Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım tüm kalbimle istiyorum sizlerin de dilediğiniz kiloya inmenizi.....rica ederim canım benim ahh bende insem ideal kiloma bende çoğaltsam azcık senin gibi
hayırlı akşamlar farmasicim ben bugün tüm gün dışardaydım sabah ayrı öğleden sonra ayrı programlarım vardı ve şuan sırtım ikiye ayrılıyor ama inan buraya yazmadığım için suçluluk hissettiğimden yazıyım dedim menüm çok iyi olmasada kötünün iyisi ah bu hafta dağıttım toparlayamıyorum 8:30 domat salatalık biber peynir zeytin 2 tk tahin pekmez 2 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay 13.00 2 kepçe tarhana çorbası 1 tahta kaşık nohutlu bulgur pilavı 1 yk kıymalı patlıcan oturtma 17.30 3 yk kısır 2 kk muhallebi 1 tane sigara böreği 1 su bardağı meyve suyu :44:
tek kelimeyle harikasınslm kızlar
öğlen:
1 dilim ekmek
7 yemek kaşığı zeytin yağlı taze fasulye
yeşil salat
ayran
ara:500 ml su
4 kuru kayısı
1 elma
akşam:
1 dilim ekmek
4 ızgara köfte (avuç içinden küçük)
1 közlenmiş biber
1 domates
1 salatalık
yarım söğüş soğan
ayran
böyle kızlar umarım cok yememişimdir ama fazla bile geldi diyebilirim
farmascim yorumlarını bekliyorum
çok teşekkür ederim canım .darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.o sure zarfındaa ıstıfınızı bozmadann kılo vermıssınızz ıstıkrarınızı tebrık edıorumm
canım benim kaşık ölçüm bildiğimiz yemek yediğimiz metal kaşık .ya kızlar anlamadım ben sizi ölçünüz tahta yemek kaşığı mı yoksa yemek yediğimiz corba kaşığımı????????
canım çok sevindim , çok mutlu oldum demek doğru yoldayım.Ablam yahu iyi ki açmışsın bu konuya.Benim için çok yol gösterici oldu.Çoğu soruma cevap buldum
ya ben ekmeği çok seviyorum bazan böyle kaçıyo işte..
bide yağ sürmesini çok severim en aza indirmiş halim bu cnm eskiden çok sürerdim..
bide becelin yağları yüzde 45 yağlı diyo cnm ne kadar doğru b,lemem.
ben kilo verirken bile az az yiyodum valla..
spor da güzel kahve miktarı çok olmamış mı ?:26:benim ölçümde yemek kasığı:13:
bugünkü listem
sabah
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
domates
cay
3ü1 arada
ara yarım kepek ekmek azcık peynir
kahvaltında salatalık zeytin bal ya da pekmez kuru meyve badem fındık ceviz gibi E vitaminince zengin yiyeceklerden istifade etmeni öneririm.
öğlen
4 yk melemen
yoğurt 1dilim ekmek
öğlen menemenin yanında salata bir de çorba iyi giderdi canımcım.
ara
form mısır pirinç patlağı 2 tane
3ü1 arada
aksam
balık
yumurtalı salata
simdi bi 3ü 1 arada daha içcem
biraz çilek yerim
2 litre su içtim
birde 1 saat yürüyüş
30 dk. plates yaptım
2 bardakta 5i1 yerde bitki çayı içtim
arA
yarım çokoprens..
bugün 2.5 litre su içtim..
farmasicim üşenmeyip menülerimizi değerlendirdiğin için sonsuz teşekkürle cnm..
Allah razı olsun.. [/B
super tam aradığım konu 64 kiloyum ve 54 kilo olmak istiyorum 1 yaşında kızım var hamilelik ve doğum sonrasında yeme alışkanlığım çok değişti bu yüzden kilo veremiyorum ama kararlayım yarından itibaren size katılcam kızlar
aramıza hoşgeldin arkadaşım Rabbim kolay bir şekilde kilo vermeyi nasip etsin ki burada farmasi arkadaşımızla kolay olacağınıda biliyorum yeterki sen pes etme hayırlı günler canımgerçekten böyle başarı yazılarını okudukça biraz daha gaza geliyorum
bende 1 ay 5 gündür falan diyet + spor yapıyorum 4.5 - 5 kg gibi bir kilo verdim. hala devam etmekteyim. inş. bende amacıma ulaşırım ve herkes ulaşır. başardığım gün bunu sizlerle paylaşıcam biliyorum ki kısa zamanda benimde bir başarı öyküm olacak. Allah'ım herkesin yardımcısı olsun. lütfen kararlarınızdan vazgeçmeyin. kendinize bahaneler bulmayın. herşey bizim elimizde.
sizi tebrik ediyorum :81:
gerçekten böyle başarı yazılarını okudukça biraz daha gaza geliyorum
bende 1 ay 5 gündür falan diyet + spor yapıyorum 4.5 - 5 kg gibi bir kilo verdim. hala devam etmekteyim. inş. bende amacıma ulaşırım ve herkes ulaşır. başardığım gün bunu sizlerle paylaşıcam biliyorum ki kısa zamanda benimde bir başarı öyküm olacak. Allah'ım herkesin yardımcısı olsun. lütfen kararlarınızdan vazgeçmeyin. kendinize bahaneler bulmayın. herşey bizim elimizde.
aramıza hoşgeldin arkadaşım Rabbim kolay bir şekilde kilo vermeyi nasip etsin ki burada farmasi arkadaşımızla kolay olacağınıda biliyorum yeterki sen pes etme hayırlı günler canım
aramıza hoşgeldin arkadaşım Rabbim kolay bir şekilde kilo vermeyi nasip etsin ki burada farmasi arkadaşımızla kolay olacağınıda biliyorum yeterki sen pes etme hayırlı günler canım
Çok teşekr ederim "farmasi" devam ediyorum çok şükür sağlığım tansiyonum vs. gayet yerinde. haftada 5 gün 10km yürüyorum koşu bandında. sonrasında ufak tefek egzersizler mekik, bel hareketi falan. yediklerime dikkat ediyormuyum? evet. sadece ekmek tüketimini kestim yeşil elma ve salatalık tüketimini arttırdırdım. akşam yemeğimi en geç 6-7 gibi yiyorum ve kendim için özel yemek yapmıyorum ne pişirdiysem ondan yiyorum doymadan kalkıyorum :) bi süre sonra zaten tok olduğumu hissediyorum. meyve su ve 5'i bi yerde çayımı demleyip gün boyu tüketiyorum. inanın ki bunun adı diyet değil "SAĞLIK". öyle mucize bi kilo vermedim ama inanın okadar hafifim ki merdiven çıkarken zorlanmıyorum koşarken nefesim kesilmiyor. rahatım ya daha sı var mı? ve dediğim gibi mucize bi kilo vermedim ama aşırı inceldim. bunu sanırım spora borçluyum. isterseniz günlerce diyet yapın yada yemeden içmeden kesilin. normal hayatınıza dönünce fazlasını alıyorsunuz. sporla verilen kilo sağlıklı kesin ve geri dönüşü biraz zor. kaybettiğim her gram bana öyle çok moral oluyorki. her pazar günü tartırılıyorum. ve tartı gram gram azalırken ben kat kat yükseliyorum. herkes önce sağlık için sonra güzellik için zayıflasın inanıyorumki hepiniz böyle düşünüyorsunuz. ve artık damağımın tadacağı iki dkklık zevkler için hayallerimden vazgeçmeye hiç niyetim yok. Allah herkese sağlık sıhat versin.
canım seni tebrik ederim ne güzel bir programla önemli bir başarı elde etmişsin. devamının sağlıkla gelmesini dilerim.
gerçekten böyle başarı yazılarını okudukça biraz daha gaza geliyorum
okuldan geldim canlar.Nessfit yeme niyetindeyim:26:
super tam aradığım konu 64 kiloyum ve 54 kilo olmak istiyorum 1 yaşında kızım var hamilelik ve doğum sonrasında yeme alışkanlığım çok değişti bu yüzden kilo veremiyorum ama kararlayım yarından itibaren size katılcam kızlar
hayırlı akşamlar farmasicim ben bugün tüm gün dışardaydım sabah ayrı öğleden sonra ayrı programlarım vardı ve şuan sırtım ikiye ayrılıyor ama inan buraya yazmadığım için suçluluk hissettiğimden yazıyım dedim menüm çok iyi olmasada kötünün iyisi ah bu hafta dağıttım toparlayamıyorum 8:30 domat salatalık biber peynir zeytin 2 tk tahin pekmez 2 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay 13.00 2 kepçe tarhana çorbası 1 tahta kaşık nohutlu bulgur pilavı 1 yk kıymalı patlıcan oturtma 17.30 3 yk kısır 2 kk muhallebi 1 tane sigara böreği 1 su bardağı meyve suyu :44:
slm kızlar
öğlen:
1 dilim ekmek
7 yemek kaşığı zeytin yağlı taze fasulye
yeşil salat
ayran
4 kuru kayısı
1 elma
akşam:
1 dilim ekmek
4 ızgara köfte (avuç içinden küçük)
1 közlenmiş biber
1 domates
1 salatalık
yarım söğüş soğan
ayran
böyle kızlar umarım cok yememişimdir ama fazla bile geldi diyebilirim
farmascim yorumlarını bekliyorum
benim ölçümde yemek kasığı:13:
bugünkü listem
sabah
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
domates
cay
3ü1 arada
ara yarım kepek ekmek azcık peynir
öğlen
4 yk melemen
yoğurt 1dilim ekmek
ara
form mısır pirinç patlağı 2 tane
3ü1 arada
aksam
balık
yumurtalı salata
simdi bi 3ü 1 arada daha içcem
biraz çilek yerim
2 litre su içtim
birde 1 saat yürüyüş
30 dk. plates yaptım
2 bardakta 5i1 yerde bitki çayı içtim
herkese merhaba
bugünkü listem
sabah, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, 1kk peynir, 2 zeytin, 1 dilim ekmek
ara 1 yeşil elma, 2 burçak bisküvi, 1 dilim kek:78:
öğlen 2 tahta kaşık tavuk sote, 1 dilim peynir( arkadaş yiyoduda), söğüş domat, salatalık, 1 dilim ekmek
ara 1 salatalık
akşamda 2 tahta kaşık patlıcan yemeği ,yoğurt, ekmek yicem
nasıl:44:
Çok teşekr ederim "farmasi" devam ediyorum çok şükür sağlığım tansiyonum vs. gayet yerinde. haftada 5 gün 10km yürüyorum koşu bandında. sonrasında ufak tefek egzersizler mekik, bel hareketi falan. yediklerime dikkat ediyormuyum? evet. sadece ekmek tüketimini kestim yeşil elma ve salatalık tüketimini arttırdırdım. akşam yemeğimi en geç 6-7 gibi yiyorum ve kendim için özel yemek yapmıyorum ne pişirdiysem ondan yiyorum doymadan kalkıyorum :) bi süre sonra zaten tok olduğumu hissediyorum. meyve su ve 5'i bi yerde çayımı demleyip gün boyu tüketiyorum. inanın ki bunun adı diyet değil "SAĞLIK". öyle mucize bi kilo vermedim ama inanın okadar hafifim ki merdiven çıkarken zorlanmıyorum koşarken nefesim kesilmiyor. rahatım ya daha sı var mı? ve dediğim gibi mucize bi kilo vermedim ama aşırı inceldim. bunu sanırım spora borçluyum. isterseniz günlerce diyet yapın yada yemeden içmeden kesilin. normal hayatınıza dönünce fazlasını alıyorsunuz. sporla verilen kilo sağlıklı kesin ve geri dönüşü biraz zor. kaybettiğim her gram bana öyle çok moral oluyorki. her pazar günü tartırılıyorum. ve tartı gram gram azalırken ben kat kat yükseliyorum. herkes önce sağlık için sonra güzellik için zayıflasın inanıyorumki hepiniz böyle düşünüyorsunuz. ve artık damağımın tadacağı iki dkklık zevkler için hayallerimden vazgeçmeye hiç niyetim yok. Allah herkese sağlık sıhat versin.
okuldan geldim canlar.Nessfit yeme niyetindeyim:26:
herkese merhaba
bugünkü listem
sabah, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, 1kk peynir, 2 zeytin, 1 dilim ekmek
ara 1 yeşil elma, 2 burçak bisküvi, 1 dilim kek:78:
öğlen 2 tahta kaşık tavuk sote, 1 dilim peynir( arkadaş yiyoduda), söğüş domat, salatalık, 1 dilim ekmek
ara 1 salatalık
akşamda 2 tahta kaşık patlıcan yemeği ,yoğurt, ekmek yicem
nasıl:44:
Selamlarrrr,okuldan geldim biraz yoruldum ama çoook iyyim..Hava güzel olunca üstüme bi güzellik çöküyor valla...Accık güneş yüzü gördük bugün....
Yediklerim ve yiyeceklerimmm
Kahvaltı(7:00)
1 kupa 5i 1 yerde
1 dilim tam buğday ekmeği
1çk reçel+tahin pekmez
1/2 kk peynir
2 zeytin
1 küçük domates
Ara(10:00)
1 yeşil elma
Öğle(12:00)
1 tane ayran
yağsız kaşarlı tost(kepek ekmeği ile)
ara(15:30)
1 yeşil elma
Akşam(17:00)
2 yemek kaşığı fasulye
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
ve közlenmiş patlıcan,biber ve soğanla yapılan azıcık zeytinyağlı salata
1 dilim de kemek...
Bugün su içemedim Farmasiciğim okuldaydım çünkü ...
bence diyetisyenler sizlerin listelerine bir göz atmamalılar diye düşünüyorum.çok başarılı buldum
suyu da bundan sonra yatana kadar 2 lt kadar içmeye bak canım o kadar.
merhaba canım yediklerin içtiklerin sporun herşeyin çok güzel.
ya ben yazını okurken ruh ikizim mi yaşmış diye içimden geçirdim.
sanki kendimi karşımda buldum
seni azmin ve sabrından dolayı kutluyorum ve bu yaşam boyu başarı ile sürmesini dilediğim yolculuğunda hep güzel haberlerini almak umuduyla başarılar diliyorum canım :13:
canım benim kıyamammmmmmmmmValla senin önerilerin tatlım...Senin yönlendirmelerin ve uyarılarınla...
çoooooook teşekkür ediyorum inş. hepimiz hepbirlikte başarılara ilerleriz cnm. herkes MuTLu olsun :81: