• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

selamlaarrr
sabah
2.5 dilim ekmek
1 k peynir
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı bal
6 adet zetyin
1 dilim sucuk
domat salatalık çay
ara
1 taytlı kaşığı çukulata
yarım dilim ekmek
öğlen
bi sergiye gittim lokma dökülüyodu maalesef yedim
3 lokma
ara
3 lokma daha
ara
2 lokma daha:17::17:

selamlaarrr
sabah
2.5 dilim ekmek
1 k peynir
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı bal
6 adet zetyin
1 dilim sucuk
domat salatalık çay
ara
1 taytlı kaşığı çukulata
yarım dilim ekmek
öğlen
3 lokma
ara
3 lokma daha
ara

sen neyaptın aygün öyle yaaaaaa reglin filan mı yakın yoksa ne bu tatlı krizi:36::36::36::36::20::20::20::53::53::53: hadi birini ikisini anlarım da bu da neyin nesi ilahi
kahvaltın çok şık ama lokmaların sayısı hakikaten çok olmuş.... hemen doğru spora koş canım bence:34:

iyi akşamlar kızlar

öğlen :
6 yk taze fasulye
2 yk pirinç pilavı
yarım dilim çavdar
2 br ayran

kızlar ben bu gün spor salonuna başladım:52::52::52::52::52::52::52:
pazar ve perşembe hariç diğer günler 14:00 ile 16:00 arası spora gidicem hocamız var 1 saat kader hareket yaptırıyor 1 saatte aletlerle çalışıyoruz ilk kez gittim bu salona ve cok hoşuma gitti bundan sonra gidecek inş. kalan 5 kılo :52::52::52:

selamlaarrr
sabah
2.5 dilim ekmek
1 k peynir
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı bal
6 adet zetyin
1 dilim sucuk
domat salatalık çay
ara
1 taytlı kaşığı çukulata
yarım dilim ekmek
öğlen
3 lokma
ara
3 lokma daha
ara

:20::20::20::20::20::20::20:

iyi akşamlar kızlar

öğlen :
6 yk taze fasulye
2 yk pirinç pilavı
yarım dilim çavdar
2 br ayran

pazar ve perşembe hariç diğer günler 14:00 ile 16:00 arası spora gidicem hocamız var 1 saat kader hareket yaptırıyor 1 saatte aletlerle çalışıyoruz ilk kez gittim bu salona ve cok hoşuma gitti bundan sonra gidecek inş. kalan 5 kılo :52::52::52:
öğlen menün çok güzel
spor salonuna başlamana sevindim ne güzel hem değişiklik olur harikasın tosticimmmmmmmmmmm:16::38::nazar::nazar:

ben de bugün sabah evde güzel bi kahvaltı yaptım sonra kayınvalideme gittim kahvaltıya sadece domates salatalık yedim ara olarak leblebi yedim bi avuç sütlü türk kahvesi içtim ondan sonra dısarı cıktık 3 e kadar bişey yiyemedim çok acıktım sonra oğlumun simitinin yarısını yedim eve geldim misafir geldi 1 kurabiye ceyrek simit 1 pohaça yedim:78: saat 4 de yedim bunları aksam bişey yemeyi düşünmüyorum simdi 3ü 1 arada içiyorum çok acıkırsam 1 salatalık ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
:97:

Son düzenleme:
ben de bugün sabah evde güzel bi kahvaltı yaptım sonra kayınvalideme gittim kahvaltıya sadece domates salatalık yedim ara olarak leblebi yedim bi avuç sütlü türk kahvesi içtim ondan sonra dısarı cıktık 3 e kadar bişey yiyemedim çok acıktım sonra oğlumun simitinin yarısını yedim eve geldim misafir geldi 1 kurabiye ceyrek simit 1 pohaça yedim:78: saat 4 de yedim bunları aksam bişey yemeyi düşünmüyorum simdi 3ü 1 arada içiyorum çok acıkırsam 1 salatalık ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
:97:

canım böyle olursa kas kaybedersin akşama en azından ya kahvaltı yap
ya da çorba ye :34:

sbah guzel bı kahvaltı öğlen kabak yemegı yoort sınırındaydı ama kacamaklarımı sıralıyım kızlar
++++
öğlen 3 sıgara boregı
saat 14 bıtter 8 karecık
saat 16 kusburnu recelı 4 cay kasıgı
kakaolu sut 200ml
4 tane kaymaklı biskuvı
mınık bır kase kuru yemıs (15 antep fıstıgı-10 badem-8 fındık-20 fıstık-4kaju)

aksam sadece 1dılım ekmek 1kk peynır 2 salatalık hafıf yaptım bu kacamaklar yuzunden

sen neyaptın aygün öyle yaaaaaa reglin filan mı yakın yoksa ne bu tatlı krizi:36::36::36::36::20::20::20::53::53::53: hadi birini ikisini anlarım da bu da neyin nesi ilahi
kahvaltın çok şık ama lokmaların sayısı hakikaten çok olmuş.... hemen doğru spora koş canım bence:34:

yaa sorma bugün sabah 1 saat yürümüştüm.
yarın sabah 1.5 saat yürüsem telafi olurmu acep?
bide lokmaları şurupsuz yedim canım..
reglim yeni bitti halbuki..:57::57:ahh pis boğaz ahh:4:

iyi akşamlar kızlar

öğlen :
6 yk taze fasulye
2 yk pirinç pilavı
yarım dilim çavdar
2 br ayran

cnm bende düşünüyorum spora gitmeyi bende ilk kez gidicem fiyatları nasıl hiç bi bilgim yok

kalkınca
600 ml ılık su

kahvaltı
1 tost ( 2 dilim beyaz ekmek, 2dilim kaşar peyniri ve ketçapla yaptım)
4 zeytin
1.5 tk bal
250 ml çay

ara: 3 limonlu bisküvi
200 ml çilekli süt

ara: 100 ml çay

2 kepçe nohutlu tarhana çorbası
1 dilim kıtır ekmek

ara: 6 fındık
1 kuru kayısı
2 siyah kuru üzüm
200 ml çilekli süt

ara: 100 ml çay

ara:3badem
2 hurma
1/2 fincan kabak çekirdeği
100 ml portakal suyu ( evde sıkılmış)

ara: 1elma

akşam ( 17:50-18:00)

2 tavuk baget
5 yk nohutlu bulgur pilavı
1 domates
1 salatalık
1 yeşilbiber
2 taze soğan

ara: 1 elma
ara. 300 ml su
ara. 4 yk kazandibi
ara: 15-20 yerfıstığı
ara: 250 ml su

cnm bende düşünüyorum spora gitmeyi bende ilk kez gidicem fiyatları nasıl hiç bi bilgim yok

canım ben 3 ay önce bıraktı sporu tatile gittim annemlere o ara bir hamilelik geçirdim o yüzden ara verdim 3 hafta gitmiştim 4 kılo kadar verdim sporu bırakınca dahada veremedim şimdi yıne başladım 3 ay önce gittiğim salona 50 tl veriyordum şimdi ki ücretsiz apartmandan arkadaşlar gidiyormuş benide çagırdılar bir bakmak için gittim hoşuma gitti ve devam edicem biz ilçedeyiz canım o yüzden buralarda uygun

canım ben 3 ay önce bıraktı sporu tatile gittim annemlere o ara bir hamilelik geçirdim o yüzden ara verdim 3 hafta gitmiştim 4 kılo kadar verdim sporu bırakınca dahada veremedim şimdi yıne başladım 3 ay önce gittiğim salona 50 tl veriyordum şimdi ki ücretsiz apartmandan arkadaşlar gidiyormuş benide çagırdılar bir bakmak için gittim hoşuma gitti ve devam edicem biz ilçedeyiz canım o yüzden buralarda uygun

hmm anladım cnm bende herseyi baya pahalı bi yerde oturuyorum buralarda sorucam bakalım ayda kaç lira ödemek gerekiyomuş sağol cnm

merhabalar farmasi ve hanimlar farmasi gercekten cok taktir ettim seni kilo vermen ve bu konuda diyet konusunda bayagi iyi fikirlerin var uzun süredir takip ediyorum sizleri ama cekindim yazmaya dedim bugun yazicam bende ocak ayinda diyete basladim boyum 1,63 kilom 1.64dü,57 e kadar indim ama hedefim 53-54 olmak bayagi ugrastim gram oynamadi son aylarda bende iki hafta ara verdim ve yine basladim diyete pazartesi günü hedef 4 kilo daha vermek ondan sonra insallah bende koruycam kilomu banada yardimci olursaniz cok sevinirim..umarim kilo vermek isteyen arkadaslarda basarili olurlar.
bugunkü yediklerim siralayim hemen ::9:

Sabah:müsli yedim icine bir kuru kayisi,bir kuru incir,5 badem,iki kuru hurma,bir kuru erik attim az yagli sütle yedim onu,iki cilek
ara malesef yokdu isdeydim cünkü isden gelince hemen ögle yedim.
öglen:yarim kase salata cok yagliydi salata ondan yarim kase yedim:61:
yaninda bir dilim cavdar ekmegi ve bir dilim beyaz ekmek bir dilim tavuk salami yedim cok inceydi bir dilimi 10 kalori salamin cok dikkat ederim kalorisine kadar:9:
bir saat yürüyüs yaptim ise gidip geldim,simdilik bu kadar,ara bir avuc kuru üzüm ve bes badem yiycem aksama salatanin diger yarisini,yogurt,bir kase corba icicem
arayada yine portakal yada 100 gr cilek yiycem 3 litrede su iciyorum günlük egzersiz yapiyorum ve birazdan da tempolu yürüyüs ve bir turda kosu yapcam gelcem :66:

merhabalar farmasi ve hanimlar farmasi gercekten cok taktir ettim seni kilo vermen ve bu konuda diyet konusunda bayagi iyi fikirlerin var uzun süredir takip ediyorum sizleri ama cekindim yazmaya dedim bugun yazicam bende ocak ayinda diyete basladim boyum 1,63 kilom 1.64dü,57 e kadar indim ama hedefim 53-54 olmak bayagi ugrastim gram oynamadi son aylarda bende iki hafta ara verdim ve yine basladim diyete pazartesi günü hedef 4 kilo daha vermek ondan sonra insallah bende koruycam kilomu banada yardimci olursaniz cok sevinirim..umarim kilo vermek isteyen arkadaslarda basarili olurlar.
bugunkü yediklerim siralayim hemen ::9:

Sabah:müsli yedim icine bir kuru kayisi,bir kuru incir,5 badem,iki kuru hurma,bir kuru erik attim az yagli sütle yedim onu,iki cilek
ara malesef yokdu isdeydim cünkü isden gelince hemen ögle yedim.
öglen:yarim kase salata cok yagliydi salata ondan yarim kase yedim:61:
yaninda bir dilim cavdar ekmegi ve bir dilim beyaz ekmek bir dilim tavuk salami yedim cok inceydi bir dilimi 10 kalori salamin cok dikkat ederim kalorisine kadar:9:
bir saat yürüyüs yaptim ise gidip geldim,simdilik bu kadar,ara bir avuc kuru üzüm ve bes badem yiycem aksama salatanin diger yarisini,yogurt,bir kase corba icicem
arayada yine portakal yada 100 gr cilek yiycem 3 litrede su iciyorum günlük egzersiz yapiyorum ve birazdan da tempolu yürüyüs ve bir turda kosu yapcam gelcem :66:
hoşgeldin canım:61:
farmasi bizim uzmanımız, ondan çok şey öğrendim, bende 2 ayda 6 kilo verdim, az ama sağlıklı zayıfladığımı düşünüyorum
kolay gelsin sanada:34:
iyi akşamlar kızlar

öğlen :
6 yk taze fasulye
2 yk pirinç pilavı
yarım dilim çavdar
2 br ayran

hayırlı olsun canım, spor muhakkak çok etkilidir, ben sadece lesli yapıyorum:59:
etrafımda diyette olmayan insanlarda tansiyon düşüklüğünden yakınıyorlar bence bu mevsimsel kaynaklı bir düşüş olsa gerek geçiş dönemlerinde özellikle de ilkbaharda insan bir değişik olur ara ara kalp çarpıntısı olur tansiyon düşüklüğü mide bulantıları baş dönmeleri vs çok sık oluyorsa bir doktora gitmen de fayda var ... ama panik yapma sakın.

sana tavsiyem kahvaltını çok güçlü yap
aralarını kan yapıcı enerji verici doğal kuru meyvelerle yap.
bal pekmez gibi doğal tatlı besin gruplarını tüket
kuru bakliyat et süt sebze meyve tüketimine çok çok özen göster
bol su iç
evde limonata yap iç
salata tüket vitamin mineral açısından zengin çünkü.
uyku düzenine dikkat et.
baharda havadaki elektrik yükü de havaların kararsızlığı da bizi hem fiziken hem ruhen illaki etkiler canım. sadece panik yapma istersen kan tahlili yaptırıp vitamin mineral takviyesi gerekiyorsa destek olarak doktorun yazmasını isteyebilirsin.:16:
sağol canım, kuru meyve yiyorum, salata ve yoğurt ta öyle, bugün iyiydim öğlen biraz çok yedim:77: ondan sanırım, bahardan diye düşündüm bende, devam ederse doktora giderim

herkese merhaba

bugünkü menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
1kk beyaz peynir
salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı bal

ara 3-4 kuru kayısı, kuru üzüm

öğlen 1 küçük tabak az yağlı patates salatası,
yoğurt
1 kk peynir
1 çatal kek

ara 3 kuru kayısı

akşamda
1 tahta kaşık bulgur pilavı
2 tahta kaşık taze fasulye
cacık ve yeşillik yiyecem

bu arada 69 olmuşum çok şükür, 2. ayım bitti, darısı diğer kilolarımın başına:64::64::64:

hosbulduk canim tesekkür ederim bence cok iyi 2 ayda 6 kilo vermen saglikli olmasi önemli olan kas kaybi olmasinda vücütta önemli olan incelmek:9:evet farmasi harika bence fikirleri cok hosuma gidiyor motive etmesi falan herkese cvp yaziyor birde kimseyi cvpsiz birakmiyor saolsun hep okudum ben bu arada sanada tsk ederim sicak karsilaman icin:69:

herkese merhaba

bugünkü menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
1kk beyaz peynir
salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı bal

ara 3-4 kuru kayısı, kuru üzüm

öğlen 1 küçük tabak az yağlı patates salatası,
yoğurt
1 kk peynir
1 çatal kek

ara 3 kuru kayısı

akşamda
1 tahta kaşık bulgur pilavı
2 tahta kaşık taze fasulye
cacık ve yeşillik yiyecem

bu arada 69 olmuşum çok şükür, 2. ayım bitti, darısı diğer kilolarımın başına:64::64::64:

kolay gelsin canim insallah:66:

hosbulduk canim tesekkür ederim bence cok iyi 2 ayda 6 kilo vermen saglikli olmasi önemli olan kas kaybi olmasinda vücütta önemli olan incelmek:9:evet farmasi harika bence fikirleri cok hosuma gidiyor motive etmesi falan herkese cvp yaziyor birde kimseyi cvpsiz birakmiyor saolsun hep okudum ben bu arada sanada tsk ederim sicak karsilaman icin:69:

rica ederim:16:
evet canım asla cevapsız bırakmıyor sağolsun

sanırım hep yağdan verdim çünkü incelme 6 kilodan daha fazla duruyor, herkes 10 kilo garanti vermişsindir diyor

daha önce şok diyetlerde kısa sürede 5-10 kg verdim ama bu kaadar incelmedim, sanırım onlar kasdandı ve çok çabuk geri aldım:59:

neyse bu sefer yavaş ve emin adımlarla yürüyorum:61:

Merhaba kızlar,dün giremedim hemen menülerimi paylaşıym

Dün

kahvaltı
tahin pekmez
peynir
1 kupa 5i 1 yerde

Ara
35 gr ve 130 kalorili bir çikolata
2-3 badem
1 kuru incir

Öğle