yayaya canım paylaşımın için çok teşekkürler canım bence çok çok etkileyici arkadaşı kutluyorum.
ne güzel işte böyle görsel kaynaklarla motivasyonumuzu artırmalıyız diye düşünüyorum bulduklarımızı paylaşalım burada . çok sağol bitanem
kafaya koyduysan başarırsın sen arkadaşımben de 1999 mezunuyum . atama 2000 de oldu.
sosyal bilgiler atama alanım. aslen coğrafya öğretmenliği mezunuyum.
senin branşın nedir ?
nasipse müdür yardımcılığı sınavlarına çalışmayı kafaya koydum hayırlısıysa olsun diyorum bakalım
bende 2004 mezunuyum arkadaşım ve yıllar süren özelde çalışma sevdasından sonra olmıycağını en iyisinin memurluk olduğunu geçte olsa anladım ama dediğim gibi baya geç olduBen daha yenilerdenim2004 mezunuyum ama 2.5 yıl atanamadım maalesef 2,007 şubatta başladım y,ani 4 yılımı tamamlayıp 5 yıla başladım 2011 şubatta hayırlısıyla..Bu arada senin branş ne?
ben de düşündümde ip atlamayı benim altta komşum var, 2 katlı minik apartmanımızda 9 şiddetinde sarsıntı yaratmak istemedim
seninki allahtan 1.katmış
öyle diyolar sonra evde oturup birsürü iş yaptığında işten saymıyorlar kendin için para istediğinde 40 dereden su getiriyorlar burnundan geliyor çalışmadığına bin kere pişman oluyosun ama iş işten geçmiş oluyorhayırlısı olur inşallah canım, ben de erkek idarecilerden bıktım
hele güneydoğuda çalışırken bebeğim küçük bakıcıya bırakıyorum, verdiler 50 kişilik yarısı türkçe bilmeyen 1 leri, kızım bakıcının çocuklarından kapıp sık sık hastalanırdı, sevk alırdım mecbur, bizim vicdanlı müdürümüz, kadının çalışmaması en güzeli, oturacak evinde çocuğuna bakacak derdi
rica ederim tatlım
zuzum 24 ün resmini göremedim ben ama:44:
ben de düşündümde ip atlamayı benim altta komşum var, 2 katlı minik apartmanımızda 9 şiddetinde sarsıntı yaratmak istemedim
seninki allahtan 1.katmış
hayırlısı olur inşallah canım, ben de erkek idarecilerden bıktım
hele güneydoğuda çalışırken bebeğim küçük bakıcıya bırakıyorum, verdiler 50 kişilik yarısı türkçe bilmeyen 1 leri, kızım bakıcının çocuklarından kapıp sık sık hastalanırdı, sevk alırdım mecbur, bizim vicdanlı müdürümüz, kadının çalışmaması en güzeli, oturacak evinde çocuğuna bakacak derdi
Ne alaka,bu düşünce çok saçma asıl bayanlar çalışmalı...erkek her şekilde ekmeğini kazanır ama bayan öyle mi?Geçen yılda 500 lira versinler bu çalışan bayanlara evde otursunlar böylece işsizlikte çözülmüş olur diyorlardı anında tepkimi gösteriyordum...Asıl bayanlar her alanda çalışmalı bence....
Kızar bişi sorcam ben hergün1 aydır istisnasız 45-50 dakika yürüyorum ve 45 dakika spor aletlerinde(site içinde aletler var) uğraşıyorum...Örneğin 10 dakika uzay yürüyüşü,10 dakika bisiklet yani her alete 10 ya da 5 dakika ayırıyorum ve 50 mekik çwkiyorum hergün...1 ayda 4 kilo gibi birşey gitti benden acaba kasmı yapıyorum ne?Yani yağ ksa mı dönüşüyor yoksa ya da sporu çokmu yapıyorum?
öyle tabi ki canım ama gelde anlat okumuş ama hala cahil
cahil cülehayla tartışılmıyo ki
artık kıskançlık mı, yobazlık mı ne bileyim?
bide iki lafın başı siz iki maaşlısınız muhabbeti yok mu o beni çatlatıyor, sanki havadan alıyoz maaşı
Kızar bişi sorcam ben hergün1 aydır istisnasız 45-50 dakika yürüyorum ve 45 dakika spor aletlerinde(site içinde aletler var) uğraşıyorum...Örneğin 10 dakika uzay yürüyüşü,10 dakika bisiklet yani her alete 10 ya da 5 dakika ayırıyorum ve 50 mekik çwkiyorum hergün...1 ayda 4 kilo gibi birşey gitti benden acaba kasmı yapıyorum ne?Yani yağ ksa mı dönüşüyor yoksa ya da sporu çokmu yapıyorum?
yok canım bence gayet normal, sıkılaşıyorsundur.
1 ayda 4 kilo da gayet sağlıklı bence
genelde uzmanlar tarafından önerilen haftalık spor süresi gün aşırı yani hafta 3-4 gün ortalama 45 dk ya da en fazla 1 saat olanı canım
canım zuzum 24 ün resimlerini 60 - 69 kilolular topiğinde geçen yıl yazın görmüştüm
Peki o zaman fazla mı sence?Azaltmalı mıyım?
Peki o zaman fazla mı sence?Azaltmalı mıyım?
canım ben kendimden de biliyorum bundan 3 yıl kadar önce hergün günde en az 1 saat kondüsyon bisikletime binerek kilo vermiştim 1 yılda 13 kilo ama sporu bıraktım bu sefer de 1 yıl hemen hemen aynı kaldıysam da başarılı olamadım.64.5 kiloya geliverdim zaman içerisinde anladım ki kişi yapabileceği sporu yapmalı hedefe ulaşınca ve de bırakınca kilolar hemen olmasa da uzun vadede gene geri geliyor o açıdan en güzeli uzmanlara kulak verip hergün uzun vadede yapacağımız spor bizde bıkkınlık meydana getirecektir ama bu sefer de bırakınca geri kiloları tıpkı benim gibi almaya başlayacağımıza düzenli ama sık olmadan bıkmadan yapabileceğimiz ve de bunu yaşam boyu yapabileceğimiz miktarda tutmak daha önemli bence.
O zaman haftada 3 ya da 4 gün 40 dakika yürüyüş bir yarım saatte spor aletleri(bölgesel açıdan çok faydalı) yeterli bana...Teşekkürler verdiğin bilgi için canımcım...
merhaba canım hoşgeldin ve de teşekkür ederim.
listen bence çok güzel hiçbir abartı göremedim.
sadece şunları sormak istiyorum tavuk budu derken 2 baget mi 2 büyük kalça but mu?
bir de çerez olarak ne ve ne kadar yedin?
ve de insan bir günde kilo almaz.
her gün tartılmak sinirlerimizi bozabilir çünkü çeşitli sebeplerle birgün eksik bir gün fazla çıkabiliriz. bence en iyisi haftada bir ya da 10 günde 1 tartılmak hergün tartıldığında çıkan sonuçtan kötü etkileniyorsa kişi.
fakat ben hergün tartılıyorum ama 100- 200 gr oynamaları kafama hiç takmam. çünkü sebebi regl yaklaştığı için olabilir vücut çeşitli nedenle su toplamıştır vs.
kimisi kabızlık sorunu çeker tartıya yansır aslolan tartının fazla çıkmasının altındaki nedeni kişi kendi vücudunu tanıdıkça düzenini oturttukça bulabilir. iyi bir şekilde kendimizi gözlemlemeli ve de kaçamaklarımız olduğunda hemen dengelemeye çalışarak az hasarla ya da kiloları kalıcı hale getirmeden mevcut durumdan en az hasarla kurtulmayı başarmalıyız.
tesekkür ederim cevabın için. canım yazını okurken güldüm kendi kendime ben hergünü bırak tartıyı her gördüğümde üstümü her değiştirdiğimde spor yaptıktan sonra sürekli olarak tartılıyorum moralimi bozmuyorum çünkü çok fazla bi değişiklik olmuyo dediğin gibi en fazla 200 gr. onuda takmıyorum tartılmayım haftada bi kere tartılıyım diyorum ama kendimi tutamıyorum:))))))
yediğim butlar bagetti canım cerz olarakta antep fıstığı ve fındıkikisinden de 10 ar tane yemişimdir
2 baget miktarı da , çerezlerin miktarı da gayet ölçülü
tartı konusunda sen de benim kafadansın demek:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?