Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara
4 tane kraker
1 kuru incir
1 avuç erik
Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
3-4 yudum ayran
Akşamaçiğ köfte var komşu yapıyo ondan accık yerim ben de kek,börek ve yaş pasta yaptım accık tadarım artık...
evet canım büyük beden manken oluyo birazcık ne cücesi güzelim, ben bazen çıtı pıtı olmaya özeniyorum vallaanladim canim kilo verince gidiyorsa bacaklarin zayifliyorsa sorun yok demektir ama ne güzel manken gibi karisin masallah yaninda bende yürüyen cüce oluyorum
bilmiyom artık kızım şanslı mı, abim 1.90, kaynım 1.85, eşim 1.87, dedelerde 1.80 küsur, annelerde 1.65He heee herkesin ayı problemleri var bu ne yaaa???Aslında zayıf olan yerlerimizi birleştirsek taş gibi hatun çıkıcak ortaya
İyi fikir ben kocama veririm komşuya ne gerek var o taşısın he heeee
Ayyyy ben senin yanından bile geçmiym cüce gibim kalırım sanırım,ya ben de çok kısayım beeeeAma boyun güzelmiş türk standartları üstünde...Çocukların şanslı desene
afiyet olsun canımAra
4 tane kraker
1 kuru incir
1 avuç erik
Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
3-4 yudum ayran
Akşamaçiğ köfte var komşu yapıyo ondan accık yerim ben de kek,börek ve yaş pasta yaptım accık tadarım artık...
bu arada kemiklerimi tartsan 50 kilo eder heralde
annem dediydi bi kere, kızım rejim yapıp durma senin kemiklerin 38 beden diye
hahaha hic gülesim yokdu catladim burda cok tatlisiniz valla ya neyse bugunkü menümü yazayim ben hemen
sirkleli su
2 kuru kayisi,2 kuru erik
sabah:2 dilim tam bugday ekmegi ile yapilmis peynirli tost,domates, maydonoz
ara:100 gr karpuz
öglen:haslanmis brokoli limonlu, bir kücük kase yaninda yogurt,100 gr haslanmis tavuk gögsü
araortakal,bir catal karpuz
aksam:kuskonmaz yemegi ,salata,yogurt,domates corbasi
ara:1 ceviz,müslili bisküvi,3 kuru erik,2 kuru kayisi,bir kepekli grisini,nescafe sütlü sekersiz
harika bir liste çok sağlıklı bir liste olmuş gerçekten 10 üzerinden 10 maşallahhahaha hic gülesim yokdu catladim burda cok tatlisiniz valla ya neyse bugunkü menümü yazayim ben hemen
sirkleli su
öglen:haslanmis brokoli limonlu, bir kücük kase yaninda yogurt,100 gr haslanmis tavuk gögsü
ara:1 ceviz,müslili bisküvi,3 kuru erik,2 kuru kayisi,bir kepekli grisini,nescafe sütlü sekersiz
Bu arada 2 tane çiğ köfte,bir böreğin de çeyreğini yedim....Tam yiyecektim ki laf kaynanamdan açılınca iştahım pat kesildi
afiyet olsun canımhahaha hic gülesim yokdu catladim burda cok tatlisiniz valla ya neyse bugunkü menümü yazayim ben hemen
sirkleli su
annemin deyimlerini, sözlerini toplasam bi roman olur valla. anında uyduruyor nasıl beceriyor her duruma göre bi laf anlamıyorumannen acayip espirili biriymiş canım
neeeee karpus muuuu?Bende istiorum...
Bu arada 2 tane çiğ köfte,bir böreğin de çeyreğini yedim....Tam yiyecektim ki laf kaynanamdan açılınca iştahım pat kesildi
harika bir liste çok sağlıklı bir liste olmuş gerçekten 10 üzerinden 10 maşallah
iştah kesen kaynana ha
evet canim karpus cok severim sulu sulu trde yok demi daha gerci burda her mevsim oluyor karpuzannen acayip espirili biriymiş canım
neeeee karpus muuuu?Bende istiorum...
afiyet olsun canım
annemin deyimlerini, sözlerini toplasam bi roman olur valla. anında uyduruyor nasıl beceriyor her duruma göre bi laf anlamıyorum
kaynanandan konu açılınca iştahın mı kesildi eee her gün konuşun o zaman, bi işe yarasın bari
herkese günaydın ve iyi hafta sonları
dünkü menümü yazmadım da onu yazayım
biraz acayip bi menü oldu ama farmasicim umarım beğenirsin:44:
sabah
1kk peynir
domates,salatalık
2 dl ekmek
ara kuru üzüm
öğlen
yarım simit
1 üçgen peynir
2 salatalık
ara kuru üzüm
akşam
2 dilim buğday ekmeği arasına beyaz peynirli, domatesli tost
1 kupa ayran
hep aperatif oldu sanki ama salçalı yemek istemiyor canım, umarım güzeldir:44:
afiyet olsun tatlımMerhaba kızlarrrr
Sabah kalkınca 1 bardak ılık su+1 tk sirke
Kahvaltı
Bir elin yarısı kadar ekmeğin kabuğu
1 zeytin
3-4 dilim biber kızartması
çeyrek börek
1/2 kk haşhaşlı çörek
1 dilim patates kızartması
1 dilim dil peyniri
günaydin sanada canim iyi hafta sonlari
afiyet olsun canim
bende sildim heryeri sadece süpürcem simdi kahvemi iciyorum ara ögünümü yapayimda dedim temizlik yüzünden kalmasin ondan sonra bende stepe bincem biraz insallah kolay gelsin canim sanadaafiyet olsun tatlım
sağol canım, temizlik ve lesli yapıcam kalkabilirsem oturduğum yerden
herkese selam
sabah 8 de 1 dilim ekmek, 1 dilim kaşar
11 de
3 kaşık patatesli yumurta
1 kk peynir
ekmek yok
saat 1 de 1fincan kahve
1 salatalık
hafta sonu oldu mu böyle düzen bozuluyor