Ay çok güldüm bunaSabah kızçemle konuştuk,geçen minnoşu dedesi almış kreşten demişki,annem yüzüme ayağıyla tekme attı demiş.
Adam şok tabibabaannede yok inanma hiç öyle şey olurmu demiş arada böyle sallıyor çünkü.
Sonra dede de demişki kızım bak bunları kimseye söyleme olurmu demiş,bizim çatlakta tamam bir tek sana söyledim demişyoksa herkese yayacak şiddet görüyom diye
Aynen hepten bela resmen .İşte,genetik belası
Sorma ya alem çocuk varya arada konuşuyor böyle atıyor anasına dedim öğretmeniyle konuş bunu diyeAy çok güldüm bunahayal gücü geniş
Adınız çıkacakAynen hepten bela resmen .
Sorma ya alem çocuk varya arada konuşuyor böyle atıyor anasına dedim öğretmeniyle konuş bunu diye
İnşaallah sorunsuz geçer kontrolünüzİyiyiz kuzum doktor bı sarılık degerlerine baktıralım dedide ona baktırmaya gıdecegız 13:30 da bakalım minnakları hazırlıyoruz
Evet ne iyi olurduBana göndersin dimi canom
Sağol ablacımBende iyiyim ne olsun bizim minnoş büyüdü 3,5 yalında oldu artık,anası işte kendi kreşte,yuvalamayıC A N O yaptı bomba olmuş bomba muhteşem hatat
Çok sağol mavişim
Süper olmuş bayıldım hele o bakırlar ne öyle bende orada olsam alırdım hepsinden .
Dikakt ediyorum zaten çok fazlada yemiyorum ki hiç,diyet bölümde büle fırça yiyom az yiyorum diye
Sende oralardamısın yoksa diyecem de değilsin herhalde
Çcemmm hayırlı kandlerr olsun sanada.
Sen yapmışsan güzeldir, nevoş sondan birinci olmaya doyamadı
Aynen annesi diyor ki bazen kızınca çakarım suratına filan demiş herhalde oradan aklında kaldı yoksa ödü kopuyor anneden baba daha yumuşak buna karşıAdınız çıkacakdayakçı aile diye
Muhteşem olmuş birde çok el oyalama olan bir çorbaİnşaallah sorunsuz geçer kontrolünüz
Evet ne iyi olurdu
Sağol ablacım
Teşekkür ederim
Nevreste nin de birinciliği var yuvalama ile
Aynen annesi diyor ki bazen kızınca çakarım suratına filan demiş herhalde oradan aklında kaldı yoksa ödü kopuyor anneden baba daha yumuşak buna karşı
Bu büyür arkadan başka gelir düşünüyo çünküTam ısırmalık çağları şu anbir kaç seneye büyüyünce bu kadar eğlenceli olmuyorlar
O zaman iyiBu büyür arkadan başka gelir düşünüyo çünkü
Yoktu valla ablamSenin habwrin yokmuydu hiç rabişimbüyüdü bile kreşe gidiyor çok hasta oldu hep
Sondan birinciliktir oİnşaallah sorunsuz geçer kontrolünüz
Evet ne iyi olurdu
Sağol ablacım
Teşekkür ederim
Nevreste nin de birinciliği var yuvalama ile
Aman aman kim gelmişSondan birinciliktir oben geldim ya korktu gelemiyor, çok korkar benden
Bana kalsa gerek yok yeter bir taneO zaman iyiBüyüyene kadar yenisi gelsin
Dmekki sen epeydir yoktun bırada.Yoktu valla ablamdünyadan haberim yok buda nevoşun işine yarıyor
Beni atıyorsun niye etiket yapmıyorsunEvet çalışıyorum hala o yüzdende giremiyorum pek , siz neler yaptınız? Nevreste yine kafam kadar yuvalama çorbası yapmıştır
Aynen kafam rahatYoktu valla ablamdünyadan haberim yok buda nevoşun işine yarıyor
Abla hayırsız yaBana kalsa gerek yok yeter bir tane
Dmekki sen epeydir yoktun bırada.
Haklısın nevoş isteseydigeirdi demi hiç gelmiyor bileAbla hayırsız ya
Bende artık telefondayımAbla valla hayat koşturmaca dolu , zamanım olmuyor, birde nevoş a yetişemem telefon dam giriyorum önceden laptop da benzetiyordum
Aynen abla ancak geziyorHaklısın nevoş isteseydigeirdi demi hiç gelmiyor bile
Anaaaa hem çalışıp hem geziyor demek kiii napsak şimdi ne ceza versek demiiiAynen abla ancak geziyor