Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farmasi akşam yemeği yemedim ama aradan sonra baya atıştırdım yaaa
5 badem,1 incir,bir tane fındıklı pestil(bu en suçlu olanı)Az öncede oğluma yemek hazırladım acccık pidenin içine 1 köfteyle 2 patates yedim valla napim???Tüh yaaaaa:2:
vakit henüz çok erken bence 1 kepçe çorba yoğurt domates salatalık
yiyebilirsin kendini aç hissediyorsan.
açlıkla fazlalıklarımızı gönderemeyeceğimiz kesin . onun için mutlaka gözümüzün de gönlümüzün de midemizin de tok olması lazım ki hiç açlık krizlerine girmeden kan şekerimiz düşmeden ,kan şekerimizi dipe vurdurup olmadık şeylere saldırmadan . hem de büyük bir zevkle hiç aç kalmadan kilolarımızı gönderelim bitanem diyorum.Evet farkındayım ama canım şu an bişi istemiyor,artık akşam meyveyle falan halledicem...Canım benim bende çok yedim diye dertleniyordum ama hala hakkım var dimek ki...Bizim aç kalmamıza hiç gönlün razı değil dimi....İyi ki bu topiği açtın bağımlısı oldum sağol vallahi...Allah razı olsun senden öğretmenim...
slm farmasi
dün ve bugün yediklerimi utanarak yazıyorum
dün sabah 1.5 pohaca yedim öğlen yarım kıymalı pide -ara kurabiye 2-3 tane kısır yedim akşam balık ve normal ekmek yedim bugün sabah yine 1 pohaca yedim öğleye kadar 1 pohaca daha yedim kurabiye yedim öğlen dünden kalmıstı yarım kıymalı pide yedim-ara 2 kurubaiye 1fincan 3ü1 arada içtim yarım browni yedim akşam da 1 kepçe tarhana corbası yarım balık salata yedim(((
2 aydır iyi giderken ne oldu anlamadım yaaaaa.(((((((
dün misafirim vardı kendimi tutamadım üfffffff(
slm farmasi
dün ve bugün yediklerimi utanarak yazıyorum
dün sabah 1.5 pohaca yedim öğlen yarım kıymalı pide -ara kurabiye 2-3 tane kısır yedim akşam balık ve normal ekmek yedim bugün sabah yine 1 pohaca yedim öğleye kadar 1 pohaca daha yedim kurabiye yedim öğlen dünden kalmıstı yarım kıymalı pide yedim-ara 2 kurubaiye 1fincan 3ü1 arada içtim yarım browni yedim akşam da 1 kepçe tarhana corbası yarım balık salata yedim(((
2 aydır iyi giderken ne oldu anlamadım yaaaaa.(((((((
dün misafirim vardı kendimi tutamadım üfffffff(
tabiki canım öyledir. troidlerin konusunda bir uzman yardımı alıyor musun?almıyorsan bence bu sorunun üzerine uzman yardımı almakla başla derim. sağlıkla kal canım
3-4 kg gibi kilo verme sorunum olduğu icin triod anlayamadım başka bi rahatsızlık sebebiyle troid bezlerimin calışmadığını öğrendim ve endokrinoloji bölümüne gittim..doktor çalışmıyor dedi ilaç verecekti bende bitkilerle hallederim dedim ama yok gerçekten de metabolizma duruyormus..normalde ben geçen seneye kadar dikkat edince cok rahat kg veriyordum bu sefer olmuyor.. bugun saçma sapan beslendim zaten..
neyse yine de ben ilaçsız dereotu kürüyle bol maydonozla vs halletcem mutlaka 3-4 kg vereceğime inanıyorum.. biraz sporu hayatıma katınca MUTLAKA OLACAK..
tabiki canım öyledir. troidlerin konusunda bir uzman yardımı alıyor musun?almıyorsan bence bu sorunun üzerine uzman yardımı almakla başla derim. sağlıkla kal canım
3-4 kg gibi kilo verme sorunum olduğu icin triod anlayamadım başka bi rahatsızlık sebebiyle troid bezlerimin calışmadığını öğrendim ve endokrinoloji bölümüne gittim..doktor çalışmıyor dedi ilaç verecekti bende bitkilerle hallederim dedim ama yok gerçekten de metabolizma duruyormus..normalde ben geçen seneye kadar dikkat edince cok rahat kg veriyordum bu sefer olmuyor.. bugun saçma sapan beslendim zaten..
neyse yine de ben ilaçsız dereotu kürüyle bol maydonozla vs halletcem mutlaka 3-4 kg vereceğime inanıyorum.. biraz sporu hayatıma katınca MUTLAKA OLACAK..
çok geçmiş olsun canım . inşallah herşey dilediğin gibi olur.....
evet canım maalesef biraz değil bayağı abarttım ama bırakmayacağım tam gaz yola devamCanım benim biraz abartmış mısın ne?Ama geç kalmış değilsin ya da diyet bitmiş değil....Evet bunları yedin ve gitti bitti sakın diyeti bırakıym deme.Benim yaptığım en büyük hata pazartesi başlıyor çarşamba bişi yiyor aman nasıl olsa yedim diyerek bu işi bırakmamdı.Sakın sen bu hataya düşme kaldığın yerden devam....Üzme kendini olan olmuş sonuçtaaa boşver yediklerinden pişmanlık duyma....
ve aleyküm selam canım aynen neyusaya katılıyorum .
arada bu tarz beslenmeler olabilir. iş kontrolümüzden çıkmış gibi olabiliriz ama bu diyeti ya da doğru beslenme tarzını bir kenara tamamen bırakacağız anlamına asla gelmez. aynen kaldığımız yerden devam edeceğiz en güzeli bu . bol bol su içmeni yarın salata yoğurt çorba sebze yemekleri ya dakahvaltı tarzında beslenerek dengelemeni tavsiye ederim. ama sakın aç kalmayı düşünme bile . metabolizma hızını boş yere düşürmenin anlamı yok canım kolay gelsin.
merhabalar,bugün yediklerim:
Sabah kalkınca 1 bardak ılık su içtim(bu arada 7.30da kalktım)
Kahvaltı(10:00)
1 bardak çay
2 dilim kepek ekmeği
1kk tulum peyniri
1 ceviz
1 incir
4 badem
çok az biberli yumurta
bol maydanoz ve bol nane
Ara(12:00)
1 avuç leblebi,6-7 kuru üzüm4-5 tane form çubuk
Öğle ya da ara(14-15:00)
1 muz
1 tambuğday ekmeğinin üzerine 1 çk reçel
yine 1 avuç leblebi ve 7-8 tane kuru üzüm
1 çilekvw 1 kupa 5i 1 yerde
Akşam(17:00)
4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye
4 kaşık bulgur ilavı
1 kepçe mercimek çorbası(belki içmem)
3-4 kaşık yooort
Yatmadanda 1 bardak süt ve 1 porsiyon meyve....
Bugün doymak bilmedim açıkçası
GEÇMİŞ OLSUN CANIM, tez zamanda sorunun çözülür inşallah
sabah kalkınca
500 ml ılık su
kahvaltı menüm
1 dilim kepek ekmek
1.5 tk tahin -pekmez
2 dilim kaşar peyniri
1 kuru kayısı
1 ceviz
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay
ara: 100 ml çay
ara:100 ml çay
ara: 100 ml çay
1 adet limonlu-kepekli bisküvi
öğlen menüm
1 dilim beyaz ekmek
1 yumurta (tavada tereyağında)
1 üçgen peynir
2 kuru kayısı
2 ceviz
2 tk tahin-pekmez
250 ml şekersiz çay
ara: 200 ml çilekli süt
ara: 1 elma
ara:500 ml su
10 adet dut kurusu
ara:250 ml su
2 adet antep fıstıklı bitter çikolatalı draje
1 yaban mersini kurusu
akşam menüm
1 tavuk pirzola
3 yk makarna
3 yk bakla
4-5 yk yoğurt
ara: 2 badem
3 antep fıstığı
ara: 1 elma
250 ml su
3 antep fıstıklı bitter çikolatalı draje
ara:1 elma
250 ml su
afiyet olsun canım yine çok güzel menün
evet canım maalesef biraz değil bayağı abarttım ama bırakmayacağım tam gaz yola devam
tesekkür farmasi bende aynen senin gibi düşünmüştüm kahvaltı tarzı hafif beslenmeyi
bencede arada olur böyle kaçamaklar, insanın canı bazen çok istiyor, önemli olan yola devam edip kaçamakları çok sık yapmamak
merhabalar,bugün yediklerim:
Sabah kalkınca 1 bardak ılık su içtim(bu arada 7.30da kalktım)
Kahvaltı(10:00)
1 bardak çay
2 dilim kepek ekmeği
1kk tulum peyniri
1 ceviz
1 incir
4 badem
çok az biberli yumurta
bol maydanoz ve bol nane
Ara(12:00)
1 avuç leblebi,6-7 kuru üzüm4-5 tane form çubuk
Öğle ya da ara(14-15:00)
1 muz
1 tambuğday ekmeğinin üzerine 1 çk reçel
yine 1 avuç leblebi ve 7-8 tane kuru üzüm
1 çilekvw 1 kupa 5i 1 yerde
Akşam(17:00)
4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye
4 kaşık bulgur ilavı
1 kepçe mercimek çorbası(belki içmem)
3-4 kaşık yooort
Yatmadanda 1 bardak süt ve 1 porsiyon meyve....
Bugün doymak bilmedim açıkçası
afiyet olsun canım, bence iyi menün
herkese merhaba
sonunda adet oldum rahatladım, bakalım bitince kaç kg gelcem:44:
bugün sabah, 1 kk peynir, 3 zeytin, domat, salatalık, biber, 2 çk bal, 2 dilim ekmek
ara 1 yeşil elma
öğlen 2 kaşık kabak yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek
ara 2 kuru incir
akşamda çok az yağlı tavuk sote, salata, yoğurt, 1 dilim ekmek
yatmadan da süt yada portakal
öpüyorum hepinizi
herkese merhaba
sonunda adet oldum rahatladım, bakalım bitince kaç kg gelcem:44:
bugün sabah, 1 kk peynir, 3 zeytin, domat, salatalık, biber, 2 çk bal, 2 dilim ekmek
ara 1 yeşil elma
öğlen 2 kaşık kabak yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek
ara 2 kuru incir
akşamda çok az yağlı tavuk sote, salata, yoğurt, 1 dilim ekmek
yatmadan da süt yada portakal
öpüyorum hepinizi
selamm :) akşam ne yesem yahu? karar veremedim.Hem hafif hem doyurucu.Annem ıspanak yapayım dedi ama sevmem ki