- 6 Ağustos 2010
- 39.406
- 69.904
- 798
ah canım yaa saol am abızım topıktekı arkadasların yedıklerıne gore coook fazla benım menüler üstüne birde yürüyüş felan olmayınca gitmiyor ıste kılolar.zaten dedıgım gıbı ben geneld eboyle yıyorum ama ıste bı and aoluyo atıstırma huyum cok sanırım ıyı gıdıyorum bısey sokarsam mıdeme skaıncalı olanlardan devamı gelıyor ve bütün gün çöpe gitmiş oluyor. ayrıca sen zaten kılo korumadasın canım yanı daha cok yıyebılırısn.
mesela dün aksam cortladım yıne yolda gıderken fenalastım tansıyorum hep düşüktür oyel sandım mıdem cok bulandı ve basım döndü hep olur o saatlerde boyle aclık krızı gıbı bısey ama uzun sürdü arabadan zor ındım elım ayagım tutmadı resmen bıraz uzandım kayınvaldemlerde sonra kednıme glınce tansıyonum 13-6 ydı demekkı basta dahada yüksemıs benım normalde hep 9-6 10-6 seyreder tansıyonum sonra gene ölçtük normale döndü 10-6 cıktı ama sersemliği kaldı halada var beynım uyustu resmen.o yzüden ılk basta yedırdıler bana 1 tabak yogurt corbası bırde fırında patates ve az bı tavuk yeıdm yanında ceyrek beyaz ekmekle sonra asırı bısey yemedım ama ıstedıgım gıb ıolmadı yanı gün sabah tartıldım 68 cıktım amacım 2 ay once ulasmak ıstedıgım kıloaya ramazana kadar ınmek ıstıyorum cok bısey deıl ama olmuyo ıste 65 olmak ıstıyorum ılk once 62 cok sonrakı iş
sabah
6 yk nesfit yedim sütle
merhaba canım hoşgeldin ve de günaydın .
öncelikle şunu belirtmek lazım ki nasıl kişilerin parmnak izleri farklıysa diyetleri de ya da uygulayacakları beslenme şekilleri de farklı olmalıdır. elbette benzer yönler olabilir ama bu tıpa tıp aynı olacağı anlamına gelmemelidir. bunu şunun için söylüyorum topiteki kızlar daha az yiyiyorlar dediğin için.
amaç iyi tespit edilmeli hedeflenen kiloya sağlıksız ama kısa zamanda mı ulaşmalı yoksa daha uzun zaman diliminde fakat sağlıklı ve kalıcı mı olmalı.işte bunlar çok ama çok önemli canımcım.
hayırlısıyla istediğin kiloya ulaşırsın ama ramazana kadar olmazsa ne olur hayatında sonunda ölüm yok ya heleki sağlığın yerinde olsun seni düşen ya da yükselen tansiyonun panikletmesin bunlar bence daha önemli şeyler.
ihtiyacımız olan biraz sabır biraz azim ve zaman canım aceleye hiç gerek yok.