Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

super tam aradığım konu 64 kiloyum ve 54 kilo olmak istiyorum 1 yaşında kızım var hamilelik ve doğum sonrasında yeme alışkanlığım çok değişti bu yüzden kilo veremiyorum ama kararlayım yarından itibaren size katılcam kızlar

rica ederim canım benim ahh bende insem ideal kiloma bende çoğaltsam azcık senin gibi
inşallah canım tüm kalbimle istiyorum sizlerin de dilediğiniz kiloya inmenizi.....

mavlicim ben senin bu listende inan bir tuhaflık görmedim tam benlik herşeyden yemişsin ama ölçülü bu çok güzel.
bir de ara öğünlerinde elmadan faydalan derim.
bol bol su içmeni de tavsiye ediyorum inanıyorum çok sağlıklı bir şekilde kilo vereceksin.

tek kelimeyle harikasın
tam bir örnek menü olmuş bence herşey var içerisinde.
süt tahıl et sebze meyve gruplarını mükemmel bir oranda görüyoruz ya çok hoşuma gitti gerçekten. tam benlik bir liste.
örneksin canım.

o sure zarfındaa ıstıfınızı bozmadann kılo vermıssınızz ıstıkrarınızı tebrık edıorumm
çok teşekkür ederim canım .darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
ya kızlar anlamadım ben sizi ölçünüz tahta yemek kaşığı mı yoksa yemek yediğimiz corba kaşığımı????????
canım benim kaşık ölçüm bildiğimiz yemek yediğimiz metal kaşık .
Ablam yahu iyi ki açmışsın bu konuya.Benim için çok yol gösterici oldu.Çoğu soruma cevap buldum
canım çok sevindim , çok mutlu oldum demek doğru yoldayım.

kilo verme işi bir tarafa sağlık için özellikle kalp damar kastalıkları için margarin yenmesini tavsiye etmem bitanem. tabi biraz da bu damak zevki işi. saygı duyuyorum tatlım.
spor da güzel kahve miktarı çok olmamış mı ?:26:
ara öğünlerinde de meyveye ağırlık vermeni tavsiye ederim canım.

arA
yarım çokoprens..
bugün 2.5 litre su içtim..
farmasicim üşenmeyip menülerimizi değerlendirdiğin için sonsuz teşekkürle cnm..
Allah razı olsun..
[/B

sizlerden de Allah razı olsun canım . zevkle yazıyorum gerçekten.

hoşgeldin canım
kızına da Allah hayırlı ömürler versin.
canım güle güle büyüt.

gerçekten böyle başarı yazılarını okudukça biraz daha gaza geliyorum
bende 1 ay 5 gündür falan diyet + spor yapıyorum 4.5 - 5 kg gibi bir kilo verdim. hala devam etmekteyim. inş. bende amacıma ulaşırım ve herkes ulaşır. başardığım gün bunu sizlerle paylaşıcam biliyorum ki kısa zamanda benimde bir başarı öyküm olacak. Allah'ım herkesin yardımcısı olsun. lütfen kararlarınızdan vazgeçmeyin. kendinize bahaneler bulmayın. herşey bizim elimizde.
sizi tebrik ediyorum :81:

aramıza hoşgeldin arkadaşım Rabbim kolay bir şekilde kilo vermeyi nasip etsin ki burada farmasi arkadaşımızla kolay olacağınıda biliyorum yeterki sen pes etme hayırlı günler canım

canım seni tebrik ederim ne güzel bir programla önemli bir başarı elde etmişsin. devamının sağlıkla gelmesini dilerim.

aramıza hoşgeldin arkadaşım Rabbim kolay bir şekilde kilo vermeyi nasip etsin ki burada farmasi arkadaşımızla kolay olacağınıda biliyorum yeterki sen pes etme hayırlı günler canım

canım mavlicim çok teşekkürler

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim "mavli" emin ol çok ama çok hoşbuldummmm
Güzel dileklerin için teşekkür ederim bu duaya kocaman bir AMİN demek istiyorum
Rabbim herkesin yardımcısı olsun. istedikten sonra oluyor gerçekten.

canım seni tebrik ederim ne güzel bir programla önemli bir başarı elde etmişsin. devamının sağlıkla gelmesini dilerim.

Çok teşekr ederim "farmasi" devam ediyorum çok şükür sağlığım tansiyonum vs. gayet yerinde. haftada 5 gün 10km yürüyorum koşu bandında. sonrasında ufak tefek egzersizler mekik, bel hareketi falan. yediklerime dikkat ediyormuyum? evet. sadece ekmek tüketimini kestim yeşil elma ve salatalık tüketimini arttırdırdım. akşam yemeğimi en geç 6-7 gibi yiyorum ve kendim için özel yemek yapmıyorum ne pişirdiysem ondan yiyorum doymadan kalkıyorum :) bi süre sonra zaten tok olduğumu hissediyorum. meyve su ve 5'i bi yerde çayımı demleyip gün boyu tüketiyorum. inanın ki bunun adı diyet değil "SAĞLIK". öyle mucize bi kilo vermedim ama inanın okadar hafifim ki merdiven çıkarken zorlanmıyorum koşarken nefesim kesilmiyor. rahatım ya daha sı var mı? ve dediğim gibi mucize bi kilo vermedim ama aşırı inceldim. bunu sanırım spora borçluyum. isterseniz günlerce diyet yapın yada yemeden içmeden kesilin. normal hayatınıza dönünce fazlasını alıyorsunuz. sporla verilen kilo sağlıklı kesin ve geri dönüşü biraz zor. kaybettiğim her gram bana öyle çok moral oluyorki. her pazar günü tartırılıyorum. ve tartı gram gram azalırken ben kat kat yükseliyorum. herkes önce sağlık için sonra güzellik için zayıflasın inanıyorumki hepiniz böyle düşünüyorsunuz. ve artık damağımın tadacağı iki dkklık zevkler için hayallerimden vazgeçmeye hiç niyetim yok. Allah herkese sağlık sıhat versin.

Son düzenleme:

merhaba canım hoşgeldin aramıza
sana bu yolda başarılar diliyorum, çok güzel paylaşımlarda bulunuyoruz biz

okuldan geldim canlar.Nessfit yeme niyetindeyim:26:

afiyet olsun canım, nesfit benimde kurtarıcım. yemek yoksa doyurucu ve sağlıklı

hoşgeldin canım, bebeğini sağlıkla büyüt, çok fazla bi kilon yok dikkat edersen kolaylıkla verirsin

mavlicim çok güzel canım bence de abartı bişey yok, hem zaten hedefine de az kalmış

bende çok beğendim canım yemeğini, et, ot ne ararsan var

spor ve listen çok güzelde 3 ü 1 arada şekerli yaa ondan biraz kalorili canım
bende kahve tiryakisiydim azalttım allahtan ben şekersiz içiyorum

herkese merhaba

bugünkü listem

sabah, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, 1kk peynir, 2 zeytin, 1 dilim ekmek

ara 1 yeşil elma, 2 burçak bisküvi, 1 dilim kek:78:

öğlen 2 tahta kaşık tavuk sote, 1 dilim peynir( arkadaş yiyoduda), söğüş domat, salatalık, 1 dilim ekmek

ara 1 salatalık

akşamda 2 tahta kaşık patlıcan yemeği ,yoğurt, ekmek yicem

nasıl:44:

Selamlarrrr,okuldan geldim biraz yoruldum ama çoook iyyim..Hava güzel olunca üstüme bi güzellik çöküyor valla...Accık güneş yüzü gördük bugün....

Yediklerim ve yiyeceklerimmm

Kahvaltı(7:00)

1 kupa 5i 1 yerde
1 dilim tam buğday ekmeği
1çk reçel+tahin pekmez
1/2 kk peynir
2 zeytin
1 küçük domates

Ara(10:00)
1 yeşil elma

Öğle(12:00)

1 tane ayran
yağsız kaşarlı tost(kepek ekmeği ile)

ara(15:30)

1 yeşil elma

Akşam(17:00)
2 yemek kaşığı fasulye
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
ve közlenmiş patlıcan,biber ve soğanla yapılan azıcık zeytinyağlı salata
1 dilim de kemek...

Bugün su içemedim Farmasiciğim okuldaydım çünkü ...

Güzel bence...Ama keke diyecek yok iyi yapmışsın arada kaçamaklar zevkli oluyor....Ekmeğinde çok dengeli ...

merhaba canım yediklerin içtiklerin sporun herşeyin çok güzel.
ya ben yazını okurken ruh ikizim mi yaşmış diye içimden geçirdim.
sanki kendimi karşımda buldum
seni azmin ve sabrından dolayı kutluyorum ve bu yaşam boyu başarı ile sürmesini dilediğim yolculuğunda hep güzel haberlerini almak umuduyla başarılar diliyorum canım :13:

tek kelimeyle süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:13:

bence diyetisyenler sizlerin listelerine bir göz atmamalılar diye düşünüyorum.çok başarılı buldum
suyu da bundan sonra yatana kadar 2 lt kadar içmeye bak canım o kadar.

bence diyetisyenler sizlerin listelerine bir göz atmamalılar diye düşünüyorum.çok başarılı buldum
suyu da bundan sonra yatana kadar 2 lt kadar içmeye bak canım o kadar.

Valla senin önerilerin tatlım...Senin yönlendirmelerin ve uyarılarınla...

çoooooook teşekkür ediyorum inş. hepimiz hepbirlikte başarılara ilerleriz cnm. herkes MuTLu olsun :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…