- 6 Ağustos 2010
- 39.405
- 69.892
- 798
:) peynir-ekmek-domates-salatalık-2 dilim sucuk-biber-zeytin
Diyet,syenden geliyorumm 66.3 kgyim
kahvaltın çok şık
ve de tebrik ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) peynir-ekmek-domates-salatalık-2 dilim sucuk-biber-zeytin
Diyet,syenden geliyorumm 66.3 kgyim
akşam menün de hafif güzelcanım merhaba daha önce konusmustuk bıraz kılo gıttı ama hızlı olmuyo hatalarım var bılıyorum sana sunu sormak ıstıyorum
sabah 1 kk peynır
cevız
2dlm ekme
cay domates salatalık
ceviz ne kadar en fazla 2 tane olursa iyi olur.
ekmek kepek mi tam buğday mı çavdar mı beyaz ekmek mi?
domates salatalık 1 er tane 2 şer tane bile yiyebilirsin.peynir miktarı güzel
lakin doğal enerji verecek ne bal ne pekmez yok
ara yesil çay
ara öğünün tamam
öğlen ızgara parmak sucuk 1tane
1 dılm ekmek
öğleyin bu yediklerinin yanına 1 kase yoğurt
domates salatalık yeşil biber söğüş olarak ya da 1 kase salata yiyebilirdin canım
ara kıraz seftalı
ara da tamam
aksam 2kk peynır
2 dılım ekmek
domates salatalk
2 yk mantı kızımndı
aksam bıtkı cayı
acaba bunlar yanlıs mı
bu sabah ki kahvaltında keşke 1 bütün yumurta yeseydin daha tok tutardı.2.5 lt su ıcıyorum
su miktarı çok güzel
sabha 1kk peynır
2dlm ekmek
1lokma yumurta
karpuz 2 tane
ara yesıl cay
gunaydın tesekurler cevap için senı okudumda hızlı vermıssın tamda hızlı degıl ama 2 ayda 8 cok ıyı bende hala 5 li kılolara ınemedım canım sıkılıyo kızıyorum kendıme gecen sene de bu zamanlar 60 kıloydumve 5 li kılolara ınemeden dıyetı bıraktım aslında bırakmadımda dıkkat etmedım tekrar 6 kılo aldım ve kısıtan berı vermek ıcın ugrasıyorum 4 iler 3 geri mısalı kızıyorum ve bır mucıze gıbı 2 ayda vermek ıstıyorum 8 kıloyuuu:84::84::84:hoş ramazanda nasıl yapıcamı bilmiyorummm bakıcaz artık ve 3 hafta tatıle gıtcez duzenım tamamen bozulcak neyse guzel gunlerde konusalım tekrar yaglar gıtmıs olsun , bu arad dıyet lıistem var ama tam uygulayamıyorum mesela yoor t falan tuketemıyorum ara bu sekılde eksık uyguluyorum ama yıned yag verıyorum canım