merhabalar farmasi ve hanimlar farmasi gercekten cok taktir ettim seni kilo vermen ve bu konuda diyet konusunda bayagi iyi fikirlerin var uzun süredir takip ediyorum sizleri ama cekindim yazmaya dedim bugun yazicam bende ocak ayinda diyete basladim boyum 1,63 kilom 1.64dü,57 e kadar indim ama hedefim 53-54 olmak bayagi ugrastim gram oynamadi son aylarda bende iki hafta ara verdim ve yine basladim diyete pazartesi günü hedef 4 kilo daha vermek ondan sonra insallah bende koruycam kilomu banada yardimci olursaniz cok sevinirim..umarim kilo vermek isteyen arkadaslarda basarili olurlar.
bugunkü yediklerim siralayim hemen :
Sabah:müsli yedim icine bir kuru kayisi,bir kuru incir,5 badem,iki kuru hurma,bir kuru erik attim az yagli sütle yedim onu,iki cilek
ara malesef yokdu isdeydim cünkü isden gelince hemen ögle yedim.
öglen:yarim kase salata cok yagliydi salata ondan yarim kase yedim
yaninda bir dilim cavdar ekmegi ve bir dilim beyaz ekmek bir dilim tavuk salami yedim cok inceydi bir dilimi 10 kalori salamin cok dikkat ederim kalorisine kadar
bir saat yürüyüs yaptim ise gidip geldim,simdilik bu kadar,ara bir avuc kuru üzüm ve bes badem yiycem aksama salatanin diger yarisini,yogurt,bir kase corba icicem
arayada yine portakal yada 100 gr cilek yiycem 3 litrede su iciyorum günlük egzersiz yapiyorum ve birazdan da tempolu yürüyüs ve bir turda kosu yapcam gelcem