tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
listen de çok güzel
hepsi çok güzel
harika öğlen çorba filan da mı yoktu canım :26:
süperrrrrrrrrrrrrrrr menü
canım ben resimleri göremedim:26:
kalkınca 500 ml ılık su
kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
2 tk tahin pekmez
4 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
250 ml çay
ara. 3 badem
250 ml su
ara. 250 ml su
ara: 1 kuru kayısı 1 ceviz
öğlen
1 dilim kepek ekmek
1 üçgen peynir
2 tk tahin-pekmez
2 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
250 ml çay
günümüz vardı orada
5-6 yk tavuklu pilav
4-5 yk salata
200 ml ayran
1 adet tulumba tatlısı
ara: 500 ml su
ara: 1 kuru kayısı
ara: 1 şöbiyet
akşam
2-3 yk haşlama kuzu eti
2-3 yk salata
200 ml sulandırılmış çilek kompostosu
ara: 100 ml portakal suyu
vardi canim corba falan ama canim hicbirsey istemiyor ki valla bir halsizlik istahsizlik var ki anlatamam sade su olsun baska birsey istemiyorum bugun o kadar az yedim ki suan bile karnimin guruldamasi lazim tik yok bende resimlere gelince üzerine tikladin mi canim tiklayinca üzerine aciliyor olmazssa baska yerden yüklerim
Resimler açılmıyor valla çok merak ettim bende:)
hemen yeniden ekliyorum canim 2 dk sürmez az bekle
canım hiçbirşey göremedim
peki profilinde albüm oluşturup oraya eklesen bizler profilinden girip baksak olmaz mı ?
hahaha yükledim canim kocaman olmus
canım sen kaç kilosun boyun kaç ?
boyum 1.63 canim kilomda suanda regli hali ac karnima 56.8 tok karnima 57.8 regl degilken 55.8 ac karnima tok karnima 56.5dim en son cok aciklayici oldu demi
canım boyun ve kilonun oranı gayet normal hatta çok güzel
karın bölgende mi genel olarak toplanmış yağların ?
bir de şekerli şeyler mi tükettin ya da tüketiyorsun hep ?
evet canim aynen öyle ben armut tipliyim sanirim bende basen ve göbek var tatli cikilota döner lahmacun hamur isleri bayilirim canim hep onlardan bana armagan kaldi göbek ve basenlerim o yüzden ne kadarda kilo versem gitmiyor ne göbek ne basenler
peki şu anda bahsettiğin ürünleri ne kadar sıklıkta tüketiyorsun ?
suanda en son 2 gün önce yedim hamurisi kermesde demistim zaten ama o zamanlar hic hareket yoktu canim suanda hareket ediyorum sorunlu bölgelerimi inceltmeye calisiyorum regl bitsin boydan resim cekeyim bir daha paylasayim bak bir ben hic boydan resim bile cekinmem belki inanmazsin su anda olsaydi yüklerdim yani tipimi sevmiyorum cünkü herkes iyisin diyor ama benim icim rahat etmiyor bu konuda cok dertliyim valla sabaha kadar yazabilirim sana yani
tamam canim cok saol tavsiyelerin icin ben ocak ayindan beridir su iciyorum onun öncesi günde 2 bardak su icerdim en fazla düsün gerisini tamam canim cok saol dinledigin icin iyi uykular tatli rüyalar dilerim sana sabah icinde simdiden hayirli isler ve hayirli günler olsun senin icincanım ben sana ilk etapta karbonhidrat içeren şekerli ve hamurişi tarzındaki yiyeceklerden ve de nişastalı yiyeceklerden özellikle patates pirinç
bunlardan mümkün olabilidiğince uzak kalmanı tavsiye ederim bak sen o zaman kendindeki değişikliği
ve bir de bol bol su içmeni öneririm. şimdilik sevgiyle kal canım. çok öpüyorum yarın erken kalkmam lazım. görüşmek dileğiyle...
tamam canim cok saol tavsiyelerin icin ben ocak ayindan beridir su iciyorum onun öncesi günde 2 bardak su icerdim en fazla düsün gerisini tamam canim cok saol dinledigin icin iyi uykular tatli rüyalar dilerim sana sabah icinde simdiden hayirli isler ve hayirli günler olsun senin icin
canım şunu bil ki bu göbüşün erir gider inan hiçbirşeyin kalmaz çünkü resimleri görünce aynı benim eski hallerim diye geçirdim içimden gerçekten çünkü benim de böyleydi sadece yeme içme stilimi değiştirmekle bu hale geldim üstelik düzenli sporum da yoktu yürüyüşe bile daha geçen hafta başladık haftada 3 gün arkadaşlarla düşün yani.
sana kolaylıklar diliyorum azim ve sabırla olmayacak iş değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?