• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

arzu harikasın :nazar:afiyet olsun menü süper ya :nazar:

kahvaltı muhteşem.
çikolata oranı da güzel .
öğleni de ye canım metabolizmayı yavaşlatma :34:

cok saol canım şimdi ara öğün 1 şeftali yedim aksama ıns yürüyüş yapmayı düşünüyorum dünkü kacamaklar biraz gitsin :1:

öğle 2 kaşık pilav,yoğurt,ara 1 armut,500 ml su.ara light hazır kahve,akşam salata,2 ızgara but,500 ml su...spor yapamadım ama çok hareketli bir gündü diyerek kendimi avutuyorum.artık yarın telafi edeceğim..

öğle 2 kaşık pilav,yoğurt,ara 1 armut,500 ml su.ara light hazır kahve,akşam salata,2 ızgara but,500 ml su...spor yapamadım ama çok hareketli bir gündü diyerek kendimi avutuyorum.artık yarın telafi edeceğim..

çok güzel bir menü olmuş.

kahvaltım

2-2.5 avuç içi kadar peynirli pide
400 ml çay

kızlar bugün itibariyle nihayet kilo verme ve koruma programının sonuna gelmiş bulunmaktayım.
en başta hedeflediğim 58 kilonun da altına inmek nasip oldu. ideal kilom olan 54 ü gördüm onun da 2 kilo altına inerek son 6 aydır koruma programıyla 52 ile 54 aralığında olmayı da çok şükür başardım.
ve bütün bunları yaparken şimdi olduğu gibi ilk kilo verme sürecine başladığımdan beri her ne istediysem elbette yiyerek içerek ama sadece ölçüyü kaçırmayarak bunu başardım.
bütün bu yaşadıklarım, halen de yaşıyor olduklarım benim için elbette bir yaşam biçimi haline geldi.
42 bedenden 34 bedene yolculuk ve de bunu koruma programı tam 1 yılımı aldı .
ilk 6 ay kilo verme son 6 ay koruma ile geçti ve de nasipse ömür boyu koruma ile geçecek inşallah.
darısı tüm kilo vermek isteyen siz dostların başına :16::16:

Son düzenleme:
kızlar bugün itibariyle nihayet kilo verme ve koruma programının sonuna gelmiş bulunmaktayım.
en başta hedeflediğim 58 kilonun da altına inmek nasip oldu. ideal kilom olan 54 ü gördüm onun da 2 kilo altına inerek son 6 aydır koruma programıyla 52 ile 54 aralığında olmayı da çok şükür başardım.
ve bütün bunları yaparken şimdi olduğu gibi ilk kilo verme sürecine başladığımdan beri her ne istediysem elbette yiyerek içerek ama sadece ölçüyü kaçırmayarak bunu başardım.
bütün bu yaşadıklarım, halen de yaşıyor olduklarım benim için elbette bir yaşam biçimi haline geldi.
ilk 6 ay kilo verme son 6 ay koruma ile geçti ve de nasipse ömür boyu koruma ile geçecek inşallah.
hayırlı olsun tebrık ederım umarım bende 38 bedenı gorurum:))))

süper canım yaa tebrık ederım darısı benım gıbı vermek ısteyıp te veremeyen nefsıne yenık düşenlerin başına
hayırlı olsun tebrık ederım umarım bende 38 bedenı gorurum:))))

maşallah sizde epey kılo vermıssınız ben 38 bedneı gorecegınıze ınandım tebrıkler

farmasi merhaba canımmm;

uzun zamandır giremedim foruma, tatildeyim memleketteyim nette yok çoğu zaman,

bu arada tayinimizde bursaya çıktı, bende eş durumuna başvurdum ,allahıma bin şükür kurtuldum o dağdan:65:

neyse çok özledim hepinizi kızlar ne alemde ki:44:

bende artık 64- 65 geliyorum 38-40 beden oluyor çok şükür, dolap yenilemek nasıl güzel bi duygu, düz karın, daha ince bacaklar, çok şükür, dahada devam ediyorum ilk kez annemin yemeklerini görünce bozmadım beslenme düzenimi:64:

hedefimi 58 e indirdim, ama ideal kilom 63 olduğu için midir nedir gitmiyor artık sanki çooook yavaş ne yapmam lazım:44:

neyse canım fırsat buldukça girerim umarım, daha doğrusu net buldukça, hepinizi çok öptüm kendinize iyi bakın:54::3:

farmasi merhaba canımmm;

uzun zamandır giremedim foruma, tatildeyim memleketteyim nette yok çoğu zaman,

bu arada tayinimizde bursaya çıktı, bende eş durumuna başvurdum ,allahıma bin şükür kurtuldum o dağdan:65:

neyse çok özledim hepinizi kızlar ne alemde ki:44:

bende artık 64- 65 geliyorum 38-40 beden oluyor çok şükür, dolap yenilemek nasıl güzel bi duygu, düz karın, daha ince bacaklar, çok şükür, dahada devam ediyorum ilk kez annemin yemeklerini görünce bozmadım beslenme düzenimi:64:

hedefimi 58 e indirdim, ama ideal kilom 63 olduğu için midir nedir gitmiyor artık sanki çooook yavaş ne yapmam lazım:44:

neyse canım fırsat buldukça girerim umarım, daha doğrusu net buldukça, hepinizi çok öptüm kendinize iyi bakın:54::3:

senden çok güzel haberler geldi canım
tayininin çıkmasına çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim:38::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64::64:
38 -40 bedene düşmen de harika Allah daim etsin canım .
anneciğinin yemeklerine yenilmemeni de ayrıca tebrik ederim :46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:

farmasıcım gecen yılki iftar menülerin nasıldı paylasabılırmısın nasıl yıyodun suyu vs anlatabılırmısın

farmasıcım gecen yılki iftar menülerin nasıldı paylasabılırmısın nasıl yıyodun suyu vs anlatabılırmısın

merhaba canım

geçen yıl iftar menülerimden birkaç örneği buldum
aslında 60-69 topiğinin 3400 lü sayfalarında bana ait iftar ve sahur menüsü örneklerini bulabilirsin.:34:

1 hurma
2 bardak su
1 kepçe şehriye çorbası
2 kaşık patatesli bezelye yemeği
2 köfte
1.5 kaşık pilav
6 - 7 kaşık sulandırılmış yoğurt
domates salatalık sivri biber
1 bardak sulandırılmış vişne kompostosu

iftar menüm

1 hurma
3 su bardağı su
3 yemek kaşığı tarhana çorbası
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 küçük inegöl köfte
8 patates kızartması 5- 6 kabak kızartması 3 - 4 patlıcan kızartması 3 küçük biber kızartması ( abartmadım toplamda 2 yemek kaşığı anca )
domates ,salatalık
5- 6 kaşık yoğurt
2 su bardağı kayısı suyu

iftar menüm

2- 3 su bardağı su
1 su bardağı kayısı- elma suyu
yarım kepçe tarhana çorbası
4 tahta yemek kaşığı makarnanın içerisine 2 tane yumurta kırdım
1 çatal taze fasulye
4 adet yaprak sarması
yaklaşık bir su bardağı yoğurt
yarım domates

1 saat sonrasında 1 havuç
1 tane ekler pasta
su

iftar menüm
1 hurma
yarım kepçe şehriye çorbası
1.5 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kaşık ev eriştesi
5-6 kaşık salata
6-7 kaşık yoğurt
3 su bardağı kadar su
1 bardak portakal elma suyu

özellikle sahurda mutlaka 1 lt su içmeye özen gösteriyordum .
sahur menülerimi de inceleme fırsatın olursa görebilirsin.:34:
umarım bir fikir edinmende yardımcı olur , kolaylıklar ve de sabır diliyorum canım.:16:

Azminize hayran kalmamak işten değil. Siz ve diğer bayanlar için de söylüyorum.
Tebrik ediyorum, ince bedenli mutlu bir ömür diliyorum :)

Azminize hayran kalmamak işten değil. Siz ve diğer bayanlar için de söylüyorum.
Tebrik ediyorum, ince bedenli mutlu bir ömür diliyorum :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım çok teşekkür ederim güzel ifadelerin için ve darısı başına diyorum.:38:

Selam canım uzun süreedir giremiyordum nasılsın?
birşey soramk istiyorum ben 1 haftadır yürüyüş yapıyorum
birde göbek ertime hareketleri.
ne kadarda etki eder (:
birde yürüyüş sıkılaşmamı sağlarmı
daha bu yaştan sarkmak istemiyorum

Back