Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

evet bence de sakın pesetme canım .

Selam kızlar bugün tartıldım reglim bitmek üzere 2 gün kaldı tartıldım hala 63.900üm yaaaa,ni böle be öfffffff yaaaa...Burayakadar geldim burdan sı-onrası gitmiyo yaaaaa

Kahvaltı

1 ceviz büyüklüünde haşhaşlı çörek
1 çiçek ekmek dilimine yapılmış kaşarlı ve scuklu tost
2-3 dilim domates
1 çatal helva
1 zeytin
veeee maalesef utancım olan 3 tane çikolatalı püskevit

Gördüm canım boyun ve kilon süper valla ama göbekten yakın çekim yapmışsın ondan öle duruyo bence:)

birde regl döneminde cok sisiyor canim karnim davul gibi oluyor tas gibi 3.günüm bugun halen siskinlik var bitsin boydan cekicem resim birde öyle bakarsiniz ama göbegim var oturunca falan cikiyor ben cikmasin istiyorum takinti haline getirdim ama armut tipliyim pantolon 38 beden giyiyorum üst bedenimde badilerde 36-34 giyiyorum orantisiz yani ikisi arasi hayirlisi bakalim bayagi inceldi yine bu iyi halleri bunada sükür

Son düzenleme:

diger ögünlerinde sebze türüne agirlik ver canim dengelersin bence böylelikle bence cokda abartili degil utanmana gerek yok

Ayyy süper 38 beden giyosun hemide evet hemen boydan güzel bir foto bekliyoruz o resimde sanki75-80 kilo gibi çıkmışsın valla hemen sil o resmideSen de kilo yok bebem ben 1.58 boyundayım ve 64 kiloyum şu an yani boyuma göre 48-50 falan olmam lazım bende 40 beden giyorum ama zorlayınca 38ede giriyorum şu an he heeee zorlamıyom bende

hahaha valla gece uyuyayamadim bu resimlerin yüzünden simdi de acip acip bakiyorum.seninde etin SIKI demekki bayagi masallahin var benim kilomla boyum aramda kac fark var 36 beden giymem gerekirken 38 giyiyorum isde buna sinirleniyorum ya bende

hahaha valla gece uyuyayamadim bu resimlerin yüzünden simdi de acip acip bakiyorum.seninde etin SIKI demekki bayagi masallahin var benim kilomla boyum aramda kac fark var 36 beden giymem gerekirken 38 giyiyorum isde buna sinirleniyorum ya bende

Bende göbek yok,belm ince benim ,ama bende de popo var canım ya tuhaf bi yapısı var dışa fırlak ne biçim biçimsiz bişi anlatamam aman yaaa armut mu elma mı yoksa ayva mı benzetemiyom

Bende göbek yok,belm ince benim ,ama bende de popo var canım ya tuhaf bi yapısı var dışa fırlak ne biçim biçimsiz bişi anlatamam aman yaaa armut mu elma mı yoksa ayva mı benzetemiyom

hahaha canimsin ya herkesin bir yerinden sorunu var valla ben sana popomu vereyim sende bana göbegini ver degis tokus yapalim

Canım nolabilir naslındaaa aslında her ikimizde bi başkasına verelim ha haaaa bu daaa iyi bi fikir

keske öyle birsey olsa canimiz istedigi anda karsi komsudan seker ödünc almak gibi aaa popon cok güzelmis ödünc alabilirmiyim bir günlügüne falan

canım benim sıkma canını, birden gidiyor o, bitsin bide öyle tartıl
yok be canım göbek mekikle erirde ben bu bacakları nasıl eritirim bilmem
bende üst 38, alt 40-42 bende zorlamıyom cart olmasın diye
canım bol bol karın kaslarnı çalıştır, ayrıca abartma, neyusa haklı çok yakından çekmişsin, bide uzaktan çek öyle bakalım

ayy herkes ayrı bi model valla, benimde popo dümdüz, karın yok, ama bacak var

bide benim boyda var, düşünün yani, kilolu olunca amazon kadınlarına benziyom

açılın zeyna geliyoooor

Son düzenleme:

tamam canim regl bitsin hemen cicilerimi giyiyim resim ceker koyarim bacaklarin icin sende egzersiz yapabilirsin canim oda egzersizle dogru beslenmeyle gider göbek gibi isde canim kalmaz yani bacak egzersizleri var onlardan yap

tamam canim regl bitsin hemen cicilerimi giyiyim resim ceker koyarim bacaklarin icin sende egzersiz yapabilirsin canim oda egzersizle dogru beslenmeyle gider göbek gibi isde canim kalmaz yani bacak egzersizleri var onlardan yap
evet canım ama benim alt bacak, basen ve üst bacak değil, egzresiz yapınca iyice kaslanıyooo:84:
hahah yerim seni boyun kac canim senin?

1.72-1.73 civarı, kilo alınca tam bi dev

evet canım ama benim alt bacak, basen ve üst bacak değil, egzresiz yapınca iyice kaslanıyooo:84:

anladim canim kilo verince gidiyorsa bacaklarin zayifliyorsa sorun yok demektir ama ne güzel manken gibi karisin masallah yaninda bende yürüyen cüce oluyorum

He heee herkesin ayı problemleri var bu ne yaaa???Aslında zayıf olan yerlerimizi birleştirsek taş gibi hatun çıkıcak ortaya

keske öyle birsey olsa canimiz istedigi anda karsi komsudan seker ödünc almak gibi aaa popon cok güzelmis ödünc alabilirmiyim bir günlügüne falan

İyi fikir ben kocama veririm komşuya ne gerek var o taşısın he heeee

bide benim boyda var, düşünün yani, kilolu olunca amazon kadınlarına benziyom

açılın zeyna geliyoooor

Ayyyy ben senin yanından bile geçmiym cüce gibim kalırım sanırım,ya ben de çok kısayım beeeeAma boyun güzelmiş türk standartları üstünde...Çocukların şanslı desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…