dogru ne olacagı bellı deıl ramazanda yeme düzeni cok değişecek.iyi yapmıssın benımde ıdeal kılom 61 dıyo ben 62 olsam öpüp basıam koyarım yanı
hoşgeldin kryozlm
hosbuldumm
Konunun ilk sayfasını okudumda cok güzel zayıflamıssın masallah ve herseydende yemişsin
Ben tatlı hic yemem mesela onun yerine abur cubura gider aklım hep
Birde su icemiyorum ama elime aldım pet sisemi devamlı icmeye calısıcam insallah
Herseyden yemişsin ama sadece bi kac kasık sanırım dimi
Birde tuzu yağı azalttınmı canım ?
canım zaten oldum olası oldukça az tuzlu ve yağlı yemiş olmam da bir avantajdı.aile bireylerim tansiyon rahatsızlığı çektikleri için kendimi bildim bileli az tuzlu yenir bizim evde ve bu da bir alışkanlık oldu. ama kendimi hiç kasmadan kilo verdim gerçekten.
bu topikte de isteyen arkadaşlarla deneyimlerimi paylaşmaya çalışıyorum.
su içme meselesine gelince ben de eskiden neredeyse gün boyunca 1 bardak su içmezdim.
bu süreçte yeterince su tüketmediğimin ve bunun da benim metabolizmamı oldukça yavaşlattığını farkettim. bu konuda özellikle küçük oğlumun tam bir su delisi olması benim uyanmama neden oldu onu gözlemledim ve istemesem de o su içtikçe ben de içtim. onu gözlemlememin sebebi şuydu çünkü o çok su içer ve günde en az 2 defa büyük abdestine giderdi. bunun üzerine yoğunlaştım . ve bazı ayrıntılara dikkat ettim aklıma geldikçe onları da yazarım inşallah.
çünkü sohbet esnasında yeri geldikçe aklıma gelenleri paylaşıyorum mesela bol bol yoğurt tüketmeye salata tarzı şeyleri bol bol tüketmeye özen gösterdim ve bunların da çok faydasını gördüm .elma sirkeli ballı suyun da çok faydası olmuştu. işte şimdilik aklıma geliverenler bunlar.
Cok sağol canım senin vesilenle bende kurtulurum insallah şu yağlarımdan
Bir de zayıflayanların coğunluğu aklından diyeti tamamen cıkartmıs nerdeyse, diyet yapıyoruma değilde sağlıklı beslenmek istiyoruma yönelmiş buda bi etken olabilir diye düsünüyorum
Dediğin gibi kendini kasmadan yapmak dahada kolaylastırıyor olabilir
hoşgeldin dolunay teşekkürler istedikten sonra olmayacak şey değil emin ol .
gel bize katıl bize
ben de 160 boyundayım canım
160 boyunda 52 kiloyla 36 bedensiniz.168 boyla kaç 36 beden olmak içn ne kadar kilo olmam gerekiyor ki
canım bence sen 60 kg olsan süper olursun
şimdiki kilon kç canım?
ayrıca dukan diyetinin zararlarını okumştum bir internet sayfasında dilersen paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?