en geç 9da yapıyorum,çocuk olunca...
o zaman öğle yemegi gec kalmıs canım hemen yee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en geç 9da yapıyorum,çocuk olunca...
arzu harikasın afiyet olsun menü süper ya
kahvaltı muhteşem.
çikolata oranı da güzel .
öğleni de ye canım metabolizmayı yavaşlatma
öğle 2 kaşık pilav,yoğurt,ara 1 armut,500 ml su.ara light hazır kahve,akşam salata,2 ızgara but,500 ml su...spor yapamadım ama çok hareketli bir gündü diyerek kendimi avutuyorum.artık yarın telafi edeceğim..
hayırlı olsun tebrık ederım umarım bende 38 bedenı gorurum:))))kızlar bugün itibariyle nihayet kilo verme ve koruma programının sonuna gelmiş bulunmaktayım.
en başta hedeflediğim 58 kilonun da altına inmek nasip oldu. ideal kilom olan 54 ü gördüm onun da 2 kilo altına inerek son 6 aydır koruma programıyla 52 ile 54 aralığında olmayı da çok şükür başardım.
ve bütün bunları yaparken şimdi olduğu gibi ilk kilo verme sürecine başladığımdan beri her ne istediysem elbette yiyerek içerek ama sadece ölçüyü kaçırmayarak bunu başardım.
bütün bu yaşadıklarım, halen de yaşıyor olduklarım benim için elbette bir yaşam biçimi haline geldi.
42 bedenden 34 bedene yolculuk ve de bunu koruma programı tam 1 yılımı aldı .
ilk 6 ay kilo verme son 6 ay koruma ile geçti ve de nasipse ömür boyu koruma ile geçecek inşallah.
darısı tüm kilo vermek isteyen siz dostların başına
süper canım yaa tebrık ederım darısı benım gıbı vermek ısteyıp te veremeyen nefsıne yenık düşenlerin başınakızlar bugün itibariyle nihayet kilo verme ve koruma programının sonuna gelmiş bulunmaktayım.
en başta hedeflediğim 58 kilonun da altına inmek nasip oldu. ideal kilom olan 54 ü gördüm onun da 2 kilo altına inerek son 6 aydır koruma programıyla 52 ile 54 aralığında olmayı da çok şükür başardım.
ve bütün bunları yaparken şimdi olduğu gibi ilk kilo verme sürecine başladığımdan beri her ne istediysem elbette yiyerek içerek ama sadece ölçüyü kaçırmayarak bunu başardım.
bütün bu yaşadıklarım, halen de yaşıyor olduklarım benim için elbette bir yaşam biçimi haline geldi.
42 bedenden 34 bedene yolculuk ve de bunu koruma programı tam 1 yılımı aldı .
ilk 6 ay kilo verme son 6 ay koruma ile geçti ve de nasipse ömür boyu koruma ile geçecek inşallah.
darısı tüm kilo vermek isteyen siz dostların başına
hayırlı olsun tebrık ederım umarım bende 38 bedenı gorurum:))))
hayırlı olsun tebrık ederım umarım bende 38 bedenı gorurum:))))
farmasi merhaba canımmm;
uzun zamandır giremedim foruma, tatildeyim memleketteyim nette yok çoğu zaman,
bu arada tayinimizde bursaya çıktı, bende eş durumuna başvurdum ,allahıma bin şükür kurtuldum o dağdan
neyse çok özledim hepinizi kızlar ne alemde ki:44:
bende artık 64- 65 geliyorum 38-40 beden oluyor çok şükür, dolap yenilemek nasıl güzel bi duygu, düz karın, daha ince bacaklar, çok şükür, dahada devam ediyorum ilk kez annemin yemeklerini görünce bozmadım beslenme düzenimi
hedefimi 58 e indirdim, ama ideal kilom 63 olduğu için midir nedir gitmiyor artık sanki çooook yavaş ne yapmam lazım:44:
neyse canım fırsat buldukça girerim umarım, daha doğrusu net buldukça, hepinizi çok öptüm kendinize iyi bakın
farmasıcım gecen yılki iftar menülerin nasıldı paylasabılırmısın nasıl yıyodun suyu vs anlatabılırmısın
Azminize hayran kalmamak işten değil. Siz ve diğer bayanlar için de söylüyorum.
Tebrik ediyorum, ince bedenli mutlu bir ömür diliyorum :)