Kızlar akşam yemekten sonra 30 dk yürüdüm,15 dakika aletlerde yaptım,7 dakika bisiklet çevirdim,30 meik ve 60 kere yerimde zıpladım
Akşam da 2 şekersiz çayla 1 küçük vanilyalı gofret,birtane burçak,bir tane petibör yedim...ardından 1 meyveli soda içtim.Günlük su miktarıda 1.7 ml oldu...
Süperrr.. Suyun diyetteki önemini anlatırlardıda önemsemezdim.Geçen ünlü bir diyetisyen anlattı.Su içmezseniz sağlıklı zayıflayamazsınız diye doğruymuş..Bol sulu günler Neyusa...
Yarın işe gidecek arkadaşlar,iyi ve sorunsuz bir haftayı beraberce devirmek dileğiyle...Herkese kolaylıklar...İyi geceler...FARMASİ bu arada resimlerini çok beğendim.Yeni eklenenleri kastediyorum.Etek ayrı yakışmış bence güle güle giy tatlım...
bilmez miyim hiç bir egeli ve de özellikle uşaklı olarak afiyet olsun canımbu arada demin 1 dilim az şekerle yaplımış irmik tatlısı yedim, hesapladım 1 dilime 1 tatlı kaşığı denk geliyor:44:
akşamda keşkek yiyecem 1 kase ve salata
keşkeği biliyormusunuz?:44: buğday, kuzu eti ve tuz var sadece
canım ben epeyce çok ara öğün yapıyorum .farmasicim merhaba
arada topigini okuyorum bende suan diyetteyim istedigim kiloya inince yediklerime dikkat ederek kilomu korumaya calisicam burda sizlerin yaptigi gibi
dikkatimi ceken birsey var
gun boyunca ogun aralarinda o kadar cok ara ogunun varki gercekten cok sasirdim bazan ogun arasinda 3-4 kez ara yapiyorsun yoksa benmi yanlis goruyorum buna ragmen kilonu koruyorsun
ben ogun arasinda tek ara yapiyorum
eger ara ogunleri cogaltinca kilo vermek kolaylasiyorsa bende denesem
merhaba canım kahvaltı güzelHerkese merhabalar,Farmasi,yayaya,mavli,ecg07 ve diğer kızlarrr
Gün boyu yediklerimi paylaşıym arkadaşlar,yanlışım varsa düzeltin
Sabah(9:00)
1 bardak ılık su+1 kuru incir
10:30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurtayı maydanoz ve nanenin içine doğradım
peynir,domates,salatalık yedim,1 dilim kepek ekmeği ve yarım simitle birlikte
Ara(15:30)
1 bardak 5i 1 yerde
1 tanecik eti hoşbeş
1 kepekli bisküvi
Akşam(17:30)
5 az yağlı köfte
6 dilim patates(2 kaşık sıvı yağla baharatlayıp fırınladım)
salata,1 bardak ayran
1.5 dilim kepek ekmeği
akşam menüne kadar olan herşeye tamam diyorum dasabah
2 dilim emek
yarım kk peynir
1 tatlı kaşığı çokokrem
1 yemek kaşığı vişne reçeli
yarım yumurta
az şekerli çay
öğlen
yarım simit
1 tatlı kaşığı kadar krem peynir
akşam
1 kase şehriye çorbası
2 kaşık pataes yemeği
1 kaşık makarna(dünden kalan)
1 ince dilik çavdar ekmeği
birazdan çay içicem
vede 1 saat yürüyüşüm var..
canım insanın elbette canının tatlı istediği zamanlar filan oluyordu ya da doymak bilmediği zamanlar ama hep tartıda 100 gr bile eksik çıksam bu beni tatmin ediyordu. derken kilo vermeye başlayıp şimdi hedef kilom olan 58 kilonun da altına inince daha da işi sıkı tuttum. derken bedenim küçüldü yeni ciciler aldım aldığım cicilerin bedenleri küçüldükçe daha bir aşka şevke geldim. ve bu aşk şevk hala devam ediyor ama ben kendime yeni ciciler de alarak ödüllendirdim kimi zaman.Slm Farmasi paylaştığın tüm bilgileri okudum.Çok faydalı buldum.Teşekkür ediyorum.Bende Doğumdan sonra aldım kiloları.Geçen sene 72 den 58 e kiloya düştüm.Ama bu sene gene aldım kilolları bir ara dikkat etmedim gene 68 e çıktım. Bir gün tak etti kendi kendime söz verdim kendimi bu duruma bir daha düşürmücem.Az yicem ama herşeyden yicem bir kez daha verip aynı hatayı yapmıcam diye söz verdim kendime.23 Mart itibariyle gene başladım.68.9 la başladım.Şuan 65 kiloyum.Hedefim 56-57 boyum 1.70 su içmenin çok faydasını gördüm.Geçen seneki rejimlerimde çok önemsemiyordum.Bu sene su sayesinde daha hızlı veriyorum. Günde 1 saat yürüyüş yapıyorum.Ekmek yerine etimek yiyorum.Ceviz,kuru dut,kuru üzüm.Mavi yeşil bisküvilerden yiyorum her gün.10 günde bir ödül günü yapıyorum.Ne istersem yiyorum.Sonra aynen devam.Kilo verme konusunda iyi gidiyor ama koruma konusu kafama takılan.Sen bu konuda kendini nasıl motive ediyorsun?
spor çokkkkkkk güzelKızlar akşam yemekten sonra 30 dk yürüdüm,15 dakika aletlerde yaptım,7 dakika bisiklet çevirdim,30 meik ve 60 kere yerimde zıpladım
Akşam da 2 şekersiz çayla 1 küçük vanilyalı gofret,birtane burçak,bir tane petibör yedim...ardından 1 meyveli soda içtim.Günlük su miktarıda 1.7 ml oldu...
Süperrr.. Suyun diyetteki önemini anlatırlardıda önemsemezdim.Geçen ünlü bir diyetisyen anlattı.Su içmezseniz sağlıklı zayıflayamazsınız diye doğruymuş..Bol sulu günler Neyusa...
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnKendimi şöyle motive ediyorum belki sizlerede yararı olur.Bir defterim var yediklerimi yazıyorum.2-3 günde bir tartılıp kilomu.Kilosu 56 yı gösteren bir tartı resmini masaüstü resmi yaptım.Önceki yıllara ait bayağ zayıf bir resmimi yatak odamın aynasına astım.Masaüstümde "HIZLI VE SAĞLIKLI KİLO VERİYORUM." diye bir olumlama notu var.Kendimi ruhen motive ediyorum kilo problemimin ruhsal sebeplere dayandığına inanıyorum.
amin canımmmmmmmmmmmm inşallah mutlu sağlıklı huzurlu bir hafta olur hepimiz için .Yarın işe gidecek arkadaşlar,iyi ve sorunsuz bir haftayı beraberce devirmek dileğiyle...Herkese kolaylıklar...İyi geceler...FARMASİ bu arada resimlerini çok beğendim.Yeni eklenenleri kastediyorum.Etek ayrı yakışmış bence güle güle giy tatlım...
Bende bayıldım belin incecik bacakların incecik kalmış maşallah maşallah.Darısı başımıza inşallahhhhh...
arkadaşlar çok geç oldu biliyorum ama yarın kahvaltıya misafirlerim var mutfaktaydım sırtım çatlıyor ayakta durmaktan elmalı pasta ve ıspanaklı börek yaptım sabaha hazır olsun diye bugünkü listemi yazıp çıkıyorum çok yoruldum
8.30 2 bardak şekersiz çay 2 tk tahin pekmez 4 kaşık melemen zeytin peynir 2 dilim çavdar ekmeği 12:00 2 salatalık
13.00 1 kepçe şehriye çorbası 1 portakal
16.30 4 tane küçük balık(gopez) 1 tabak yeşil salata 1.5 dilim çemen sürülmüş beyaz ekmek 2 az şekerli çay
18.00 2 dilim sucuk
20.00 1 tane ceviz hayırlı geceler arkadaşlar yarında akşama gelirim artık
Herkese merhabalar,Farmasi,yayaya,mavli,ecg07 ve diğer kızlarrr
Gün boyu yediklerimi paylaşıym arkadaşlar,yanlışım varsa düzeltin
Sabah(9:00)
1 bardak ılık su+1 kuru incir
10:30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurtayı maydanoz ve nanenin içine doğradım
peynir,domates,salatalık yedim,1 dilim kepek ekmeği ve yarım simitle birlikte
Ara(15:30)
1 bardak 5i 1 yerde
1 tanecik eti hoşbeş
1 kepekli bisküvi
Akşam(17:30)
5 az yağlı köfte
6 dilim patates(2 kaşık sıvı yağla baharatlayıp fırınladım)
salata,1 bardak ayran
1.5 dilim kepek ekmeği
keşkekmiiibayılırım ben biliyorum manisa da düğünlerde olur hep..
sen nerelisin cnm..keşkeki bildiğine göre egedesin herhalde..
Slm Farmasi paylaştığın tüm bilgileri okudum.Çok faydalı buldum.Teşekkür ediyorum.Bende Doğumdan sonra aldım kiloları.Geçen sene 72 den 58 e kiloya düştüm.Ama bu sene gene aldım kilolları bir ara dikkat etmedim gene 68 e çıktım. Bir gün tak etti kendi kendime söz verdim kendimi bu duruma bir daha düşürmücem.Az yicem ama herşeyden yicem bir kez daha verip aynı hatayı yapmıcam diye söz verdim kendime.23 Mart itibariyle gene başladım.68.9 la başladım.Şuan 65 kiloyum.Hedefim 56-57 boyum 1.70 su içmenin çok faydasını gördüm.Geçen seneki rejimlerimde çok önemsemiyordum.Bu sene su sayesinde daha hızlı veriyorum. Günde 1 saat yürüyüş yapıyorum.Ekmek yerine etimek yiyorum.Ceviz,kuru dut,kuru üzüm.Mavi yeşil bisküvilerden yiyorum her gün.10 günde bir ödül günü yapıyorum.Ne istersem yiyorum.Sonra aynen devam.Kilo verme konusunda iyi gidiyor ama koruma konusu kafama takılan.Sen bu konuda kendini nasıl motive ediyorsun?
Kızlar akşam yemekten sonra 30 dk yürüdüm,15 dakika aletlerde yaptım,7 dakika bisiklet çevirdim,30 meik ve 60 kere yerimde zıpladım
Teşekkürler canım,uğraşıyoruz işte Allah uğraşanları emek sarfedenleri boş çevirmezmiş inşallah...
ahh bende yapabilsem şu sporu çok iyi olcek ammaaaa yok lesli mi ne onu yapıyim diyom kalkamıyom yerimden zaten akşam 8 de anca oturabiliyorum
amin amin pasta börek gördüm mü hop oturup hop kalkıyom ama yemiyom yemicem
benim adet hanım gelmedi gelemedi daha ooofff ki ne of:95:
sabah 1 kase mercimek çorbası, 2 dilim ekmek
ara 1 yeşil elma, 1 kk yaş pasta
öğlen yemeyim yoktu bende tembellik ettim ekmek ucunu koparıp içine peynir, domates salatalık biber koydum, ayranla yedim
ara 1 salatalık
akşamda kabak yemeği ve 1 kaşık makarnayla yoğurt yiyecem nasıl:44:
ayyy canım arkadaşım sağolasınmerhaba canım
ellerine sağlık eminim misssssssss gibi olmuşlardır şimdiden afiyet olsun.
listeni tek tek gözden geçirdim hepsi de inan çok güzel.
18 :00 deki sucuk sanırım içi cevizli pestilden yapılan sucuk değil mi? öyleyse de ohh afiyet olsun canım.
sana misafir ağırlaman da şimdiden kolaylıklar diliyorum canım benim .
tabiki canım öyledir. troidlerin konusunda bir uzman yardımı alıyor musun?almıyorsan bence bu sorunun üzerine uzman yardımı almakla başla derim. sağlıkla kal canımbirsey sorcam farması..
triodleim cok yavaş calıştığı icin cok zor kg veriyorum..1 kg veriyorum haftasonu biraz kaçırca dışarıda veya misafirlikte olunca o 1 kg tekrardan alıyorum ve pazartesi yine aynı şekilde başlıyorum:26::26:..Acaba yağdan deil de sudan verdiğim icin mi hemen biraz kaçırınca geri alıyorum olabilir..:2::2::2:
bütün listen çok güzel.merhaba canım kahvaltı güzel
2 ana öğün olması da güzel
fakat akşam patatesle birlikte ekmek yan yana bence çok uygun değil. keşke sadece ekmek yeseydin ya da patates canım.
makarna pilav patatesin yanında ekmek yemediğim için söylüyorum.
Canım ben patatesle ekmek yenmeyeceğini bilmiyordum,birdahaki sefere daha dikkatli olucam....
Bugün yediklerimi de yazıym
Sabah(7:00)
3 kaşık yulaf ezmesi ve 2 kaşık meyveli müsliyi karıştırıp üzerine 1 bardak yarım yağlı süt döküp yedim yanında 1 kuru ncir.(ama yulaf ezmesinin tadını hiçmi hiç sevmedim)
ara(10:00)
1 elma+500 ml su
Öğle(12:30)
2 kepçe mercimek çorbası
Bezelye,patates,et ve havuç karışımı bir türlü vardı.Dün komşum getirmişti bugün yedim ama sadece bezelyelerini
4 kaşık yooort
yarım dilim kepek ekmeği
Ara(14:30)
1 fincan şekersiz sütlü kahve
2 tane form bisküvi
Akşam da sadece çorba içicem çünkü iştahım yok.Bugün regli oldum....Yarın tartılma günümdü fakat birkaçgün sonra tartılmayı düşünüyorum...Böyle işteee canlar
canım bütün yediklerini çok beğendim.benim adet hanım gelmedi gelemedi daha ooofff ki ne of:95:
sabah 1 kase mercimek çorbası, 2 dilim ekmek
ara 1 yeşil elma, 1 kk yaş pasta
öğlen yemeyim yoktu bende tembellik ettim ekmek ucunu koparıp içine peynir, domates salatalık biber koydum, ayranla yedim
ara 1 salatalık
akşamda kabak yemeği ve 1 kaşık makarnayla yoğurt yiyecem nasıl:44:
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbu aradaaaaa daha önce içine giremediğim pantolonomu giyip gittim bugün okula, telelelelele nidalarıyla
ne güzelllllllllllllllBen her akşam yapıyorum,oğluşumla babayı evde bırakıp hooop dışardayım...Çok süper oluyor hem ruhen hem de bedenen.Biz 3 arkadaş yapıyoruz sohbet ede ede vakit nasıl geçiyo anlamıyoruz.
Pasta börek konusunda da ben yemiyorum,tutuyorum kendimi.nerdeyse 1 aydır tatlı yüzü görmedim.Çok acı ama ağzımdan hatırası bile silindi gitti
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGayet güzel bence,öğlen atıştırmışsın ama akşama aç kalıp fazla yeme sakın bu arada giremediğin şeylere birden girince insanın çok hoşuna gidiyor.İnşallah gene giremyiz bu pantolanlara ama bu seferki bolluktan olur
tebrık ederım umarım herkes boyle ıyı haberler yazar
onemlı olan zaten yemk duzenını oturtabılmek:)
ayyy canım arkadaşım sağolasınikramlarım şükürki güzel olmuştu dünkü sucuk bildiğimiz sucuktan 2 ince dilimdi anneannem getirmiş el yapımı pişirmişlerdi bende tadına bakayım dedim(kokusuna dayanamadımda )
misafirlerim biraz önce gitti bulaşık makinasını doldurup hemen buraya geldim misafirler 9 da geldi 10 kişiydik sabah kahvaltı yaptık muhabbet falan sonrada tekrardan ikramlar alındı açık büfe yapmıştım hiç kaldırmadım ikramları sürekli bişeyler atıştırıldı bende tam olarak ne yedim bilemiyorum kalabalık olunca hep ayakta atıştırdım tabi ipin ucu kaçtı gibitoplamda yediklerimi yazayım bari
4 yk un helvası 1 tane poğaça 5 kk kadar otlu börek 2 kaşık cevizli havuç salatası domates salatalık yeşil zeytin 2 kk peynir 1 tane elmalı kurabiye taze nane 3 tane az şekerli çay bu kadar yedikten sonra artık yememem lazım ama acıkıcam galiba portakallı yoğurt yerim acıkırsam ve 3 milde lesli yaparım kusuruma bakmayın emi bu yediklerim hiç sağlıklı olmadı bugünlük beni affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?