Çorbalar Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Haklısın nevrestemmm :KK60: nasılsınız?? Özledim sizi vallaha. Evde işler bitmiyor kız uyumuyor oğlan ağlıyor falan 😄 ev cümbüş yani. Beyaz eşyaların altı temizlenecek beni bekliyor ...
Dedim bu ay ki tarifler sonuçlanmıştır ben sonraki tarife dahil olabilirim inşallah yaaaa... Özledim burada olmayı ❤️
İyiyiz canım çok şükür🥰
Allah kolaylık versin çocuk bakmak zor🥰
Yaparsın ya boşver🥰
1 Mart'ta başlıyoruz sende gel🥰

Canım hiçbir şey göründüğü gibi değil.
Hamile diye mahçup etmek istemedik.Ama bugün özelden bana bir sürü hakaret ve beddualar eyti yetmedi buraya gelmiş hakkıyla kazanan arkadaşa neler söylüyor.
İnsan utanır.
Bana yazsın önemsemedim ama emeğe saygı🤷🏻‍♀️Ben burada kimseye laf ettirmem.
Ah nevoşum bu kadar şeyi nasıl kaldırıyorsun, çok zor tek tek herkesle uğraşmak 🙈 allah yardımcın olsun ınş 🤲

Canım hiçbir şey göründüğü gibi değil.
Hamile diye mahçup etmek istemedik.Ama bugün özelden bana bir sürü hakaret ve beddualar eyti yetmedi buraya gelmiş hakkıyla kazanan arkadaşa neler söylüyor.
İnsan utanır.
Bana yazsın önemsemedim ama emeğe saygı🤷🏻‍♀️Ben burada kimseye laf ettirmem.
Üsluplar karşısında dilim tutuldu zaten, ben akışta tesadüfen gördüm yorumunu. Bi bakayım dedim ağzım açık kaldı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Meseleyi de tam anlamadım ama, oy isteme durumu mu olmuş abla?

Ayrıca kimse kimseye hakaret edemez. Ne demek sana yazsın???

#nevrestemizedokunma En Büyük KK❤️❤️❤️😤😤

Ağzım sulandı 🥺🥺 ben çorba aşığıyımdır 😍

Çorbaların sahiplerini gerçekten bilmiyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın asla bir art niyetim yok, sadece şey dikkatimi çekti de
Domates çorbası, mercimek çorbası,şehriye çorbası,yayla çorbası vb... klasik çorbalar kategoriye dahil değildir.
Adı üzerinde YÖRESEL ÇORBALAR !:KK45:
Yazılmış, tarhana çorbası da klasik çorba sayılmıyor mu? Sanki yarışmada gördüm de tarhana🙈

Gerçekten hiçbir kötü niyetim yok, özür diliyorum eğer çorbanın sahibini kırdıysam 🥺

Üsluplar karşısında dilim tutuldu zaten, ben akışta tesadüfen gördüm yorumunu. Bi bakayım dedim ağzım açık kaldı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Meseleyi de tam anlamadım ama, oy isteme durumu mu olmuş abla?

Ayrıca kimse kimseye hakaret edemez. Ne demek sana yazsın???

#nevrestemizedokunma En Büyük KK❤️❤️❤️😤😤
Tavrı çirkin canım çok uzatmak istemiyorum🥰
Oylar görünüyor. Ne yaptığı ortada🤷🏻‍♀️Ortaya çıkınca özele gelip saydırma hakkı bulmuş kendince🤭Teşekkür ederim🥰

Ağzım sulandı 🥺🥺 ben çorba aşığıyımdır 😍

Çorbaların sahiplerini gerçekten bilmiyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın asla bir art niyetim yok, sadece şey dikkatimi çekti de

Yazılmış, tarhana çorbası da klasik çorba sayılmıyor mu? Sanki yarışmada gördüm de tarhana🙈

Gerçekten hiçbir kötü niyetim yok, özür diliyorum eğer çorbanın sahibini kırdıysam 🥺
Tarhana yöresel bir çorbadır canım hatta en yöresel odur🤭
Yapımı kolay görünsede öncesinde büyük bir emek vardır ve anadolu kokar🥰

Tarhana yöresel bir çorbadır canım hatta en yöresel odur🤭
Yapımı kolay görünsede öncesinde büyük bir emek vardır ve anadolu kokar🥰
Ayyy cehaletime verin o zaman çok özür dilerim 🥺

Ben sık sık tükettiğimiz bir çorba olduğu için, hiç yöresel olarak düşünmedim. Haklısın abla.

Misss gibi de kokar. Limonla baharatla, azıcık ekmek, mmmm, bayılırım tarhanaya ❤️❤️

X