana kadar 59a kadar düsmesemde 65 e düsmek istiyorum. Bugün yaptıklarımı soylemek istiyorum

Sabaah 9 bucukta kalktım ve kocaman bir bardak suyumu ictim . Daha sonra 35dk-290 kcal yaktım 10 mekik cektim ve güzelce kahvaltımı yaptım.Aksama kadarda metabolizmam yavaslamasın diye yesilcay ictim ve 10 mekik daha cektim , yemekten 1-2 saat once de bi adet domates yedim . Aksamda patlıcan kavurması varmıs cook az 1 yemek kasıgı kadar yedim bol salata ve 3-4 kasık yogurt yedim . Yemekten 1-2 saat sonra 35 dk-300 kcall daha yaktım. Ve tabi 3 ltre suyumu eksik etmiyorum
Ekmegi tamamen kestim , abur cuburlarıda. Boyle devam edersem ramazana kadar 65 e düser miyim? Önerilerini, uyarılarını bekliyorum simdiden tsk ederm :3:

Son düzenleme:
Merhaba ablacım :) Ben Esra . Oncelikle basarından doolayı tebrik ediyorum darısı basımıza :) Ben 73 kiloydum az yedim falan cabalarımla 69a kadar inebildim , 1-2 hafta ara verince kendimi biraz mutsuz hissettim tabii ve bugün tekrar basladım yolculuguma ins 59a kadar düsmeyi planlıyorum :) Ramazana kadar 59a kadar düsmesemde 65 e düsmek istiyorum. Bugün yaptıklarımı soylemek istiyorum

Sabaah 9 bucukta kalktım ve kocaman bir bardak suyumu ictim . Daha sonra 35dk-290 kcal yaktım 10 mekik cektim ve güzelce kahvaltımı yaptım.Aksama kadarda metabolizmam yavaslamasın diye yesilcay ictim ve 10 mekik daha cektim , yemekten 1-2 saat once de bi adet domates yedim . Aksamda patlıcan kavurması varmıs cook az 1 yemek kasıgı kadar yedim bol salata ve 3-4 kasık yogurt yedim . Yemekten 1-2 saat sonra 35 dk-300 kcall daha yaktım. Ve tabi 3 ltre suyumu eksik etmiyorum
Ekmegi tamamen kestim , abur cuburlarıda. Boyle devam edersem ramazana kadar 65 e düser miyim? Önerilerini, uyarılarını bekliyorum simdiden tsk ederm :3:

merhaba esracım hoşgeldin ve çok teşekkür ederim güzel cümlelerin için.

anladığım kadarıyla öğlen yemeği yok bu olmamış tatlım
3 ana en az 3 ara öğün mutlaka herşeyden önce sağlığımız için gerekli... amaç kilo vermekten ziyade sağlıklı ve dengeli beslenme ve bunun yanında da kalıcı olarak fazlalıklarımızdan kurtulmak olmalı canım.

sporunu , 3 lt suyunu çok beğendim .
bol salata yemeni 3-4 kaşık yoğurt da çok ama çok güzel.
ama yemek miktarın çok az , öğlen yok ,sabah kahvaltında da ne yediğini yazmamışsın . sadece yeşil çay ile aralar ise sıkıntılı canım böyle olursa kas ve su kaybın olur hızla kilo vermeye kalkarsan da vücudun iflas eder Allah korusun.
sana tavsiyem kendine kısa zaman dilimi içerisinde çok miktarlarda kilo verme hedefi koyma . vereceğin kiloyu uzun zaman dilimine yayarsan psikolojini ve bedenini hırpalamadan çok rahat kilo verirsin aksi taktirde kısa zamanda çok fazla miktarda kilo verme hedefi doğal olarak tutmayacağı için bıkkınlık bezginlik meydana gelecektir ve ortada diyet filan kalmayacaktır. kalsa bile bu sefer vücudun eksik beslenme ve eksik vitamin mineral alım sebebiyle sinyal vermeye başlayacaktır ki çok kötü olur canım.

en iyisi yediklerini içtiklerini yaptıklarını paylaş biririmize önerilerde bulunarak güzel bir süreçte kilolarından sağlıklı bir şekilde kurtulmaya bak istersen :38:

iftarda
önce 1 bardak su sonra 1 kepce yogurt corbası
4 kasık yogurtlu ve domates soslu erişte
1 bardak şekrsiz lımonata
1 dilim ekmek
2 kasık bezelye yedim

suyum yatana kadar 1 lt yı gectı birde cezerye yeıdm tatlı nıyetıne

sahurda yıne 3 kasık bezelye 3 kasık yogurt 1 dilim ekmek 1 kayısı ve bol su içtim:56:

iftarda
önce 1 bardak su sonra 1 kepce yogurt corbası
4 kasık yogurtlu ve domates soslu erişte
1 bardak şekrsiz lımonata
1 dilim ekmek
2 kasık bezelye yedim

suyum yatana kadar 1 lt yı gectı birde cezerye yeıdm tatlı nıyetıne

sahurda yıne 3 kasık bezelye 3 kasık yogurt 1 dilim ekmek 1 kayısı ve bol su içtim:56:

gerçekten çok süper olmuş menülerin canım afiyet olsun ve de Allah kabul etsin .:16:

Haklısın aslında ablacım . Ben erken uyanamadıgım icin öğlen yemegini kahvaltı diye gecistiriyorum.Yanlıs oldugunu biliyorum ama sabahları canım bir sey yemek istemiyo ama uyarılarını dikkate alarak hic degilse nesfit+elma yicem :) Karatay diyetinde okumustum ara ögün yok diye onun icin bir sey yemiyorduum ki dedigini duyunca hemen bugün bi kac degisiklik yaptım. Tesekkür ederim :) Bugün ne yedim ?

Yine kahvaltısızdı malesef 10 bucukta uyandıgım icin . Kalktım 1 bardak elma sirkeli su+3 kuru kayısı yedim. Daha sonra 1 kase naneli yogurtlu corba ictiim ve biraz yumurtasız menemen yedim . Ara ögünde 3 kayısı + yesilcay ictim . Aksamda 1 yemek kasıgı bulgur plavı, 1 ızgara tavuk ve 2 fırında patates yedim + bol salata .

Yürüyüşüme baslamadan once bir bardak daha yesilcay ictim (36 dk/300 kl) . ve suan 3 ltremden kalan bir bucuk lt. suyumu iciyorum .

Bu arada kandilin mübarek olsun. Ve önerilerini bekliyorum :)

Haklısın aslında ablacım . Ben erken uyanamadıgım icin öğlen yemegini kahvaltı diye gecistiriyorum.Yanlıs oldugunu biliyorum ama sabahları canım bir sey yemek istemiyo ama uyarılarını dikkate alarak hic degilse nesfit+elma yicem :) Karatay diyetinde okumustum ara ögün yok diye onun icin bir sey yemiyorduum ki dedigini duyunca hemen bugün bi kac degisiklik yaptım. Tesekkür ederim :) Bugün ne yedim ?

Yine kahvaltısızdı malesef 10 bucukta uyandıgım icin . Kalktım 1 bardak elma sirkeli su+3 kuru kayısı yedim. Daha sonra 1 kase naneli yogurtlu corba ictiim ve biraz yumurtasız menemen yedim . Ara ögünde 3 kayısı + yesilcay ictim . Aksamda 1 yemek kasıgı bulgur plavı, 1 ızgara tavuk ve 2 fırında patates yedim + bol salata .

Yürüyüşüme baslamadan once bir bardak daha yesilcay ictim (36 dk/300 kl) . ve suan 3 ltremden kalan bir bucuk lt. suyumu iciyorum .

Bu arada kandilin mübarek olsun. Ve önerilerini bekliyorum :)

senin de kandilin mübarek olsun canım
dünkü listeye göre süperrrrrrrrrrrrrr giderek çok daha iyi olacağına inanıyorum .kolayıklar diliyorum canım :38:

Back