• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

Ara

4 tane kraker
1 kuru incir
1 avuç erik

Akşam

3 kaşık bulgur pilavı
3-4 yudum ayran

Akşamaçiğ köfte var komşu yapıyo ondan accık yerim ben de kek,börek ve yaş pasta yaptım accık tadarım artık...:40::40::40::60::60::60:

Ara

4 tane kraker
1 kuru incir
1 avuç erik

Akşam

3 kaşık bulgur pilavı
3-4 yudum ayran

Akşamaçiğ köfte var komşu yapıyo ondan accık yerim ben de kek,börek ve yaş pasta yaptım accık tadarım artık...:40::40::40::60::60::60:

afiyet olsun şimdiden:16:

anladim canim kilo verince gidiyorsa bacaklarin zayifliyorsa sorun yok demektir ama ne güzel manken gibi karisin masallah yaninda bende yürüyen cüce oluyorum :9:
evet canım büyük beden manken oluyo birazcık:60::60::60::60::60: ne cücesi güzelim, ben bazen çıtı pıtı olmaya özeniyorum valla
He heee herkesin ayı problemleri var bu ne yaaa???Aslında zayıf olan yerlerimizi birleştirsek taş gibi hatun çıkıcak ortaya:1::1::1::1:

İyi fikir ben kocama veririm komşuya ne gerek var o taşısın he heeee

:60::60::60::60::60::60:

Ayyyy ben senin yanından bile geçmiym cüce gibim kalırım sanırım,ya ben de çok kısayım beeee:60::60::60::60::60:Ama boyun güzelmiş türk standartları üstünde...Çocukların şanslı desene
bilmiyom artık kızım şanslı mı, abim 1.90, kaynım 1.85, eşim 1.87, dedelerde 1.80 küsur, annelerde 1.65
artık nası bişi olur bizim kız çok merak ediyom:60::60: allahım özel yapım ayakkabı filan giymesinde:60:

bende dedğim gibi çıtı pıtılığa özenirim, amaaaaan kadın milleti işte kim memnun ki halinden:60:
popom küçük derim, sen büyük, kimi göğüs küçültür, kimi silikon taktırır:84:
Ara

4 tane kraker
1 kuru incir
1 avuç erik

Akşam

3 kaşık bulgur pilavı
3-4 yudum ayran

afiyet olsun canım:16:

bu arada kemiklerimi tartsan 50 kilo eder heralde:27:

annem dediydi bi kere, kızım rejim yapıp durma senin kemiklerin 38 beden diye:60:

hahaha hic gülesim yokdu catladim burda cok tatlisiniz valla ya neyse bugunkü menümü yazayim ben hemen
sirkleli su
2 kuru kayisi,2 kuru erik
sabah:2 dilim tam bugday ekmegi ile yapilmis peynirli tost,domates, maydonoz
ara:100 gr karpuz
öglen:haslanmis brokoli limonlu, bir kücük kase yaninda yogurt,100 gr haslanmis tavuk gögsü
ara:portakal,bir catal karpuz
aksam:kuskonmaz yemegi ,salata,yogurt,domates corbasi
ara:1 ceviz,müslili bisküvi,3 kuru erik,2 kuru kayisi,bir kepekli grisini,nescafe sütlü sekersiz

Son düzenleme:
bu arada kemiklerimi tartsan 50 kilo eder heralde:27:

annem dediydi bi kere, kızım rejim yapıp durma senin kemiklerin 38 beden diye:60:

annen acayip espirili biriymiş canım:60::60::60::60:

hahaha hic gülesim yokdu catladim burda cok tatlisiniz valla ya neyse bugunkü menümü yazayim ben hemen
sirkleli su
öglen:haslanmis brokoli limonlu, bir kücük kase yaninda yogurt,100 gr haslanmis tavuk gögsü
ara:1 ceviz,müslili bisküvi,3 kuru erik,2 kuru kayisi,bir kepekli grisini,nescafe sütlü sekersiz

neeeee karpus muuuu?Bende istiorum...

Bu arada 2 tane çiğ köfte,bir böreğin de çeyreğini yedim....Tam yiyecektim ki laf kaynanamdan açılınca iştahım pat kesildi

sirkleli su
harika bir liste çok sağlıklı bir liste olmuş gerçekten 10 üzerinden 10 maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
Bu arada 2 tane çiğ köfte,bir böreğin de çeyreğini yedim....Tam yiyecektim ki laf kaynanamdan açılınca iştahım pat kesildi

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:iştah kesen kaynana ha:9::9::9:

sirkleli su
annen acayip espirili biriymiş canım:60::60::60::60:

neeeee karpus muuuu?Bende istiorum...
annemin deyimlerini, sözlerini toplasam bi roman olur valla. anında uyduruyor nasıl beceriyor her duruma göre bi laf anlamıyorum:27:

kaynanandan konu açılınca iştahın mı kesildi:60::60::60: eee her gün konuşun o zaman, bi işe yarasın bari:27:

herkese günaydın ve iyi hafta sonları

dünkü menümü yazmadım da onu yazayım
biraz acayip bi menü oldu ama farmasicim umarım beğenirsin:44:

sabah
1kk peynir
domates,salatalık
2 dl ekmek

ara kuru üzüm

öğlen
yarım simit
1 üçgen peynir
2 salatalık

ara kuru üzüm

akşam
2 dilim buğday ekmeği arasına beyaz peynirli, domatesli tost
1 kupa ayran

hep aperatif oldu sanki ama salçalı yemek istemiyor canım, umarım güzeldir:44:

Bu ne yaaaaa???Hafta içi okul olunca uyanmak bilmiyorum hafta sonu hemencik pat ayaktayım...Bu insan pisikoloisi nasıl:18::18::18::18::18::18::50::50::50::50: bişi anlamadım....

Merhaba kızlarrrr

Sabah kalkınca 1 bardak ılık su+1 tk sirke

Kahvaltı
Bir elin yarısı kadar ekmeğin kabuğu
1 zeytin
3-4 dilim biber kızartması
çeyrek börek
1/2 kk haşhaşlı çörek
1 dilim patates kızartması
1 dilim dil peyniri

annemin deyimlerini, sözlerini toplasam bi roman olur valla. anında uyduruyor nasıl beceriyor her duruma göre bi laf anlamıyorum:27:

kaynanandan konu açılınca iştahın mı kesildi:60::60::60: eee her gün konuşun o zaman, bi işe yarasın bari:27:

saol bitanem :71:

herkese günaydın ve iyi hafta sonları

dünkü menümü yazmadım da onu yazayım
biraz acayip bi menü oldu ama farmasicim umarım beğenirsin:44:

sabah
1kk peynir
domates,salatalık
2 dl ekmek

ara kuru üzüm

öğlen
yarım simit
1 üçgen peynir
2 salatalık

ara kuru üzüm

akşam
2 dilim buğday ekmeği arasına beyaz peynirli, domatesli tost
1 kupa ayran

hep aperatif oldu sanki ama salçalı yemek istemiyor canım, umarım güzeldir:44:

günaydin sanada canim iyi hafta sonlari
afiyet olsun canim

Merhaba kızlarrrr

Sabah kalkınca 1 bardak ılık su+1 tk sirke

Kahvaltı
Bir elin yarısı kadar ekmeğin kabuğu
1 zeytin
3-4 dilim biber kızartması
çeyrek börek
1/2 kk haşhaşlı çörek
1 dilim patates kızartması
1 dilim dil peyniri
afiyet olsun tatlım:16:
günaydin sanada canim iyi hafta sonlari
afiyet olsun canim

sağol canım, temizlik ve lesli yapıcam kalkabilirsem oturduğum yerden:63:

herkese selam

sabah 8 de 1 dilim ekmek, 1 dilim kaşar

11 de
3 kaşık patatesli yumurta
1 kk peynir
ekmek yok

saat 1 de 1fincan kahve
1 salatalık

hafta sonu oldu mu böyle düzen bozuluyor

afiyet olsun tatlım:16:

sağol canım, temizlik ve lesli yapıcam kalkabilirsem oturduğum yerden:63:
bende sildim heryeri sadece süpürcem simdi kahvemi iciyorum ara ögünümü yapayimda dedim temizlik yüzünden kalmasin ondan sonra bende stepe bincem biraz insallah kolay gelsin canim sanada:61:

herkese selam

sabah 8 de 1 dilim ekmek, 1 dilim kaşar

11 de
3 kaşık patatesli yumurta
1 kk peynir
ekmek yok

saat 1 de 1fincan kahve
1 salatalık

hafta sonu oldu mu böyle düzen bozuluyor

aslm canim evet canim haklisin ama olsun firsatini buldukca at agzina birseyler ac durmaktan iyidir sonra birden saldiriyoruz herseye ben ögünlerim geldi mi isi gücü birakiveriyorum o an ne yapiyorsam valla hemen ögünümü yiyorum

Back