• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

kahvaltı
1 kk sosisli börek
6 kk kadar patatesli peynirli börek
250 ml çay

canım merhaba daha önce konusmustuk bıraz kılo gıttı ama hızlı olmuyo hatalarım var bılıyorum sana sunu sormak ıstıyorum

sabah 1 kk peynır
cevız
2dlm ekme
cay domates salatalık

ara yesil çay

öğlen ızgara parmak sucuk 1tane
1 dılm ekmek

ara kıraz seftalı

aksam 2kk peynır
2 dılım ekmek
domates salatalk

2 yk mantı kızımndı

aksam bıtkı cayı

acaba bunlar yanlıs mı

Son düzenleme:
2.5 lt su ıcıyorum

sabha 1kk peynır
2dlm ekmek
1lokma yumurta
karpuz 2 tane

ara yesıl cay

canım merhaba daha önce konusmustuk bıraz kılo gıttı ama hızlı olmuyo hatalarım var bılıyorum sana sunu sormak ıstıyorum

sabah 1 kk peynır
cevız
2dlm ekme
cay domates salatalık
ceviz ne kadar en fazla 2 tane olursa iyi olur.
ekmek kepek mi tam buğday mı çavdar mı beyaz ekmek mi?
domates salatalık 1 er tane 2 şer tane bile yiyebilirsin.peynir miktarı güzel
lakin doğal enerji verecek ne bal ne pekmez yok

ara yesil çay

ara öğünün tamam
öğlen ızgara parmak sucuk 1tane
1 dılm ekmek
öğleyin bu yediklerinin yanına 1 kase yoğurt
domates salatalık yeşil biber söğüş olarak ya da 1 kase salata yiyebilirdin canım:34:

ara kıraz seftalı

ara da tamam

aksam 2kk peynır
2 dılım ekmek
domates salatalk

2 yk mantı kızımndı

aksam bıtkı cayı

acaba bunlar yanlıs mı
akşam menün de hafif güzel
2.5 lt su ıcıyorum
su miktarı çok güzel
sabha 1kk peynır
2dlm ekmek
1lokma yumurta
karpuz 2 tane

ara yesıl cay
bu sabah ki kahvaltında keşke 1 bütün yumurta yeseydin daha tok tutardı.
1 dilim ekmek yeseydin
peynir iyi
doğal tatlı bal ya da pekmez yeseydin 1-2 tk
zeytin sevmiyor musun?
ayrıca domates yeşil biber ya da kırmızı köz biber salatalık bunları eksik etmemeni tavsiye ederim.
ceviz
kuru meyvelerden erik kayısı üzüm tavsiye ederim kahvaltıda da ara öğünlerinde de

merhaba canım hoşgeldin yanlış ya da doğru diyecek ben ne diyetisyenim ne de doktorum.
ayırıca yanlış ve doğru neye göre kime göre öyle değil mi ? madem sordun şu kadarını söyliyeyim. listede yorumlarımı aralara yazdım canım.:34:

1 küçük dilim kepek ekmek
3 tk tahin-pekmez
200 ml sade süt

akşam menüm

4 yk kabak yemeği
3 yk nohutlu pilav
2-3 yk yoğurt

kalkınca 250 ml su
1 kuru kayısı

kahvaltı
1 dilim börek ( yaklaşık 4 kk kadar)
250 ml çay
2 zeytin

gunaydın tesekurler cevap için senı okudumda hızlı vermıssın tamda hızlı degıl ama 2 ayda 8 cok ıyı bende hala 5 li kılolara ınemedım canım sıkılıyo kızıyorum kendıme gecen sene de bu zamanlar 60 kıloydumve 5 li kılolara ınemeden dıyetı bıraktım aslında bırakmadımda dıkkat etmedım tekrar 6 kılo aldım ve kısıtan berı vermek ıcın ugrasıyorum 4 iler 3 geri mısalı :17::17::17: kızıyorum ve bır mucıze gıbı 2 ayda vermek ıstıyorum 8 kıloyuuu:84::84::84:hoş ramazanda nasıl yapıcamı bilmiyorummm bakıcaz artık ve 3 hafta tatıle gıtcez duzenım tamamen bozulcak neyse guzel gunlerde konusalım tekrar yaglar gıtmıs olsun , bu arad dıyet lıistem var ama tam uygulayamıyorum mesela yoor t falan tuketemıyorum ara bu sekılde eksık uyguluyorum ama yıned yag verıyorum canım

gunaydın tesekurler cevap için senı okudumda hızlı vermıssın tamda hızlı degıl ama 2 ayda 8 cok ıyı bende hala 5 li kılolara ınemedım canım sıkılıyo kızıyorum kendıme gecen sene de bu zamanlar 60 kıloydumve 5 li kılolara ınemeden dıyetı bıraktım aslında bırakmadımda dıkkat etmedım tekrar 6 kılo aldım ve kısıtan berı vermek ıcın ugrasıyorum 4 iler 3 geri mısalı :17::17::17: kızıyorum ve bır mucıze gıbı 2 ayda vermek ıstıyorum 8 kıloyuuu:84::84::84:hoş ramazanda nasıl yapıcamı bilmiyorummm bakıcaz artık ve 3 hafta tatıle gıtcez duzenım tamamen bozulcak neyse guzel gunlerde konusalım tekrar yaglar gıtmıs olsun , bu arad dıyet lıistem var ama tam uygulayamıyorum mesela yoor t falan tuketemıyorum ara bu sekılde eksık uyguluyorum ama yıned yag verıyorum canım

merhaba canım hoşgeldin aslında çok da ümitsiz vaka değilsin verebilirsin yeterki kendine güven ve aldığın kararın arkasında dur yediğini içtiğini paylaş.

ben kilo verme sürecimde bile kendimi hiçbirşeyi yiyip içmekten alıkoymadan verdim üstelik bu kiloyu.ama sadece yediğie içtiğime ölçü getirdim o kadar hala çikolata tatlı hamur işi tüketiyorum ama abartılı değil.hem gözüm hem gönlüm hem de karnım doyarak kilo verdim ve de koruyorum canım. kışın da kilo almadım üstelik. gel buraya sık sık ziyaret et yediğini içtiğini paylaş eleştirilere açık ol yeterli.
ben üstelik düzenli değil hatta hiç spor da yapmadım yapmıyorum neredeyse günlük rutin hareket benimkisi sadece.
ama ben kişilerin mutlaka bir aktivite ile uğraşmaları taraftarıyım ama kendime gelince bu çok da mümkün olamıyor kemdimce sebeplerim var diyelim en iyisi cevap olarak:34:/COLOR]

ben bugün gene sapıttım :27:
saat 13.00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 domates
Saat 16.30
1 yağsız iskender
1 şişe cola

daha da birşey yemedim ve yemeyi düşünmüyorum:36:

herkese selam sabah uyanınca elma sirkeli su,kahvaltımda 1 haşlanmış yumurta ,salatalık,yeşil biber,domates,yeşil çay,1 yağsız tost(beyaz peynir ve domatesle yapılmış)yedim, şimdi yarım litre su içtim...

öğle ;7 tane mercimekli köfte (az yağlı ve az salçalı),10 turşuluk biber...
200 ip atlama,50 mekik şimdilik...
yarım lt su...

Son düzenleme:
karmen bütün menüler çok şık
herşey vatan için 1şişe kola mı :36: :36::36::36::36: ne yaptın canım sen :53::53:

Back