İyiyiz canım çok şükürHaklısın nevrestemmmnasılsınız?? Özledim sizi vallaha. Evde işler bitmiyor kız uyumuyor oğlan ağlıyor falan ev cümbüş yani. Beyaz eşyaların altı temizlenecek beni bekliyor ...
Dedim bu ay ki tarifler sonuçlanmıştır ben sonraki tarife dahil olabilirim inşallah yaaaa... Özledim burada olmayı
Sağ ol canım benimNevroş kırmızı çizgimizdir. Çileden çıkarmasın kimse bizi
Bu sefer konu ne ile alakalı acabaaaa tatlı tuzlu?İyiyiz canım çok şükür
Allah kolaylık versin çocuk bakmak zor
Yaparsın ya boşver
1 Mart'ta başlıyoruz sende gel
Ah nevoşum bu kadar şeyi nasıl kaldırıyorsun, çok zor tek tek herkesle uğraşmakCanım hiçbir şey göründüğü gibi değil.
Hamile diye mahçup etmek istemedik.Ama bugün özelden bana bir sürü hakaret ve beddualar eyti yetmedi buraya gelmiş hakkıyla kazanan arkadaşa neler söylüyor.
İnsan utanır.
Bana yazsın önemsemedim ama emeğe saygıBen burada kimseye laf ettirmem.
Üsluplar karşısında dilim tutuldu zaten, ben akışta tesadüfen gördüm yorumunu. Bi bakayım dedim ağzım açık kaldıCanım hiçbir şey göründüğü gibi değil.
Hamile diye mahçup etmek istemedik.Ama bugün özelden bana bir sürü hakaret ve beddualar eyti yetmedi buraya gelmiş hakkıyla kazanan arkadaşa neler söylüyor.
İnsan utanır.
Bana yazsın önemsemedim ama emeğe saygıBen burada kimseye laf ettirmem.
Yürü bere kim tutar seniNevroş kırmızı çizgimizdir. Çileden çıkarmasın kimse bizi
TuzluBu sefer konu ne ile alakalı acabaaaa tatlı tuzlu?
Calcim şimdi etiket çılgınlığı başlatacaksin gibi geldinNevroş kırmızı çizgimizdir. Çileden çıkarmasın kimse bizi
Yazılmış, tarhana çorbası da klasik çorba sayılmıyor mu? Sanki yarışmada gördüm de tarhanaDomates çorbası, mercimek çorbası,şehriye çorbası,yayla çorbası vb... klasik çorbalar kategoriye dahil değildir.
Adı üzerinde YÖRESEL ÇORBALAR !
Tavrı çirkin canım çok uzatmak istemiyorumÜsluplar karşısında dilim tutuldu zaten, ben akışta tesadüfen gördüm yorumunu. Bi bakayım dedim ağzım açık kaldı
Meseleyi de tam anlamadım ama, oy isteme durumu mu olmuş abla?
Ayrıca kimse kimseye hakaret edemez. Ne demek sana yazsın???
#nevrestemizedokunma
İyi iyi diyetteyken tuzlular candır
Tarhana yöresel bir çorbadır canım hatta en yöresel odurAğzım sulandıben çorba aşığıyımdır
Çorbaların sahiplerini gerçekten bilmiyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın asla bir art niyetim yok, sadece şey dikkatimi çekti de
Yazılmış, tarhana çorbası da klasik çorba sayılmıyor mu? Sanki yarışmada gördüm de tarhana
Gerçekten hiçbir kötü niyetim yok, özür diliyorum eğer çorbanın sahibini kırdıysam
Ah hemso yaNe oldu burda
Maşaallah sana canımİyi iyi diyetteyken tuzlular candır
62 kilodana 58 e düştüm darısı 53 e inşallah
Okumadım daha tamamını daAh hemso ya
Ayyy cehaletime verin o zaman çok özür dilerimTarhana yöresel bir çorbadır canım hatta en yöresel odur
Yapımı kolay görünsede öncesinde büyük bir emek vardır ve anadolu kokar
Okumadım daha tamamını dadiyorum