Dün yediklerimi unuttum ama sporumu yazayım->
-45 dk yürüyüş
-Parktaki her aletten 100 er tane
Artık spora başladım.Bakalım nasıl olacak.
Bugün adaya gittik.Diyet miyet hak getireAma çok koşturdum öldüm valla heralde eritmişimdir.
Sabah:
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
4 dilim sucuk
domates
salatalık
çay
Öğlen:
1 dilim kek
2 susamlı kraker
Akşam:
2 köfte
1 pirozla
1 parça tavuk
2 yk piyaz
3 yk pilav
1 bardak cola
haftasonu dıkkat edemedım pek ama cok asırı da yemedım yani 2 gün tuttugum oructan mı bılmıyorum dün sabah 67.0 cıktım ılk defa 66 gene göremedim ama bu rakamıd aılk defa görüyorum ıns ınerım altına da
sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 domates
2 tane üçgen lıght peynır
2 biber yedım arkasına cayla 25 gr kek yedim
ara yapmadım bıdaha öğlen sütlü tatlı yıcem ne zmandır hıc almıyorum tatlı ıs yerınde aksama dengelemeyı düşünüyorum
afiyet olsun canımmmmmmmmmmmm
hepsi çok güzel bence
coksaol canım öğle menümü devereyim
1 kepce domates corba
yeşil salata 2-3 kasık
saray yahni 4-5 kasık
damlasakızlı meyvelı muahllebı 1 kase
ara yapmadım bu zamana kadar az once 1 fındık 1 badem yedım aksama erişteli yesıl mercımek yemegı ve salata planlıyorum
iyi akşamlar ara ara bu topiği takip ediyorum
sanırım en istikrarlı ilerliyen topik bu
ara sıra bile olsa bende aranıza katılmak istiyorum
nisan ayından bu yana sadece 8 kilo verebildim
75 kilo ile başladım şu an 67 kilo civarıyım
hedefim 60 olmak 18 ağustosta doğum günüme kadar
65 olmak istiyorum
iki kilo rahat verilir diceksiniz biliyorum ama ben çok yavaş veriyorum
çünkü sıkı bir diyetim yok sadece dikkat ediyorum
pastamı böreğimi iyorum ama abartmışsam akşam kesinlikle yemek yemiyorum
sabah kahvaltıda iki dilim kepek ekmeği,peynir,zeytin,tahin,pekmez,biber salçası,
kısaca ne istersem iyorum,öğlende evde ne varsa atıştırıyorum,
akşamları çoğu zaman abartıyorum sanırım bu yüzden çok yavaş veriyorum.
iyi akşamlar kızlar...sabah uyanınca yine elma sirkeli su,kahvaltımda sahanda 1 yumurta,2 kk peynir,domates,yeşil çay,2 dilim çavdar ekmek...ara 200 ml kakaolu süt,ara 1 elma.öğle 4 kaşık pirinç pilavı,4 kaşık et sote,1 kaşık yoğurt,5 tane turşu biber...akşam yok.gün boyunca 2 lt su.300 ip,1 saat yürüyüş ve alet çalıştım...
canım ben yazdıklarının hepsini çok beğendim akşam yemeği yememen de ayrıca hoşuma gitti arada mideyi dinlendirmek açısından çok hoş.
eğer istenirse salatalık meyve süt kuru yemiş yenilebilir ölçülü olmak kaydıyla akşam yemeği yenmediği durumlarda.
harikasınnnnnnnnnnnnnnnn
dün aksam yemeği gec (8:30) yedik bu yüzden iyice acıkmıstım ve mıktarlar kactı bayabu aksam dengelemem lazım benımde sabah soguk sütle nesfit yedım iş egelince cay ıctım ara öğün bırazdan erik yiycem 2 yada 3 tane
kaçamak yaptıktan sonra diyeti filan bırakmayıp ,dengelemeyi bildikten sonra bu iş oluyor
selam kızlar :) sabah uyanınca ılık su içtim.kahvaltımda 2 kk peynir,yeşil çay,haşlanmış yumurta,domates,1 dilim çavdar ekmek ve 1 bardak yarım yağlı süt vardı.ara 4 kare çikolata (malum günler ve tatlı krizi),yarım lt su...henüz öğle yemeği yemedim...
arzu harikasınöğle menüm
1 kase corba
2-3 kasık taze fasulye(bıkac parca et vardı içinde)
akdeniz salata(yogurt soslu)
yarım dilim kepek ekmek
selam kızlar :) sabah uyanınca ılık su içtim.kahvaltımda 2 kk peynir,yeşil çay,haşlanmış yumurta,domates,1 dilim çavdar ekmek ve 1 bardak yarım yağlı süt vardı.ara 4 kare çikolata (malum günler ve tatlı krizi),yarım lt su...henüz öğle yemeği yemedim...
arzu harikasınöğle menüm
1 kase corba
2-3 kasık taze fasulye(bıkac parca et vardı içinde)
akdeniz salata(yogurt soslu)
yarım dilim kepek ekmek
kahvaltını gec mı yapıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?