karmen bütün menüler çok şık
herşey vatan için 1şişe kola mı ne yaptın canım sen
hiç sorma
Bugün
2 dilim çok taahıllı ekmek
1 dilim peynir
Domates
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karmen bütün menüler çok şık
herşey vatan için 1şişe kola mı ne yaptın canım sen
bugün dengelemeye başlamışsınhiç sorma
Bugün
2 dilim çok taahıllı ekmek
1 dilim peynir
Domates
günaydınlar...
sabah uyanınca elma sirkeli suyumu içtim.kahvaltı olarak ;domates,salatalık,yeşil biber,tereyağında yumurta (1 adet),2 dilim tam buğdaylı ekmek, 1.5 kk beyaz peynir.... yarım lt suyumu içtim ve tartıda bugün 63 kg gördüm :))
kahvaltım
3 kepçe tarhana çorbası
1/2 dilim kepek ekmek
bugün dengelemeye başlamışsın
kahvaltın güzel.
bol bol su içmeni tavsiye ederim bugün.
meyve sebze yoğurt domates salatalık çorba ile bugünü çok güzel dengeleyebilirsin canım.
karmencim ben dünkü listelerini de çok şık buldum bugünkü kahvaltını da.
afiyet olsun.
63 kg için tebrik ederim ,hayırlısıyla daha neler neler görürsün inşallah yeterki sabırla devam et
canım zaten pat diye azaltamayız ki mide küçüldükçe o kadar alıyor merak etme senin de miden dengeli ve ölçülü yedikçe şu andaki yediğin miktarları kabul etmezben bunlarla asla doymam ki..
tebrikler sana
canım aslında senin iş bence çok basit herşeyden önce sabah erken kalkıp saat en geç 8:30 da kahvaltını çok kuvvetli bir biçimde yapmayı adet haline getirirsen zaten saat 10 - 11 gibi ara öğün alırsın. öğlen yemeğini sanırım mutlaka iş yerinde yiyiyorsundur. ikindi vakti bir ara daha akşama çok hafif şeyler yesen yeter de artar bile ve süperrrrrrrrrr kilo verebilirsin.öncelikle ben her sabah kahvaltı yapamıyorum..evde kahvaltı yapmIyorum zaten..işyerinde yapıyorum..
bugün saat 12 de çeyrek tost ve çikolatalı kek yedim..saat 5:30 gibi de yemek yerim ama menüyü yedikten sonra söylerim..
benim çok düzensiz bir yemek hayatım var o yüzden ben sizin yaptıklarınız uygulayamam HERALDE..
sabah 10, akşam 11 işyerindeyim..
hepsi çok güzel ve de ölçülüöğle ise küçük bir kase mercimek çorbası ile 3 kaşık bulgur pilavı ve vazgeçilmezim turşu biberlerim (8 tane)...üstüste mercimek bulgur oldu ama tok tutuyor ne yapayım...
çok şık bir ara olmuş.ara ; bir light hazır kahve ve 1 acıbadem kurabiye (
bence hepsi çok hoş olmuş ve de çok kararındaÖğlen:
3 yk patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
1 kase cacık
PAtlıcanıı hiç sevmiyorum
harikasınnnnnn karmen300 tanecik ip atladım ama inanın 1 saat yürüyünce bile bu kadar terlemedim hayatımda...kan ter içinde kaldım...
aman tanrım! yoksa tüm gün boyunca bir tek ben mi yedim içtim, bu da yetmezmiş gibi koca bir tabak tavuklu salatada yedim akşam niyetine...
aksam yemegım tonbalıklı salata avucıcı kadar tahıllı ekmek
sonra kosubandınad yarım saat yürüdüm
yatmadan 15 kıraz yedım
sabah kahvaltım
1kk beyaz peynır
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
2 ceviz
1 tk bal
avucıcı kadar tahıllı ekmek cok mu yemısım işe gelince sekersız cay