Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

mavlicim listen de bir tuhaflık söz konusu değil herşeyden ama ölçülü yemişsin ne güzel işte

:
sağol canım farmasicimgeç saatte yedim diye öyle söylemiştim

günaydın ve afiyet olsun arkadaşım kahvaltı gayet güzel bence

dün yediklerim
sabah
1 yumurta
az peynir
2 dilim ekmek
maydanoz domates salatalık
çay
3ü1 arada
ara
küçük çikolatalı gofret
elma
öğlen
1 kase semiz otu yoğutla karıstırdım yedim
3 biber
1 kase mercimek çorbası
ara
10 çilek
akşam
4 yk tarhana corbası
4 yemek kasığı karnıbahar(yoğurtlu)
salatalık
ara
10 çilek
yarım muz
2.5 lt su
1 saat yürüyüş

bugün sabah tartıldığım da tartıda 55.7 yi gördüm nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam

bugün sabah tartıldığım da tartıda 55.7 yi gördüm nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam

Canım benim senin adına çooooook sevindim,başarılarının devamını diliyorum....:92::92::92::92::92::92::92:
Alışılmadık bir kahvaltı diycem,ama araların gene mükemmel....

Günaydın kızlar,bugün okul yok evdeyim sabah 7:30 da kalktım,çocuğu ve eşi gönderdikten sonra;ortalığı toplayıp süpürgeye çektim...Kahvaltı hazırladım eşime,çamaşırları toplayıp ütüye giriştim,yemeği ocağa koydum şimdi de bulaşıkları makineden çıkarıcam....Öfffffffff beeeeee!!!!!!Birzadan da çarşıda kermes var öğle menümü orda yapıcam....3 arkadaş gidicez bu arada 3müzde diyetteyiz yürrüüyüş arkileri benim....

Kahvaltım

2 dilim kepek ekmek
közlenmiş kırmızı biber
accık beyaz peynir
2 zeytin
1 yk menemen
1 kuru kayısı
3 badem içi
1 tane muska
domat,salatalık
1 çk tahin pekmez

Ara:1lt su

Canım benim senin adına çooooook sevindim,başarılarının devamını diliyorum....:92::92::92::92::92::92::92:

Alışılmadık bir kahvaltı diycem,ama araların gene mükemmel....
sağol canım hep beraber zayıflayacağızzzzzzz burda

masallah ne hamaratsın böyle sabah sabah bir sürü iş yapmışsın
kermeste de simdi hep hamur işi felan olur cok yime haaa

yok canım bencede çok abartılı değil, neyse gelmeyince çok yediğini anlarız bundan sonra
tebrik ediyorum ne güzel, korumadayken kilo vermek
çok güzel ve ölçülü canım
çok güzel canım listen
tebrik ediyorum maşallah darısı başımıza inşallah

afiyet olsun canım

herkese merhaba

sabah 2 dilim tam bbuğday ekmeği arasına 2 dilim kaşarla yağsız tost

ara
2 kru kayısı
1 tutam kuru üzüm

öğlen
1 biber dolma
1 yumurta büyüklüğünde haşlanmış patates
2 parmak patates kızartma
domates salatalık

ara yarım piko

akşamda

kabak yemeği ve yoğurt yiyecem

öptüm hepinizi

Kızlar geldim ama öldüm valla yürüyerek gittik 30 dakika yürüdük
kermeste ayrıca öğle menüm
1 ayran
1 gözleme(peynirli)
1 tane de içli köfte

yedikten sonrada 1 saat yürüdük ayaklarım ağrıdı akşama bişi yemeyi düşünmüyorum valla belki meyve yerim sadece

hoşgeldin canım kahvaltı mükemmel
tüm liste bence çok şık
işte budurrrrrr harikasınnnnnnnnn tebriklerrrrrrr

kahvaltı çok şık muska dediğin nedir canım?
hepsi çok güzel patatesleri bileeeeee

harika bir menü ve de harika spor olmuş gidiş ve geliş

kahvaltı çok şık muska dediğin nedir canım?

muska :açıklıym bastık falan da derler kayısı pestilinden ortasına antep fıstığı sarılır ve yersin tatlı bi şey....Çok lezzetli http://www.loncatel.com/yoresel/images/fistikli%20%20pestil%20sarma.jpg için Google Görsel Sonuçları muska şeklini düşün....

harika bir menü ve de harika spor olmuş gidiş ve geliş [/QUOTE]

Evet yedim ama bir de bana sor midem ağrıd diyebilirim kendimi şu an 10 kilo almış gibi hissediyorum...Yemeseydim daha iyiydi galiba ama senden harika sözcüğünü duymak iyi geldi valla

Evet yedim ama bir de bana sor midem ağrıd diyebilirim kendimi şu an 10 kilo almış gibi hissediyorum...Yemeseydim daha iyiydi galiba ama senden harika sözcüğünü duymak iyi geldi valla[/QUOTE]

güzel yeni bir tat daha öğrenmiş olduk sayende canım afiyet olsun

iyi akşamlar arkadaşlar bugün yediklerimi yazamıycam neyazıkki hemen çok yedim sanmayın aslında çok da yemedim ama yediklerim midemde durmadığı için bana bir etkisi olacağını sanmıyorum kızlar kusura bakmayın midenizi bulandırmak istemezdim bir nevi midemi yıkadım sayılır
bugün ruhumu teslim ediyordum nerdeyse üşütmüşüm heralde:94: acillik oldum neyse herkese hayırlı geceler

bitki çayı

kahvaltı 1kk peynır
1 dlm ekmek
1 zeytın
3 fındık
3badem
1 slatalık
3 bıberkırmzıs yeşil yeşil
1 kıvı
1 tutam maydonz

ara 2 slatalık
2 kuru kaysı

öğlen nohut 6 yk
domates
salatalık
hashaslı mayalı ekmek 1 dılım

ara 200 kakolu süt

pazardan geldım 6cılek
5cagla
4yenıdunya

aksam yoort cırbası 1 kepce
5 yk nohut
2 kasık yoort
1 dılım ekmek
salatlık maydonoz

ara 7 yenıdunya
6 cağla

2.5 itre su yeşil çay2 fıncan

ve hoooppp yatak

günaydın arkadaşlar:

dün öğlen:

2 kepçe mercimek corbası
1 dilim çavdar
salata ayran

akşam:

7 yk makarna
salata
ayran

akşam tiyatroya gidecektik gec kaldıgımız için biraz özensiz oldu yemegim makarna yediğim için ekmek yemedim

kahvaltım:
250 ml su
1 kayısı
1 haşlanmış yumurta
1 yk lor
5 zeytin
1 çay kaşığı erik leçeli
1 tatlı kaşıgı kadar helva
1 dilim çavdar
2 br çay

1 lt suyumu içmiş bulunuyorum evi temizledim bu sabah yoruldum baya akşamda yürüyüşe cıkacagız eşimle ve parkta spor yapacagız görüşürüz yeniden kızlar

Son düzenleme:
canım hiç kıyamam sana öncelikle elbette sağlık bitanem Rabbim şifalar versin...
sana önerim bol bol nane limon kaynat iç çok iyi gelir mide sorunlarına üşütmeye özelikle

afiyet olsun bütün liste çok şık olmuş

hepsi çok güzel canım

bence hiç abartmamışsın canım, akşam değil ki öğlen, bide üstüne yürümüşsün, oh gitmiştir o
insan farketmiyo ama mide nasıl küçülüyo dimi, biraz çok yesek patlıcak gibi oluyor, eskiden kaç gözleme yerdim, hey gidi günler hey
Evet yedim ama bir de bana sor midem ağrıd diyebilirim kendimi şu an 10 kilo almış gibi hissediyorum...Yemeseydim daha iyiydi galiba ama senden harika sözcüğünü duymak iyi geldi valla[/QUOTE]
ben biliyorum muskayı, kendimle iftihar ediyorum, bilmediğim gıda maddesi yoktur

geçmiş olsun canım yaa, allah korusun, neyse çıkarmak iyi gelmiştir, tekrar geçmiş olsun tatlım

Son düzenleme:
herkese merhaba

bugünkü menüm

sabah
1 kase meyveli müsli, 1 bardak süt

ara 3 kuru kayısı, bir tutam kuru üzüm

öğlen

1 tahta kaşık kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
1 çatal kek

ara 2 kuru kayısı, 5-10 tane kuru üzüm

akşamda kahvaltı yapmayı düşünüyorum omletli:44:

farmasi bugün hep tansiyonum düşüktü sanki tatlım yaa, başım döndü hep, niye acaba:44:
az mı yiyorum ki yoksa havalardan mı:44:

etrafımda diyette olmayan insanlarda tansiyon düşüklüğünden yakınıyorlar bence bu mevsimsel kaynaklı bir düşüş olsa gerek geçiş dönemlerinde özellikle de ilkbaharda insan bir değişik olur ara ara kalp çarpıntısı olur tansiyon düşüklüğü mide bulantıları baş dönmeleri vs çok sık oluyorsa bir doktora gitmen de fayda var ... ama panik yapma sakın.

sana tavsiyem kahvaltını çok güçlü yap
aralarını kan yapıcı enerji verici doğal kuru meyvelerle yap.
bal pekmez gibi doğal tatlı besin gruplarını tüket
kuru bakliyat et süt sebze meyve tüketimine çok çok özen göster
bol su iç
evde limonata yap iç
salata tüket vitamin mineral açısından zengin çünkü.
uyku düzenine dikkat et.
baharda havadaki elektrik yükü de havaların kararsızlığı da bizi hem fiziken hem ruhen illaki etkiler canım. sadece panik yapma istersen kan tahlili yaptırıp vitamin mineral takviyesi gerekiyorsa destek olarak doktorun yazmasını isteyebilirsin.

kalkınca
250 ml su
1 kuru kayısı

kahvaltı
1 /2 tost ( 1 dilim kepek ekmek, 1dilim kaşar peyniri ,ketçaplı )
4 zeytin
2 tk bal
250 ml çay

ara : 1 limonlu bisküvi

öğlen menüm

3 yk makarna
2 yk menemen
2 kepçe nohutlu tarhana çorbası

ara: 200 ml su
1 elma
1 portakal

ara: 1 kk kıymalı pide
300 ml su

ara: 2 kuru üzüm
2 badem
4 fındık
20 beyaz leblebi

ara. 300 ml su

akşam menüm

4 yk nohutlu bulgur pilavı
1 tavuk baget
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
3 adet taze soğan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…