Hoşgeldin canım doktorumAyyy cehaletime verin o zaman çok özür dilerim
Ben sık sık tükettiğimiz bir çorba olduğu için, hiç yöresel olarak düşünmedim. Haklısın abla.
Misss gibi de kokar. Limonla baharatla, azıcık ekmek, mmmm, bayılırım tarhanaya
Ablacım oy verebiliyor muyuz hala? Öyleyse gelmişken vereyim bari, emeğe saygıGeçti gittiZaten şurada 2 günümüz kalmış sonra taşınıyoruz
Evet 28 sonAblacım oy verebiliyor muyuz hala? Öyleyse gelmişken vereyim bari, emeğe saygı
Her yörede farklı yapılır.Ayyy cehaletime verin o zaman çok özür dilerim
Ben sık sık tükettiğimiz bir çorba olduğu için, hiç yöresel olarak düşünmedim. Haklısın abla.
Misss gibi de kokar. Limonla baharatla, azıcık ekmek, mmmm, bayılırım tarhanaya
Hele hele bakışlara
Tabi ki canımAblacım oy verebiliyor muyuz hala? Öyleyse gelmişken vereyim bari, emeğe saygı
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlarınız olsun hanımlar
Geç kalmışım, iyi ki de kalmışımHele hele bakışlara
Elazığ tarhanasiyla kaşık tarhanayi çok severim bende.Her yörede farklı yapılır.Ondan bu kategorinin olmazsa olmazıdır
Estağfurullah canım benim
Evet yasom bencedeGeç kalmışım, iyi ki de kalmışım
Senin iyi niyetinden hiç şüphem yok. Ama bu kadar cüretkar olunmasına da ayrıca şaşırdım.Sağ ol canım benimKötü söz sahibine aittir
CancağızımGeç kalmışım, iyi ki de kalmışım
Onu bizde yapıyoruz.Tek fark onlar harcına domates,biber ekliyorlarElazığ tarhanasiyla kaşık tarhanayi çok severim bende.
Boş geçin diyeceğim ama, o an ben burada olsaydım, sabredemezdimEvet yasom bencedelastik gibim oldu bir miktar
Konu Nevreste ise yakarız buralarıCalcim şimdi etiket çılgınlığı başlatacaksin gibi geldin
Kendisi bilir canım ben elimden geldiği kadar yardımcı oldumSenin iyi niyetinden hiç şüphem yok. Ama bu kadar cüretkar olunmasına da ayrıca şaşırdım.