merhaba canım hoşgeldin güzel ifadelerin için çok teşekkür ederim.sabahtan beri taa baştan bütün yazılanları okudum..sizi tebrik ederim bir azimle zayıflamışsınız vede çok hoş bi bayan olmuşsunuz..
ve önemli olanda koruma dönemini gayet iyi biliyosunuz ve uyguluyosunuz..
bende hedefe geldim sayılır şimdi sıra zor olanunda yani korumada..:18::18:
kalan 1.5 kilomu böyle korurken vermeyi düşünüyorum..
cnm menülerine baktımda sanki diyet menüsü gibi yani bunları yerken kilo vermen lazım sankim..
korumadada bukadan azmı yeniyokii..?:26::26:
tekrar tebrikler ayrıca benide aranıza alırsanz sevinirim buraya hergün koruma diyetimi yazarım vde yaptığım sporları ve kaç kiloda olduğumu..
slm asya nehaber kız..?niye topike gelip yediklerini paylaşmıyon yakaldım senii karataa..
bugün yediklerim
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı kadar becel margarin
yarım simit
1 adet krem peynir üçgen
az şekerli çay
1 tatlı kaşığı çukulata
1 tatlı kaşığı reçel
ara
1 bardak süt
öğlen
1 kepçe çorba
1 tabak yımırtalı ot kavurması
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 çay kaşığı çukulata
nasıl fazlamı acaba..?
yediklerin gayet güzel ve ölçülü anlaşılan spor da yapıyorsun.
ben spor yapamıyorum ama oldukça hareketli bir yaşantım var ama bu bahane elbette değil hayatımın akışına göre kendime düzen oluşturuyorum aktivite konusunda . hafta sonları ya da kaloriyi çok harcayamadığı düşündüğüm ya da harcayamayacağım durumlarda elbette çok fazla yemeyi tercih etmiyorum ama bu demek değil ki aç kalıyorum asla aç kalmam.
bu 12 kiloluk kilo verme sürecimde de 1 gün bile aç kaldığım olmadı olmaz da zaten ben hem de herşeyden ölçülü yiyerek kilo verdiğimi gördüm aynı şekilde de yaşam boyu bunu korumak fikrindeyim.
evet cnm spor olarak günde 1 saat hızlı tempo yürüyorum..
ardada karın bacak hareketleri yapıyorum..
bu aralar biraz fazla yemeğe başladım mesala dün poğaça ve kurabiye yedim ikişer tane korumada böyle kaçamaklar yer varmıdır arkadaşım..?
canım ben kilo verme sürecimde bile herşeyden ama aklına ne gelirse yiyiyordum ama ölçüyü kaçırmamaya dikkat ediyordum.
sana tavsiyem şu kasma kendini ama keşke poğacanı ve kurabiyeyi 1 er adet yeseydin .nasılsa bugün okuduğum zayıflamış bir arkadaşın da yazdığı gibi yediğimiz yiyeceklerin azının da fazlasının da bize vereceği haz tat aynı niye ihtiyacımızdan fazlasını yiyip de kilo alalım ve de kiloya bağlı hastalıklara davetiye çıkararak sağlığımızı tehlikeye atalım değil mi canım?
farmasicim o arkadaşın söylediğini uygulayan seneler önce tanıdığım bir bayan vardı beraber biryere gittiğimizde tabakta bir şeyden 2 tane varsa asla ikinciyi yemezdi niye yiyeyimki derdi biri diğerinden farklımı biz arkadaşlarla çok şaşırırdık yaptığına şimdi arada sırada karşılaşıyorum dışarlarda bayanın üç tane çocuğu var hatta geçen senelerde ikiz çocukları oldu bayan hala benim tanıdığım bayan bir gram fazlalığı yok keşke bizde onun gibi yapabilsek.......... bugün yediklerimcanım ben kilo verme sürecimde bile herşeyden ama aklına ne gelirse yiyiyordum ama ölçüyü kaçırmamaya dikkat ediyordum.
sana tavsiyem şu kasma kendini ama keşke poğacanı ve kurabiyeyi 1 er adet yeseydin .nasılsa bugün okuduğum zayıflamış bir arkadaşın da yazdığı gibi yediğimiz yiyeceklerin azının da fazlasının da bize vereceği haz tat aynı niye ihtiyacımızdan fazlasını yiyip de kilo alalım ve de kiloya bağlı hastalıklara davetiye çıkararak sağlığımızı tehlikeye atalım değil mi canım?
evet çok doğru tutuum ben bunu..farmasicim o arkadaşın söylediğini uygulayan seneler önce tanıdığım bir bayan vardı beraber biryere gittiğimizde tabakta bir şeyden 2 tane varsa asla ikinciyi yemezdi niye yiyeyimki derdi biri diğerinden farklımı biz arkadaşlarla çok şaşırırdık yaptığına şimdi arada sırada karşılaşıyorum dışarlarda bayanın üç tane çocuğu var hatta geçen senelerde ikiz çocukları oldu bayan hala benim tanıdığım bayan bir gram fazlalığı yok keşke bizde onun gibi yapabilsek.......... bugün yediklerim
uyanınca 1 bardak limonlu sıcak su 1tk keten tohumu
10:00 domat biber maydanoz zeytin peynir 2 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay
14.002 kepçe şehriye çorbası
17:00 1.5 tahta kaşık peynirli makarna 1 kepçe şehriye çorbası 1 kepçe karışık komposto
18:00 6 tane çilek 1 tane sunta bisküvi
1.5 lt de su içtim 2ye tamamlıycam inşallah gece yatarkende 1 fincen limonlu beşli çay içicem şimdi netten film izliycem
farmasicim o arkadaşın söylediğini uygulayan seneler önce tanıdığım bir bayan vardı beraber biryere gittiğimizde tabakta bir şeyden 2 tane varsa asla ikinciyi yemezdi niye yiyeyimki derdi biri diğerinden farklımı biz arkadaşlarla çok şaşırırdık yaptığına şimdi arada sırada karşılaşıyorum dışarlarda bayanın üç tane çocuğu var hatta geçen senelerde ikiz çocukları oldu bayan hala benim tanıdığım bayan bir gram fazlalığı yok keşke bizde onun gibi yapabilsek.......... bugün yediklerim
uyanınca 1 bardak limonlu sıcak su 1tk keten tohumu
10:00 domat biber maydanoz zeytin peynir 2 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay
14.002 kepçe şehriye çorbası
17:00 1.5 tahta kaşık peynirli makarna 1 kepçe şehriye çorbası 1 kepçe karışık komposto
18:00 6 tane çilek 1 tane sunta bisküvi
1.5 lt de su içtim 2ye tamamlıycam inşallah gece yatarkende 1 fincen limonlu beşli çay içicem şimdi netten film izliycem
akşam mönüm
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
1 tabak yoğurtlu bakla
1 kepçe haşlanmış yağsız makarna
1 çay kaşığı çokolata..
2 litre su içtim bugün..
iyi pazarlar farmasicimişte ben de kilolarımı vermeye çalışırken zaten herşeyden yerim ama az az gün gelir sadece 1 - 2 çatal tadına bakmakla yetinecek seviyeye gelirim diyordum . çok şükür Rabbime bunu uygulayabildiğime inanıyorum mavlicim.çünkü 9.5 aydır bir adet bütün 40 gramlık çikolatayı bütün birşekilde yediğimi hatırlayamadım inan. belki bir sefer yemiştim bilerek isteyerek.
hele bazen çikolata filan aklımın işi bile değil. ama şunu çok iyi biliyorum hiçbirşey yasaklı listemde değil o sebeple de serbest olduğumu bilince de hemen bu joker hakkımı değerlendirme yolunu tercih etmiyorum. Belki de işte bu yüzden ben çok rahat verdim kilolarımı.
Ama kilo verememe konusunda tabiki özel sebepleri olan insanları da gözardı etmemek lazım onlara tavsiyem mutlaka bir uzman yardımı alsınlar ,gerekli tahlil ve kontrollerini yaptırsanlar kendilerinde varolan mevcut durum hakkında bilgi sahibi olup ona göre bir süreç başlatsınlar hayatlarında diyorum.
liste çok şık olmuş afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?