Seninde yavrumRegaip kandiliniz mübarek olsun
Eyvallah aslanımSeninde yavrum
Günaydın yok canım değiştirmeyecem ben genel sordum bu kategori için değilPopüler tarif değiştirilir mi
Gecmis olsun,o kadar dikkat ediyorsun ama niye öyle olmus kiGünaydınlar hanımlar tahlil sonuçlarım çıktı gene kolesetrol ldl trigliserid tavan yapmış rapor yazdı ilaçla düşücek artık .
Kolestrol 345 olmuş
Cidden oluyor vücut yapıyor genelde dikkat ediyorum sigarayı bıraktım sporumu yapıyorum yediklerimede dikkat gene oluyor maalesef.Gecmis olsun,o kadar dikkat ediyorsun ama niye öyle olmus ki
Ah o genetik ,zaten en zoru o,kontrol etme şansı olmuyorCidden oluyor vücut yapıyor genelde dikkat ediyorum sigarayı bıraktım sporumu yapıyorum yediklerimede dikkat gene oluyor maalesef.
Birazda genetik aslında.
Ablam nasılsınCidden oluyor vücut yapıyor genelde dikkat ediyorum sigarayı bıraktım sporumu yapıyorum yediklerimede dikkat gene oluyor maalesef.
Birazda genetik aslında.
Aynen yıllardır var birdeAh o genetik ,zaten en zoru o,kontrol etme şansı olmuyor
Günaydın parecim sanada hayırlı kandiler olsunHayırlı kandiller kizlar
Hayırlı kandillerin olsun rabişimm
İyiyim rabişim sağol sen nerelerdesin hiç görmüyorum seni iysin demi nevoşada sordum hatta nerde diyeAblam nasılsın
Abla valla hayat koşturmaca dolu , zamanım olmuyor, birde nevoş a yetişemem telefon dam giriyorum önceden laptop da benzetiyordumAynen yıllardır var birde
Günaydın parecim sanada hayırlı kandiler olsun
İyiyim rabişim sağol sen nerelerdesin hiç görmüyorum seni iysin demi nevoşada sordum hatta nerde diye
Sorma ya o koşturmaxca hep var zaten herkeste sen iyi olda yeter ki fırsat buldukça gelrsin gene .Abla valla hayat koşturmaca dolu , zamanım olmuyor, birde nevoş a yetişemem telefon dam giriyorum önceden laptop da benzetiyordum
Saolasin ablacım sanada geçmiş olsunAynen yıllardır var birde
Günaydın parecim sanada hayırlı kandiler olsun
İyiyim rabişim sağol sen nerelerdesin hiç görmüyorum seni iysin demi nevoşada sordum hatta nerde diye
Çok sağol parecim teşekkürlerSaolasin ablacım sanada geçmiş olsun