Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

Süperrr.. Suyun diyetteki önemini anlatırlardıda önemsemezdim.Geçen ünlü bir diyetisyen anlattı.Su içmezseniz sağlıklı zayıflayamazsınız diye doğruymuş..Bol sulu günler Neyusa...

Süperrr.. Suyun diyetteki önemini anlatırlardıda önemsemezdim.Geçen ünlü bir diyetisyen anlattı.Su içmezseniz sağlıklı zayıflayamazsınız diye doğruymuş..Bol sulu günler Neyusa...

Teşekkürler canım,uğraşıyoruz işte Allah uğraşanları emek sarfedenleri boş çevirmezmiş inşallah...

Kendimi şöyle motive ediyorum belki sizlerede yararı olur.Bir defterim var yediklerimi yazıyorum.2-3 günde bir tartılıp kilomu.Kilosu 56 yı gösteren bir tartı resmini masaüstü resmi yaptım.Önceki yıllara ait bayağ zayıf bir resmimi yatak odamın aynasına astım.Masaüstümde "HIZLI VE SAĞLIKLI KİLO VERİYORUM." diye bir olumlama notu var.Kendimi ruhen motive ediyorum kilo problemimin ruhsal sebeplere dayandığına inanıyorum.

Yarın işe gidecek arkadaşlar,iyi ve sorunsuz bir haftayı beraberce devirmek dileğiyle...Herkese kolaylıklar...İyi geceler...FARMASİ bu arada resimlerini çok beğendim.Yeni eklenenleri kastediyorum.Etek ayrı yakışmış bence güle güle giy tatlım...

Bende bayıldım belin incecik bacakların incecik kalmış maşallah maşallah.Darısı başımıza inşallahhhhh...

bilmez miyim hiç bir egeli ve de özellikle uşaklı olarak afiyet olsun canım
canım ben epeyce çok ara öğün yapıyorum .
ara öğün sayımı çoğaltmakla ve de su içmekle çok daha kolay kilo verdiğimi, zinde kaldığımı ,yüksek performans sağladığımı, vücut direncimin çok daha üst seviyede olduğunu gördüm. bu da bu süreci benim için çok zevkli hale getirdi diye düşünüyorum.

merhaba canım kahvaltı güzel
2 ana öğün olması da güzel
fakat akşam patatesle birlikte ekmek yan yana bence çok uygun değil. keşke sadece ekmek yeseydin ya da patates canım.
makarna pilav patatesin yanında ekmek yemediğim için söylüyorum.

akşam menüne kadar olan herşeye tamam diyorum da
akşam hep karbonhidrat açısından zengin yiyecekler olmuş canım ya
şehriye
patates
makarna hem aynı cins yiyecek bunlar bir de bunlara ekmek eklemişsin bence pek olmamış canım.

ben olsam çorba
sebze yemeği
salata
yoğurt
ekmek olarak bir akşam menüsü oluştururdum.

ya da

patates ya da makarna
sebze
yoğurt
salata

ya da

patates ya da makarna
et ürünü
yoğurt
salata
canım buna benzer menüler oluştururdum.

canım insanın elbette canının tatlı istediği zamanlar filan oluyordu ya da doymak bilmediği zamanlar ama hep tartıda 100 gr bile eksik çıksam bu beni tatmin ediyordu. derken kilo vermeye başlayıp şimdi hedef kilom olan 58 kilonun da altına inince daha da işi sıkı tuttum. derken bedenim küçüldü yeni ciciler aldım aldığım cicilerin bedenleri küçüldükçe daha bir aşka şevke geldim. ve bu aşk şevk hala devam ediyor ama ben kendime yeni ciciler de alarak ödüllendirdim kimi zaman. insan 42 bedenden şimdi 34- 36 giymeye
ya da L bedenden S ya da XS beden giymeye başlayınca zaten konsantre oluyor .
ama herşeyden önemlisi baştan beri yasak listemin olmaması her konuda kendimi serbest bırakmam da bunda etkili oldu ve oluyor. benim serbestliğim var deyip de yemeyi daha çok tercih etmiyorum aslında.
işte böyle canım ve bu benim için artık bir yaşam biçimi olduğu için çok normal geliyor olağandışı bir durum yok yani benim için.

spor çokkkkkkk güzel
su miktarı da harika
yenilenler de öyle afiyet olsun canım

çok doğru kendimden biliyorum önceden bir günde belki bir bardak su içen bir insan değildim ama su içmeye başladıkça metabolizmamın müthiş hızlandığına şahit oldum bu da benim kilolarımı sağlıklı ve dengeli bir biçimde vermemi sağlayan en öenmli faktörlerden biri oldu.
bağırsakları hızlı çalıştırıyor ve kabızlık sorunu çektirmiyor su içmek.
mutlaka su için kızlarrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben de mutlaka yediklerimi bir deftere yazıyorum .akşam olunca bir bakıyorum hiç aç kalmadan kilo veriyorum diyorum mutlu oluyorum.

amin canımmmmmmmmmmmm inşallah mutlu sağlıklı huzurlu bir hafta olur hepimiz için .

resimlere yorumların için de çok teşekkür ederim hayırlısıyla sizlerin resimlerini görmek de bana nasip olur inşallah canlar

Bende bayıldım belin incecik bacakların incecik kalmış maşallah maşallah.Darısı başımıza inşallahhhhh...

amin inşallah sağlıkla hedeflerinize ulaşmanızı bütün kalbimle diliyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar çok geç oldu biliyorum ama yarın kahvaltıya misafirlerim var mutfaktaydım sırtım çatlıyor ayakta durmaktan elmalı pasta ve ıspanaklı börek yaptım sabaha hazır olsun diye bugünkü listemi yazıp çıkıyorum çok yoruldum
8.30 2 bardak şekersiz çay 2 tk tahin pekmez 4 kaşık melemen zeytin peynir 2 dilim çavdar ekmeği 12:00 2 salatalık
13.00 1 kepçe şehriye çorbası 1 portakal
16.30 4 tane küçük balık(gopez) 1 tabak yeşil salata 1.5 dilim çemen sürülmüş beyaz ekmek 2 az şekerli çay
18.00 2 dilim sucuk
20.00 1 tane ceviz hayırlı geceler arkadaşlar yarında akşama gelirim artık

merhaba canım

ellerine sağlık eminim misssssssss gibi olmuşlardır şimdiden afiyet olsun.
listeni tek tek gözden geçirdim hepsi de inan çok güzel.
18 :00 deki sucuk sanırım içi cevizli pestilden yapılan sucuk değil mi? öyleyse de ohh afiyet olsun canım.
sana misafir ağırlaman da şimdiden kolaylıklar diliyorum canım benim .

birsey sorcam farması..
triodleim cok yavaş calıştığı icin cok zor kg veriyorum..1 kg veriyorum haftasonu biraz kaçırca dışarıda veya misafirlikte olunca o 1 kg tekrardan alıyorum ve pazartesi yine aynı şekilde başlıyorum:26::26:..Acaba yağdan deil de sudan verdiğim icin mi hemen biraz kaçırınca geri alıyorum olabilir..:2::2::2:

merhaba canım kahvaltı güzel
2 ana öğün olması da güzel
fakat akşam patatesle birlikte ekmek yan yana bence çok uygun değil. keşke sadece ekmek yeseydin ya da patates canım.
makarna pilav patatesin yanında ekmek yemediğim için söylüyorum.

Canım ben patatesle ekmek yenmeyeceğini bilmiyordum,birdahaki sefere daha dikkatli olucam....

Bugün yediklerimi de yazıym

Sabah(7:00)

3 kaşık yulaf ezmesi ve 2 kaşık meyveli müsliyi karıştırıp üzerine 1 bardak yarım yağlı süt döküp yedim yanında 1 kuru ncir.(ama yulaf ezmesinin tadını hiçmi hiç sevmedim)

ara(10:00)

1 elma+500 ml su

Öğle(12:30)

2 kepçe mercimek çorbası
Bezelye,patates,et ve havuç karışımı bir türlü vardı.Dün komşum getirmişti bugün yedim ama sadece bezelyelerini
4 kaşık yooort
yarım dilim kepek ekmeği

Ara(14:30)

1 fincan şekersiz sütlü kahve
2 tane form bisküvi

Akşam da sadece çorba içicem çünkü iştahım yok.Bugün regli oldum....Yarın tartılma günümdü fakat birkaçgün sonra tartılmayı düşünüyorum...Böyle işteee canlar

Son düzenleme:

merhaba canım bence çok güzel listen

keşkekmiii bayılırım ben biliyorum manisa da düğünlerde olur hep..
sen nerelisin cnm..keşkeki bildiğine göre egedesin herhalde..

evet canım bende egeliyim kıyı egeli

merhaba canım nasıl düştün önceden ve ne kadar sürede başardın:44:
maşallah bir kere yaptıysan yine başarırsın, kolay gelsin

ahh bende yapabilsem şu sporu çok iyi olcek ammaaaa yok lesli mi ne onu yapıyim diyom kalkamıyom yerimden zaten akşam 8 de anca oturabiliyorum

Teşekkürler canım,uğraşıyoruz işte Allah uğraşanları emek sarfedenleri boş çevirmezmiş inşallah...

amin amin pasta börek gördüm mü hop oturup hop kalkıyom ama yemiyom yemicem

benim adet hanım gelmedi gelemedi daha ooofff ki ne of:95:

sabah 1 kase mercimek çorbası, 2 dilim ekmek

ara 1 yeşil elma, 1 kk yaş pasta

öğlen yemeyim yoktu bende tembellik ettim ekmek ucunu koparıp içine peynir, domates salatalık biber koydum, ayranla yedim

ara 1 salatalık

akşamda kabak yemeği ve 1 kaşık makarnayla yoğurt yiyecem nasıl:44:

bu aradaaaaa daha önce içine giremediğim pantolonomu giyip gittim bugün okula, telelelelele nidalarıyla

Ben her akşam yapıyorum,oğluşumla babayı evde bırakıp hooop dışardayım...Çok süper oluyor hem ruhen hem de bedenen.Biz 3 arkadaş yapıyoruz sohbet ede ede vakit nasıl geçiyo anlamıyoruz.

Pasta börek konusunda da ben yemiyorum,tutuyorum kendimi.nerdeyse 1 aydır tatlı yüzü görmedim.Çok acı ama ağzımdan hatırası bile silindi gitti

Gayet güzel bence,öğlen atıştırmışsın ama akşama aç kalıp fazla yeme sakın bu arada giremediğin şeylere birden girince insanın çok hoşuna gidiyor.İnşallah gene giremyiz bu pantolanlara ama bu seferki bolluktan olur

ayyy canım arkadaşım sağolasın ikramlarım şükürki güzel olmuştu dünkü sucuk bildiğimiz sucuktan 2 ince dilimdi anneannem getirmiş el yapımı pişirmişlerdi bende tadına bakayım dedim(kokusuna dayanamadımda)
misafirlerim biraz önce gitti bulaşık makinasını doldurup hemen buraya geldim misafirler 9 da geldi 10 kişiydik sabah kahvaltı yaptık muhabbet falan sonrada tekrardan ikramlar alındı açık büfe yapmıştım hiç kaldırmadım ikramları sürekli bişeyler atıştırıldı bende tam olarak ne yedim bilemiyorum kalabalık olunca hep ayakta atıştırdım tabi ipin ucu kaçtı gibi toplamda yediklerimi yazayım bari
4 yk un helvası 1 tane poğaça 5 kk kadar otlu börek 2 kaşık cevizli havuç salatası domates salatalık yeşil zeytin 2 kk peynir 1 tane elmalı kurabiye taze nane 3 tane az şekerli çay bu kadar yedikten sonra artık yememem lazım ama acıkıcam galiba portakallı yoğurt yerim acıkırsam ve 3 milde lesli yaparım kusuruma bakmayın emi bu yediklerim hiç sağlıklı olmadı bugünlük beni affedin

tabiki canım öyledir. troidlerin konusunda bir uzman yardımı alıyor musun?almıyorsan bence bu sorunun üzerine uzman yardımı almakla başla derim. sağlıkla kal canım
bütün listen çok güzel.
kahvaltıda normal her zamanki düzenimde kahvaltı yapmazsam hiçbirşey yememişim gibi hissediyorum.
o yüzden yulaflı tahıllı müsli desteklerini yiyemiyorum canım.

canım bütün yediklerini çok beğendim.
öğlen de iyiki tembellik yapmışsın eminim çok güzel ve hafif olmuştur.
akşam için düşüncelerin de çok güzel. afiyet olsun şimdiden.

bu aradaaaaa daha önce içine giremediğim pantolonomu giyip gittim bugün okula, telelelelele nidalarıyla
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzelllllllllllllll
sporun da süperrrrrrrrr

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tebrık ederım umarım herkes boyle ıyı haberler yazar

onemlı olan zaten yemk duzenını oturtabılmek:)

çok doğru söylüyorsunnnnnnnnnnnnnnnn

sen yediklerinin farkındasın asıl önemli olan bu .
bunun dışında akşama yememe planın çok güzel.
şimdiden bol bol su içmeye başla canım.yatana kadar en az 1.5 lt su içmeni tavisye ederim.
maydanoz suyu kaynat iç.
elma sirkeli su da içebilirsin 1 bardak.
tabiki bol bol su içmeyi asla ihmal etme.
acıkırsan elma ye.
yoğurtlu portakal da güzel ama mümkün olduğunca yağ içeren yiyecek yeme canım. yoğurt da yağ içerdiği için istersen bugünlük portakal- yoğurt yeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…