iyi pazarlar farmasicimarkadaşım senin yöntemin olmasa ben kilo veremezdim zaten Allah senden razı olsun hakkını yemeyeyim diyet listesi uygulamak yapabileceğim en zor şeylerden biriydi ama bu forumda seninle karşılaştım ve zayıflarken yediklerini görünce tamam bende bunu yapabilirim dedim geçen sefer 8 kilo verdim şimdide sabah tartıldım 56.5 olmuşum çok şükür tekrar kilo vermeye başladım ve senin desteğinle vermeyede devam edicem inşallah
günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsıngünaydınnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlar mavlicim nasılsın ?
mutlu ol canım hakettin her zaman dediğim gibi idolümsünAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhsüpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mavlicim bu iltifatlarınla da sabah sabah beni öyle bir mest ettin ki sorma ,inan senin adına çok mutlu oldum . kendi adıma da çok sevindim azıcık da utandım
canım kusura bakma hemen yazıp çıktım anneannem 2 aydır şehir dışındaydı geldide onu karşılamaya çıktım şimdi değiştiriyorum inşallah böyle devam eder kilo vermemmavlicim kilo çizelgeni niye değiştir miyorsun canım?kızlara da motivasyon olsun canım benim .
iyi pazarlar farmasicimarkadaşım senin yöntemin olmasa ben kilo veremezdim zaten Allah senden razı olsun hakkını yemeyeyim diyet listesi uygulamak yapabileceğim en zor şeylerden biriydi ama bu forumda seninle karşılaştım ve zayıflarken yediklerini görünce tamam bende bunu yapabilirim dedim geçen sefer 8 kilo verdim şimdide sabah tartıldım 56.5 olmuşum çok şükür tekrar kilo vermeye başladım ve senin desteğinle vermeyede devam edicem inşallah
çok sağol arkadaşım bende sevindim verebildiğimeCanım ya ben de kutluyorum seni maşallah,hedefine sağlıcakla ulaşırsın inşallah...Kaç günde verdin bu 8 kiloyu,bir de kaç günde bir tartılıyorsun ?Çok güzel valla...Sevindim
kahvaltı ve öğle yemeğimi birarada yaptığım yerde kulaklarım boşuna çınlamıyormuş ilahiçok sağol arkadaşım bende sevindim verebildiğimecanım ben ramazandan hemen sonra foruma katıldım ve 2.5 ayda farmasininde desteğiyle 8 kilo verip 63 ten 55e düştüm sonra yoğunluktan bıraktım ve bol pasta börekle 59 oldum geçen pazar tekrar farmasiyle başladım ve bugün 56.5 oldum tabi ilk hafta böyle hızlı veriliyor ama sonraki haftalar en fazla 1 kilo veriyorum bazen yerimde saydığımda oluyor ama biliyorumki ben pes etmeyince kilolar pes ediyor diğer soruna gelince ben kafama estiğinde sabahları aç karnına tartılıyorum ama haftalık her pazar tartılıp kendime ona göre hedef koyuyorum mesela perşembe sabah tartılıyorum baktımki kilom hiç azalmamış yediklerimi iyice azaltıyorum yada sporu daha çok yapıyorum böylece pazara kilo vererek giriyorum moralimde bozulmuyor daha bir azimle yeni haftaya başlıyorum tabi hiç moralim bozulup yılgınlığa düşmüyorum desem yalan olur ama ozamanda farmasicim var bana bir gaz veriyor yoluma aynen devam
merhaba kızlar bu sabahki fotoğraflarım
pantalon 38 beden
etek 36 beden
herkese mutlu bir pazar günü dileğiyle...
Eki Görüntüle 174926
Eki Görüntüle 174927
Eki Görüntüle 174928
Eki Görüntüle 174929
Eki Görüntüle 174930
Eki Görüntüle 174931
Eki Görüntüle 174932
Eki Görüntüle 174933
Eki Görüntüle 174934
Eki Görüntüle 174935
Eki Görüntüle 174936
Eki Görüntüle 174937
Eki Görüntüle 174938
Eki Görüntüle 174939
çok sağol arkadaşım bende sevindim verebildiğimecanım ben ramazandan hemen sonra foruma katıldım ve 2.5 ayda farmasininde desteğiyle 8 kilo verip 63 ten 55e düştüm sonra yoğunluktan bıraktım ve bol pasta börekle 59 oldum geçen pazar tekrar farmasiyle başladım ve bugün 56.5 oldum tabi ilk hafta böyle hızlı veriliyor ama sonraki haftalar en fazla 1 kilo veriyorum bazen yerimde saydığımda oluyor ama biliyorumki ben pes etmeyince kilolar pes ediyor diğer soruna gelince ben kafama estiğinde sabahları aç karnına tartılıyorum ama haftalık her pazar tartılıp kendime ona göre hedef koyuyorum mesela perşembe sabah tartılıyorum baktımki kilom hiç azalmamış yediklerimi iyice azaltıyorum yada sporu daha çok yapıyorum böylece pazara kilo vererek giriyorum moralimde bozulmuyor daha bir azimle yeni haftaya başlıyorum tabi hiç moralim bozulup yılgınlığa düşmüyorum desem yalan olur ama ozamanda farmasicim var bana bir gaz veriyor yoluma aynen devam
herkese günaydın
okuyamadım yazılanları, bi panik aldı beni
kızlar yaa benim adetim 2 gün geçti, çok fena tırstım, şimdi eşimi test almaya göndercem, umarım burdaki eczanade vardır.
allahım bu kiloyla hamile kalırsam 100 kiloyla doğururum heralde
bide bu bitki çayları adet geciktirir mi bileniniz var mı
ben kullandığımdan beri bikaç gün gecikiyo sanki ama oofff çok fena sıkıntı bastı
neyse yazarım sonucu size
dur hayırlısı olsun de once... panık yapma cnm ya bende adet olmadım 20 gundur bilmiyorum bıtkı cayları gecıktırmez heraldde ama eger öyleyse benımde gecıktı bnede korkuyorum ama bışı cıkmadıyanii sıkma canını
günaydın... kimse yok ama
dun arkadsım vardı ve ben ıslak kek ve mercımek koftesı yapmıstım tabıkı mercımek koftemın yagı az dı kekımede az yag koymustum ama yedım baya bı ve dun 3 lt su ıctım ama öğünlerim hic duzenlı olmadı..
bugun sabah 500ml su ve 4 erik kurusu ve 2 kayısı kurusuyla gune basladım
tavada yagsız ceyrek sucuk pişirip uzerıne 1yumerta kırdım yedım domates kıvı 1 er tane maydonoz yedım sekersız cay nasıl sızce 15 gundur hıc kacamak yapmıyodum dun kotu oldu
çok teşekkürler canımgayet guzel cnm ya yazlık bişiler almalı tabı insan baharla beraber oh ohg cok yaışmış
canım belki mevsimsel değişikliklerden ,beslenme düzeninden kaynaklıdır sıkma hemen canınıherkese günaydın
kızlar yaa benim adetim 2 gün geçti, çok fena tırstım, şimdi eşimi test almaya göndercem, umarım burdaki eczanade vardır.
ben kullandığımdan beri bikaç gün gecikiyo sanki ama oofff çok fena sıkıntı bastı
allah allah nedenmiş peki doktora gittin mi ne dedi?
ayy ne biliyim çatlıcam şimdi çat diye, tahlil yaptırdın mı, onda da bişey çıkmadı mı canım
herkese günaydın
allah allah nedenmiş peki doktora gittin mi ne dedi?
ayy ne biliyim çatlıcam şimdi çat diye, tahlil yaptırdın mı, onda da bişey çıkmadı mı canım
günaydın canım
mercimek köftesinden ve de kekten ne kadar yedin ?
bugün bol bol su içmeye bak . vücuduna karbonhidratların yağ olarak yerşelmesini engellemiş olursun ve de kahvaltı ya da çorba salata tarzı beslenirsin olur biter sıkma canını.
canım listende mevcut olan yiyecekler çok güzel ilk etapta baklıdığında
yalnız birkaç şey yazmak istiyorum.
çorba ne çorbasıydı ?
çorba domate çorbasıydı..
1 tabak yoğurtlu bakla ama bunu yemek yediğimiz kaşıkların ölçüsüyle verseydin daha net değerlendirebilirdik.
6 yemek kaşığı zeytinyağlı bakla vede 4 yemek kaşığı yoğurttu cnm..
aynı şey yoğurdun ve makarnanın miktarı için de geçerli.
ayrıca ekmek beyaz ekmek mi kepek mi çavdar mı ?
bir de makarna ile ekmek aynı öğünde yan yana ne kadar sağlıklı :26:
makarna haşlanmı yağsız 3 yemek kaşığı kadan..evet ekmek yemesem iyiymiş..
ama ben bu yediklerinden oluşan bir akşam menüsü yiyecek olsaydım
makarna yiyeceksem ekmek yemezdim.
o zaman şöyle bir listem olurdu
5-6 yk bakla
4 yk yoğurt
1 kepçe çorba
4 yk makarna
ayrıca domates salatalık yeşil biber de yerdim.
makarna yemiyeceksem de listeden makarnayı çıkarırdım sadece 1-2 dilim ekmek eklerdim.
çikolata miktarın çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?