• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

dun yedım ben mercımek koftesı ve keki baya bi su içtim ama gun boyu... gece yapmıştım mercımek koftesı ve kekı kızım uyurken 20 saat içinde yani bir gun boyunca 20 mercımek koftesı 4-5 dilim kek yedım. sadece sbah kahvaltı yapmıstım ara ve ana ögun olarak marul- salatalık- domates- mercımek koftesı yedım hep ara ara anladınmı cnm ya degısık bısı yaptım yanı:27::27::27::37::37:

:53::53::53::53:20 köfte vee 5 dilim kekkmii....?:53::53::53::53::53::57:
:57:

ohh kızlar yaptım test neyseki bişey yok

dünden beri psikopata bağladım, eşimi bezdirdim canından:27:

neyse bekliyim biraz daha karnımda davul oldu zaten:44:

çok panik bi kadınım ben yaa, hemen senaryo yazıp, kendimide başrole koyuveririm herzaman:27:

hepinize teşekkür ederim:16:

sabah 3 ince dilim sucuk, 1kk peynir, salata, yumurta,1 dilim ekmek yedim
arada havuç yedim
şimdide mercimek çorbası içicem

öpüyorum hepinizi:70:

dun yedım ben mercımek koftesı ve keki baya bi su içtim ama gun boyu... gece yapmıştım mercımek koftesı ve kekı kızım uyurken 20 saat içinde yani bir gun boyunca 20 mercımek koftesı 4-5 dilim kek yedım. sadece sbah kahvaltı yapmıstım ara ve ana ögun olarak marul- salatalık- domates- mercımek koftesı yedım hep ara ara anladınmı cnm ya degısık bısı yaptım yanı:27::27::27::37::37:
çok iyi anladım bütün gün boyunca başka birşey yemeden neden olmasın biraz vücut şaşırtılmak istenmiş afiyet olsun canım :34:
ama sağlıklı mı tabiki de tartışılır bu senin kararındı saygı duyuyorum.:16:

teşekkür ederim cnm..:38:
rica ederim canımcım o zaman sadece ekmek ve makarna bir arada olmamış onun dışında miktarlar bence süperrrrrrrrrrrrrrrr:16:

çok panik bi kadınım ben yaa, hemen senaryo yazıp, kendimide başrole koyuveririm herzaman:27:

arada havuç yedim

hadi gözün aydın canım.
kahvaltın ara öğünün ve de öğlen menün çok güzel çorbanın yanında domates salatalık 1 dilim ekmek yoğurt yemeni öneririm.:34:

Son düzenleme:
maşallah arkadaşıma:nazar:

mavlicim spor yaptınmı 2.5 ayda 8 kilo verirken
canım ben zaten çok yürürüm gittiğim yerlere yürüyerek giderim sık sık arabaya bindiğimde sıkıntı basıyor günde enaz 1 saat yürüyorumdur hem öyle aheste aheste yürümem kimse yetişemez(genelde acelem oluyorda:9:) ama kilo veremiyordum çünkü bu benim normal düzenimdi oyüzdende ölçümlerde kas oranım normalden fazla yağ oranım normalden düşük çıkıyor değişik olarak lesli yapıyorum en fazla 3 mil oluyor hiç olmadı açıyorum 1 mil yürüyorum o bile fayda ediyor

arada havuç yedim

hadi gözün aydın stres yapma canımcım:16:

maşallah arkadaşıma:nazar:

canım ben zaten çok yürürüm gittiğim yerlere yürüyerek giderim sık sık arabaya bindiğimde sıkıntı basıyor günde enaz 1 saat yürüyorumdur hem öyle aheste aheste yürümem kimse yetişemez(genelde acelem oluyorda:9:) ama kilo veremiyordum çünkü bu benim normal düzenimdi oyüzdende ölçümlerde kas oranım normalden fazla yağ oranım normalden düşük çıkıyor değişik olarak lesli yapıyorum en fazla 3 mil oluyor hiç olmadı açıyorum 1 mil yürüyorum o bile fayda ediyor

hadi gözün aydın stres yapma canımcım:16:

teşekkürler canımmmmmmmmmmmmm:38::70:
hiçbirimize nazar değmesin sağlıkla hedefe doğru inşallah bizi kimse tutamaz hayırlısıyla :34:

mavlicim tebrik ederim darısı başımıza inşallah:65::71:, evet farmasi sağolsun bize çok yol gösteriyor

farmasi maşallah sanada fıstıksın maşallah tu tu tuu 41 kere, çok beğendim, 2 çocuk annesi çıtır :71:

iyi yapmışsın canım her zaman tek düze sıkıyor, telafi edersin sen onu:34:

mavlicim tebrik ederim darısı başımıza inşallah:65::71:, evet farmasi sağolsun bize çok yol gösteriyor

farmasi maşallah sanada fıstıksın maşallah tu tu tuu 41 kere, çok beğendim, 2 çocuk annesi çıtır :71:
canım çok teşekkür ederim gerçekten çok onurlandırdı bu sözlerin beni.
darısı inşallah tez zamanda başınıza canlar :16:

iyi yapmışsın canım her zaman tek düze sıkıyor, telafi edersin sen onu:34:

bu fikre sonuna kadar katılıyorum . arada değişiklik yapıp metabolizmayı şaşırtmak mutlaka şart diye düşünüyorum.:13::13::16:

canım çok teşekkür ederim gerçekten çok onurlandırdı bu sözlerin beni.
darısı inşallah tez zamanda başınıza canlar :16:

amin canım yaaa, inşallah bizde veririz tez zamanda

şuanda tartıyada çıkamıyorum, malum adette olamadım, karnım taş gibi

bu arada demin 1 dilim az şekerle yaplımış irmik tatlısı yedim, hesapladım 1 dilime 1 tatlı kaşığı denk geliyor:44:

akşamda keşkek yiyecem 1 kase ve salata

keşkeği biliyormusunuz?:44: buğday, kuzu eti ve tuz var sadece

farmasicim merhaba
arada topigini okuyorum bende suan diyetteyim istedigim kiloya inince yediklerime dikkat ederek kilomu korumaya calisicam burda sizlerin yaptigi gibi
dikkatimi ceken birsey var
gun boyunca ogun aralarinda o kadar cok ara ogunun varki gercekten cok sasirdim bazan ogun arasinda 3-4 kez ara yapiyorsun yoksa benmi yanlis goruyorum buna ragmen kilonu koruyorsun
ben ogun arasinda tek ara yapiyorum
eger ara ogunleri cogaltinca kilo vermek kolaylasiyorsa bende denesem

Herkese merhabalar,Farmasi,yayaya,mavli,ecg07 ve diğer kızlarrr

Gün boyu yediklerimi paylaşıym arkadaşlar,yanlışım varsa düzeltin:1::1::1::1:

Sabah(9:00)
1 bardak ılık su+1 kuru incir

10:30 kahvaltı

1 haşlanmış yumurtayı maydanoz ve nanenin içine doğradım
peynir,domates,salatalık yedim,1 dilim kepek ekmeği ve yarım simitle birlikte

Ara(15:30)

1 bardak 5i 1 yerde
1 tanecik eti hoşbeş
1 kepekli bisküvi

Akşam(17:30)

5 az yağlı köfte
6 dilim patates(2 kaşık sıvı yağla baharatlayıp fırınladım)
salata,1 bardak ayran
1.5 dilim kepek ekmeği

Herkese merhabalar,Farmasi,yayaya,mavli,ecg07 ve diğer kızlarrr

Gün boyu yediklerimi paylaşıym arkadaşlar,yanlışım varsa düzeltin:1::1::1::1:

Sabah(9:00)
1 bardak ılık su+1 kuru incir

10:30 kahvaltı

1 haşlanmış yumurtayı maydanoz ve nanenin içine doğradım
peynir,domates,salatalık yedim,1 dilim kepek ekmeği ve yarım simitle birlikte

Ara(15:30)

1 bardak 5i 1 yerde
1 tanecik eti hoşbeş
1 kepekli bisküvi

Akşam(17:30)

5 az yağlı köfte
6 dilim patates(2 kaşık sıvı yağla baharatlayıp fırınladım)
salata,1 bardak ayran
1.5 dilim kepek ekmeği

merhaba canım:16: abartılı bişey yok öğünlerin biraz şaşmış gibi ama benimde öyle oluyor arada afiyet olsun:56:

bu arada demin 1 dilim az şekerle yaplımış irmik tatlısı yedim, hesapladım 1 dilime 1 tatlı kaşığı denk geliyor:44:

akşamda keşkek yiyecem 1 kase ve salata

keşkeği biliyormusunuz?:44: buğday, kuzu eti ve tuz var sadece

keşkekmiii :56:bayılırım ben biliyorum manisa da düğünlerde olur hep..
sen nerelisin cnm..keşkeki bildiğine göre egedesin herhalde..:34:

sabah
2 dilim emek
yarım kk peynir
1 tatlı kaşığı çokokrem
1 yemek kaşığı vişne reçeli
yarım yumurta
az şekerli çay
öğlen
yarım simit
1 tatlı kaşığı kadar krem peynir
akşam
1 kase şehriye çorbası
2 kaşık pataes yemeği
1 kaşık makarna(dünden kalan)
1 ince dilik çavdar ekmeği
birazdan çay içicem
vede 1 saat yürüyüşüm var..:66:

Slm Farmasi paylaştığın tüm bilgileri okudum.Çok faydalı buldum.Teşekkür ediyorum.Bende Doğumdan sonra aldım kiloları.Geçen sene 72 den 58 e kiloya düştüm.Ama bu sene gene aldım kilolları bir ara dikkat etmedim gene 68 e çıktım. Bir gün tak etti kendi kendime söz verdim kendimi bu duruma bir daha düşürmücem.Az yicem ama herşeyden yicem bir kez daha verip aynı hatayı yapmıcam diye söz verdim kendime.23 Mart itibariyle gene başladım.68.9 la başladım.Şuan 65 kiloyum.Hedefim 56-57 boyum 1.70 su içmenin çok faydasını gördüm.Geçen seneki rejimlerimde çok önemsemiyordum.Bu sene su sayesinde daha hızlı veriyorum. Günde 1 saat yürüyüş yapıyorum.Ekmek yerine etimek yiyorum.Ceviz,kuru dut,kuru üzüm.Mavi yeşil bisküvilerden yiyorum her gün.10 günde bir ödül günü yapıyorum.Ne istersem yiyorum.Sonra aynen devam.Kilo verme konusunda iyi gidiyor ama koruma konusu kafama takılan.Sen bu konuda kendini nasıl motive ediyorsun?

Slm Farmasi paylaştığın tüm bilgileri okudum.Çok faydalı buldum.Teşekkür ediyorum.Bende Doğumdan sonra aldım kiloları.Geçen sene 72 den 58 e kiloya düştüm.Ama bu sene gene aldım kilolları bir ara dikkat etmedim gene 68 e çıktım. Bir gün tak etti kendi kendime söz verdim kendimi bu duruma bir daha düşürmücem.Az yicem ama herşeyden yicem bir kez daha verip aynı hatayı yapmıcam diye söz verdim kendime.23 Mart itibariyle gene başladım.68.9 la başladım.Şuan 65 kiloyum.Hedefim 56-57 boyum 1.70 su içmenin çok faydasını gördüm.Geçen seneki rejimlerimde çok önemsemiyordum.Bu sene su sayesinde daha hızlı veriyorum. Günde 1 saat yürüyüş yapıyorum.Ekmek yerine etimek yiyorum.Ceviz,kuru dut,kuru üzüm.Mavi yeşil bisküvilerden yiyorum her gün.10 günde bir ödül günü yapıyorum.Ne istersem yiyorum.Sonra aynen devam.Kilo verme konusunda iyi gidiyor ama koruma konusu kafama takılan.Sen bu konuda kendini nasıl motive ediyorsun?
çok doğru zor olanda koruma zaten..
ben defalarca kilo verip sonra tekrar aldım.. ama bu sefer dikkatt..herşeyden az az..:12:

Kızlar akşam yemekten sonra 30 dk yürüdüm,15 dakika aletlerde yaptım,7 dakika bisiklet çevirdim,30 meik ve 60 kere yerimde zıpladım

Akşam da 2 şekersiz çayla 1 küçük vanilyalı gofret,birtane burçak,bir tane petibör yedim...ardından 1 meyveli soda içtim.Günlük su miktarıda 1.7 ml oldu...

Back