Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
listen de çok güzel

hepsi çok güzel

harika öğlen çorba filan da mı yoktu canım :26:

süperrrrrrrrrrrrrrrr menü

canım ben resimleri göremedim:26:

vardi canim corba falan ama canim hicbirsey istemiyor ki valla bir halsizlik istahsizlik var ki anlatamam sade su olsun baska birsey istemiyorum bugun o kadar az yedim ki suan bile karnimin guruldamasi lazim tik yok bende resimlere gelince üzerine tikladin mi canim tiklayinca üzerine aciliyor olmazssa baska yerden yüklerim

afiyet olsun canim cok güzel nazar degmesin menüne de sanada hersey ölcülü

Resimler açılmıyor valla çok merak ettim bende:)

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 4096 bytes) in /home/loadtrc/public_html/img1/addimgck.php on line 13
sorun veriyor nereye girsem bir yükleyemedim gitti ama deniyorum canim

boyum 1.63 canim kilomda suanda regli hali ac karnima 56.8 tok karnima 57.8 regl degilken 55.8 ac karnima tok karnima 56.5dim en son cok aciklayici oldu demi

canım boyun ve kilonun oranı gayet normal hatta çok güzel
karın bölgende mi genel olarak toplanmış yağların ?
bir de şekerli şeyler mi tükettin ya da tüketiyorsun hep ?

canım boyun ve kilonun oranı gayet normal hatta çok güzel
karın bölgende mi genel olarak toplanmış yağların ?
bir de şekerli şeyler mi tükettin ya da tüketiyorsun hep ?

evet canim aynen öyle ben armut tipliyim sanirim bende basen ve göbek var tatli cikilota döner lahmacun hamur isleri bayilirim canim hep onlardan bana armagan kaldi göbek ve basenlerim o yüzden ne kadarda kilo versem gitmiyor ne göbek ne basenler

peki şu anda bahsettiğin ürünleri ne kadar sıklıkta tüketiyorsun ?

peki şu anda bahsettiğin ürünleri ne kadar sıklıkta tüketiyorsun ?

suanda en son 2 gün önce yedim hamurisi kermesde demistim zaten ama o zamanlar hic hareket yoktu canim suanda hareket ediyorum sorunlu bölgelerimi inceltmeye calisiyorum regl bitsin boydan resim cekeyim bir daha paylasayim bak bir ben hic boydan resim bile cekinmem belki inanmazsin su anda olsaydi yüklerdim yani tipimi sevmiyorum cünkü herkes iyisin diyor ama benim icim rahat etmiyor bu konuda cok dertliyim valla sabaha kadar yazabilirim sana yani

canım ben sana ilk etapta karbonhidrat içeren şekerli ve hamurişi tarzındaki yiyeceklerden ve de nişastalı yiyeceklerden özellikle patates pirinç
bunlardan mümkün olabilidiğince uzak kalmanı tavsiye ederim bak sen o zaman kendindeki değişikliği
ve bir de bol bol su içmeni öneririm. şimdilik sevgiyle kal canım. çok öpüyorum yarın erken kalkmam lazım. görüşmek dileğiyle...

tamam canim cok saol tavsiyelerin icin ben ocak ayindan beridir su iciyorum onun öncesi günde 2 bardak su icerdim en fazla düsün gerisini tamam canim cok saol dinledigin icin iyi uykular tatli rüyalar dilerim sana sabah icinde simdiden hayirli isler ve hayirli günler olsun senin icin

canım şunu bil ki bu göbüşün erir gider inan hiçbirşeyin kalmaz çünkü resimleri görünce aynı benim eski hallerim diye geçirdim içimden gerçekten çünkü benim de böyleydi sadece yeme içme stilimi değiştirmekle bu hale geldim üstelik düzenli sporum da yoktu yürüyüşe bile daha geçen hafta başladık haftada 3 gün arkadaşlarla düşün yani.
sana kolaylıklar diliyorum azim ve sabırla olmayacak iş değil yani

insallah canim valla bazen sinirden oturup agliyorum o kadar kiziyorum kendime daha dogum yapmadim etmedim senin 2 cocuk var allah bagislasin ama bende cocuk da yok cocuk oldugunu düsün birde nasil olur artik inanasim gelmiyor bazen ama sonra diyorum ki yok yok pes etmek yok diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…