Çorbalar Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Sorma ya o koşturmaxca hep var zaten herkeste sen iyi olda yeter ki fırsat buldukça gelrsin gene .
Bier ara çalışma durumun vardı senin devam ediyormu hala
Evet çalışıyorum hala o yüzdende giremiyorum pek , siz neler yaptınız? Nevreste yine kafam kadar yuvalama çorbası yapmıştır 😅😅😅

Aynen yıllardır var birde

Günaydın parecim sanada hayırlı kandiler olsun :KK200:

Hayırlı kandillerin olsun rabişimm :KK200:

İyiyim rabişim sağol sen nerelerdesin hiç görmüyorum seni iysin demi nevoşada sordum hatta nerde diye :KK60:
Kontrol altına alınır bur şekilde ilaç ve yiyeceklere dikkat ederek

Yok kıız babaanne yadigarı bi tencerem var. 2 3 parça bişey:KK58:

Buranın Bakırı Oriana Oriana dan sorulur. Çaydanlıktan sahana, tepsiden sunum tabağına hepsi onda mevcut :KK45:
İhtiyac varsa kargolayayım hemen adaşım😁😁

Sağol adaşım 🤣 Bazı arkadaşlara lazım olabilir :KK47:

Bebişler nasıllar, sen nasılsın 🥰
İyiyiz kuzum doktor bı sarılık degerlerine baktıralım dedide ona baktırmaya gıdecegız 13:30 da bakalım minnakları hazırlıyoruz 🥰

Evet çalışıyorum hala o yüzdende giremiyorum pek , siz neler yaptınız? Nevreste yine kafam kadar yuvalama çorbası yapmıştır 😅😅😅
Bende iyiyim ne olsun bizim minnoş büyüdü 3,5 yalında oldu artık,anası işte kendi kreşte,yuvalamayı C A N O C A N O yaptı bomba olmuş bomba muhteşem hatat
Geçmiş olsun ablacım 🌹
Çok sağol mavişim
Nevreste değil ben yaptım 🤔
Süper olmuş bayıldım hele o bakırlar ne öyle bende orada olsam alırdım hepsinden .
Kontrol altına alınır bur şekilde ilaç ve yiyeceklere dikkat ederek
Dikakt ediyorum zaten çok fazlada yemiyorum ki hiç,diyet bölümde büle fırça yiyom az yiyorum diye
İhtiyac varsa kargolayayım hemen adaşım😁😁
Sende oralardamısın yoksa diyecem de değilsin herhalde
HAYIRLI KANDİLLER CANLAR 💜🍒🤲😘
Çcemmm hayırlı kandlerr olsun sanada.

Bende iyiyim ne olsun bizim minnoş büyüdü 3,5 yalında oldu artık,anası işte kendi kreşte,yuvalamayı C A N O C A N O yaptı bomba olmuş bomba muhteşem hatat

Çok sağol mavişim

Süper olmuş bayıldım hele o bakırlar ne öyle bende orada olsam alırdım hepsinden .

Dikakt ediyorum zaten çok fazlada yemiyorum ki hiç,diyet bölümde büle fırça yiyom az yiyorum diye

Ben gelmeyeli neler olmuş hayırlı olsun ablacım 🥰🥰

Sabah kızçemle konuştuk,geçen minnoşu dedesi almış kreşten demişki,annem yüzüme ayağıyla tekme attı demiş.:KK70:
Adam şok tabi :eek:babaannede yok inanma hiç öyle şey olurmu demiş arada böyle sallıyor çünkü.:KK53:
Sonra dede de demişki kızım bak bunları kimseye söyleme olurmu demiş,bizim çatlakta tamam bir tek sana söyledim demiş :KK70: yoksa herkese yayacak şiddet görüyom diye:KK70:

Çok sağol mavişim

İşte,genetik belası 🤷🏼‍♀️

X